Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek çikolata yemeyen biri olarak kurbanıma tek sevdiğim çikolatadan aldım 1 tane fazla almıştım e haliyle de yedim birini.Yine olsa yine yerim pişman değilim
Sevgili kurbanım, senin kargon da yaşadığın yere gelmiş, araçtan indirilmiş, ama tekrar araca konup dağıtıma çıkarılmamış. Oysaki bugün teslim edebilirlerdi. Sinir oldum
Gıcık bir durum benim kargo da fazladan 1 gün bekledi :44:
Ne bekletirlerse oralarda... Saat 13:30'dan beri bekliyor benimki orada
Eeee hanımlar biz bu grupla Kadınlar Günü Çekilişi de yaparız ha? Var mı düşünen?
varım diyoooooorrrr
kendi adıma ben varım, sizlerle tekrar hediyeleşmeyi çok isterim
Git al diyorsan sıkıştırıvereyim kargocuları tenhada ayıpsın yeter ki sana o hediyeler de.
benim katilim kimm yaaaa
hala bulamadımm kargoda gelmedii :26:
Yerim seni ben yaa Bilmiyorumki sen misin acep
Melinda Diyooorrrrr
Bir mani olmazsa ben de istiyorum , bu heyecanı seviyorum.
Malum 11 yıllık evlilik monotonlaştı artık heyecan-meyecan yok bizde yaşlandıkArada böyle atraksiyonlar diri tutuyo buruşuk bedenimi
Bak şimdi, ruh halimi yazıyorum sana.
17 yaşında lise öğrencisi bir kızım.Çocuğun biri fena yakışıklı arada bakışıyoruz falan bu böyle 1 ay sürüyor.
Sonra tüm cesaretimi toplayıp çocuğun karşısına çıkıyorum.
'Senden hoşlanıyorum MurtazaCan.' diyorum.
Uzunca bir bakıştan sonra şöyle diyor.
'İki kaşının ortasındaki sivilce kadar alakasızım sana.'
..
Hah, aynen bu duyguları yaşadım şu an.
Heveslendirme beni,heyecanlandırma Rose..Yapma bunu acıyor bak bedenim.
benim katilim kimm yaaaa
hala bulamadımm kargoda gelmedii :26:
boş verin öğrenince de heyecanı kalmıyo böle daha iyiBoşver gel kuşburnu çayı içelim
sen yolladın mı hedayelerini kuzu kuzuuuu
Boşver gel kuşburnu çayı içelim
boş verin öğrenince de heyecanı kalmıyo böle daha iyi
O da doğru arkidiş.Ya ben zaten işin 'ekşın' modundayım.Topic hareketlensin falan yani.Yoksa hiiiççç merak falan etmiyorum sırf hareket gelsin konuya falan kem,küm...