Büyük gün... Kısmetse bu akşam minik yavrumun cinsiyetini kesin olarak öğreneceğim. Çok heyecanlıyım
kızlarrr sizlere bi haberimvar bebişimin cinsiyeti kızprensesim geliyo çok mutluyum isim bulun kızlaaaaar
Benimki de kesinleşti ve kız. Çok güzel bir duyguuu
kızlarrr sizlere bi haberimvar bebişimin cinsiyeti kızprensesim geliyo çok mutluyum isim bulun kızlaaaaar
gözünüzaydın kızlar benim kıza arkadaş geliyo demekki rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallahkızlarrr sizlere bi haberimvar bebişimin cinsiyeti kızprensesim geliyo çok mutluyum isim bulun kızlaaaaar
gözünüzaydın kızlar benim kıza arkadaş geliyo demekki rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah
Evet canım arkadaş geliyo seninkine. Bir sürü kız oldu, ne güzel
Sevgi de oğluşunu doğurmuş, Allah bağışlasın
amin darısı bizlere olur inşallah hayırlısı ile
Aminnnn canım aminnn
Şimdi de beğen butonu kaybolmuş
amin darısı bizlere olur inşallah hayırlısı ile
oyyyy 2 tane prenses geliyor desenize
maşallah kızlar.. Allah isteyen herkese versin
ben de kızım olsun çok istiyorum ilerde
oy hadi bakalım prenses anneleri hayırlı olsun kızçeleriniz
canım arkadaşlarım 2014 yılında herşey gönlünüzce olsun sağlık huzur mutluluk ve bol para versin hepimizesizleri iyi ki tanımışım arkadaşlığımızın 2014 yılında devam etmesi dileği ile nice yıllara
Geçmiş olsun...Nedir son durum?
Arkadaşa bakıp çıkacağım ha
Kızlar ne alemdesiniz? Hediyesini almayan yok galiba..
selam kızlarrrrr :) yeni yılda her şeyin en güzeli sizin olsun, sağlıklı , huzurlu, neşeli bir yıl diliyorum
Canım çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle dönesin inşallah
hııııııııııımmmmmmmmm en son benlemi kapanırki bu topik
günaydınnnn....
rosacım geçmiş olsun tatlımmmm
altınkaya bende de migren var, doktorum bana ilaç kesmezse başının altına buz koy demişti, o yüzden ben önce buz koyuyom kesmezse, ki genelde kesiyo, o zaman ilaç yada iğneye sarılıyorum... aklında olsun tatlım
selam kızlarrrr.herkes ıyıdır ınsallahhh.benım safak azaldı pek yazamadım burayada .)) aklım burda kalıyor ama.herkes hedıyelerıne kavusmustur umarmmm
aynen temizlik yemek derken bi bakıyosun gün bitmişallah bağışlasın yiyenlerini de ya biz ne zaman görüşsek ki
Aklimdasiniz kizlaar, egitimdeyim de caktirmadan sizide kolacan ediyorum. Sey_ren en guzel gunlerde kullan bitanem... Alangu tekrar tekrar kesene bereket tatlim... Hepinizi cok opuyorum
kızlar nerdesinizzzhediyeler tamamlanınca kimsecikler konuşmuyor ben yatıyorum midem çok kötü ayağa kalkcak halim yok öpüyorum hepinizi
bu gün hediyelerim geldi .. Katilim CYLNTSDMR , çok teşekkür ederim canım çok beğendim hepsini, kullanmayacağım hiç bir şey almamışsın..
her birini beğenerek kullanacağım ve bi an önce iyileşip giyinip çıkmak istiyorum :) çok mutlu oldum canım düzeldiğimde mutlaka görüşmeliyiz :)
hu huuuuuuuu
selam kızlar geceniz güzel olsun :)