- 26 Mart 2013
- 600
- 72
Ben jelibonlarımı yiyorumkiii
afiyet olsun hayatım ama haksızlık buu benimki daha gelmedi kiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün buraya yağabilirse biz de akşama kocamla oynucaz
ilk karımızzz evlendikten bu yanaaa diye romantiğe bağladım
afiyet olsun hayatım ama haksızlık buu benimki daha gelmedi kiii
bende kocişime mesaj çekeyim sanıyorum geçen senemiydi ondan öncekimiydi yine böyle bişey çıkmıştıkocişim beni aramıstı şok olmuştumşimdide ben yapayım ona aynısını
amaya ben kendi katilimi aramaktan başkalarının kurbanına hiç bakamadım yaaabende tahmin etmiştim senin katilini amaaaaa :)))) bi kendimin katilini tahmin edemedim zaten, alangununda kurbanını tahmin etdiyorum, rosanında kurbanını tahmin ediyorum... melinda hiç çaktırmadı valla aklımın ucundan geçmezdi. hayalotun kurbanı hakkında da var bi kaç tahminim ama... bilemiyorum.
bende senin güzel düşüncelerine katılıyorum. iyiki katılmışım, güzel hayatımı daha da güzelleştirdiniz....
bu arada şekercim hediyelerini de merakla bekliyorum. güle güle kullannnnnnnn, solitary nin de kesesine berekettttt
AOf bütünlemeleri geri geliyormuş aldığım bir habere göre inşallah doğrudur arkadaşlar .kamu denetçiliği kurumu AOF ü haksız bulmuş 30 gün içinde sonuç istemiş... hayırlısı olsun
hediyelerinnn geldiiii çok ama çokk mutlu ettın benı senınde dedığın gıbı ılk gunden berı senın olduğunu biliyordum.altıncı hissim çok kuvvetlıdır. çektim fotoları fakat hasta yogun arada atmaya çalışıcam. Birgün davet edersennn bende yeni evine ev hediyemle gelmek istiyorum.iyiki bu çekilişe katılıp sizleri tanımışım zor olan hayatımı güzelleştırdınız:2:
bende tahmin etmiştim senin katilini amaaaaa :)))) bi kendimin katilini tahmin edemedim zaten, alangununda kurbanını tahmin etdiyorum, rosanında kurbanını tahmin ediyorum... melinda hiç çaktırmadı valla aklımın ucundan geçmezdi. hayalotun kurbanı hakkında da var bi kaç tahminim ama... bilemiyorum.
bende senin güzel düşüncelerine katılıyorum. iyiki katılmışım, güzel hayatımı daha da güzelleştirdiniz....
bu arada şekercim hediyelerini de merakla bekliyorum. güle güle kullannnnnnnn, solitary nin de kesesine berekettttt
bazı ipuçları çok güzel oluyodu napiyim.... ya ben liste çıkardım ya, kendi katilimi bulcam diye, aslında benimki de kendimin katilini bulma çabası, elemek için tüp ipuçlarını takibe aldımmm... hımmmm dedim şu buna alıyo, buda haha aynen şunaaaa diye diye eleyebildim ancak napiyim :) ama buna rağmen katilimi tahmin etmedim. misal sevgi tam bi muamma, bi de 2 kişiye alacağını öğrenince daha bi şüpheli listeme girmişti ancak oda değil sanırsamamaya ben kendi katilimi aramaktan başkalarının kurbanına hiç bakamadım yaaa
bazı ipuçları çok güzel oluyodu napiyim.... ya ben liste çıkardım ya, kendi katilimi bulcam diye, aslında benimki de kendimin katilini bulma çabası, elemek için tüp ipuçlarını takibe aldımmm... hımmmm dedim şu buna alıyo, buda haha aynen şunaaaa diye diye eleyebildim ancak napiyim :) ama buna rağmen katilimi tahmin etmedim. misal sevgi tam bi muamma, bi de 2 kişiye alacağını öğrenince daha bi şüpheli listeme girmişti ancak oda değil sanırsam
yani asıl amaç kendi katilimi bulmak
İki kişiye alacaka birisi kesin benim, çünkü katilim yok benim
Bu arada çatlayacağım meraktan kargom alındı mı alınmadı mı?:18:
takip numarası almadın mı cnm kargodan ya da şirketi ara eline ulaşmışmı sor bakalım
bazı ipuçları çok güzel oluyodu napiyim.... ya ben liste çıkardım ya, kendi katilimi bulcam diye, aslında benimki de kendimin katilini bulma çabası, elemek için tüp ipuçlarını takibe aldımmm... hımmmm dedim şu buna alıyo, buda haha aynen şunaaaa diye diye eleyebildim ancak napiyim :) ama buna rağmen katilimi tahmin etmedim. misal sevgi tam bi muamma, bi de 2 kişiye alacağını öğrenince daha bi şüpheli listeme girmişti ancak oda değil sanırsam
yani asıl amaç kendi katilimi bulmak
elimdn zor. kurtuldu onlar :18: hatta biri canini kurtaqamadh migdede s
uanafiyet olsun tatlim
günaydın bayanlar bugün izmir'e yılın ilk kar tozu düştü
Oy yarı hemşerilerim de vargünayyydınn herkeseee.Bursada hafif hafif kar yagıyor suanda.az birazda tutmuş.dun gece böyleydi burası..bakmaya doyamadım.asmen canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne bu havalarda
Eki Görüntüle 891957
Haha ötekini de ben mideye indirdim çoktan
Burda hiç çaktırmadım ama kurbanıma aldığım şekerlemeyi ben de yedim. Paketlemeye yakın tekrar aldım da elimden kurtuldu ikincisi Bakma sen, bu vesileyle kendi ağzımızı da tatlandırdık. Yoksa kendimize pek zaman ayırdığımız yok, onu anladım ben. O yüzden çekilişimizin birbirimizi tanımanın yanında bir artısı da bu oldu bence