- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 41
O zaman ben olamam ki ama yanlış yazdın kurbanım istanbuldan bekar ve öğrenci çooooooookta şirin bi kız yazacaktın dimi dimi
Oy canım benim iste yeter ki sana da yollarım kuzum
günaydın tatlışlarrr heyecan dorukta herkes dört gözle hediyelerini bekliyor. kargolar vızır vızır çalışmaya başladı yaa benim kurbanım tlf da vermemşti inş.kargocu gelince evde olur yoksa nasıl haberi olacak hediyelerin geldiğinden acaba
neyse ben çoooooooooook açım hemen bişiler yemem gerek
Ama ama ama ben verdim numaramı
günaydın kızlaaaarrrr :))))
lady bi geldin pir geldin desene :))))
Ah şu sınavım olmasaydı ne güzel sohbetlere katılacaktım ama söz sonraki ilk çekilişte hep aktif olacağım
ahaaaaaaaaaa
benim ooo benim benimmmm
ay sen misin ki acaba
kurbanımın paketi hazır izmir yağmurlu izmir perişan şu yağmur dinse kargoya vericem paketimi
bu arada kurbanım kıymetini bil asla mektup yazamayan ben senin için mektup yazdım
Oy hemşerilerimkarşıyakada guneş var ama.....
Klasik izmir dengesizliği, karşıyaka günlük güneşlik göztepeyi sular seller götürür, bende yarın karşıyakaya geliyorum
katilimmmmm hu huuuuu nasılsınnnn
kurbanlık koyun gibi uslu uslu bekliyorum seni
Aynı ben, aynı beeeeen.
Yüreğine, kalemine sağlık canım benim çok hoş olmuş
Ay çok cici olmuş, ben mecburen perşembe teslim edeceğim kargomu acaba yurtiçi kargo söker mi böyle paketlesem :26:bu paket kurbanıma perşembe günü teslim edilicek
Eki Görüntüle 891024
Vallahi oracıkta infilak ederim sökmeye kalkarlarsa
Kesinlikle katılıyorum. Hanımlar ne kadar güzel bir iş başardığımızın farkında mısınız? Hiç tanışmadığımız halde böyle, elimizden geldiğince, özene bezene, heyecanla birbirimizi düşünüp hediyeler aldık, mektuplar yazdık. iyisi, kötüsü, güzeli, çirkini yok bunun, HEPİNİZİN YÜREĞİ ÇOK GÜZEL. İyi ki sevgi haberdar etmiş çekilişten beni, çok aktif olamasam da iyi ki katılmışım tanımışım sizleri.canım ya paketlemeye o kadar takma eminim ki mevcut imkanlarla elinden geleni yapmaya çalışıyordur herkes önemli olan sevgiyle hazırlanması ve iki satır içten yazılmış mektup bulunması