2014 Kadınlar Kulübü Yılbaşı Çekilişi

O zaman ben olamam ki ama yanlış yazdın kurbanım istanbuldan bekar ve öğrenci çooooooookta şirin bi kız yazacaktın dimi dimi :KK52::KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Oy canım benim iste yeter ki sana da yollarım kuzum:KK16:

günaydın tatlışlarrr :KK16: heyecan dorukta herkes dört gözle hediyelerini bekliyor.:KK52: kargolar vızır vızır çalışmaya başladı :KK55: yaa benim kurbanım tlf da vermemşti inş.kargocu gelince evde olur yoksa nasıl haberi olacak hediyelerin geldiğinden acaba :KK53:
neyse ben çoooooooooook açım hemen bişiler yemem gerek :KK52::KK52::KK52:

:KK5: :KK43: Ama ama ama ben verdim numaramı:KK9:

günaydın kızlaaaarrrr :))))

lady bi geldin pir geldin desene :))))

:KK16:Ah şu sınavım olmasaydı ne güzel sohbetlere katılacaktım ama söz sonraki ilk çekilişte hep aktif olacağım:KK9:

ahaaaaaaaaaa
benim ooo benim benimmmm :KK52:

:KK9: ay sen misin ki acaba:21:

kurbanımın paketi hazır:KK16: izmir yağmurlu izmir perişan:KK9: şu yağmur dinse kargoya vericem paketimi:KK16::KK16:
bu arada kurbanım kıymetini bil asla mektup yazamayan ben senin için mektup yazdım:KK34::KK54:

karşıyakada guneş var ama.....
Oy hemşerilerim :KK16:
Klasik izmir dengesizliği, karşıyaka günlük güneşlik göztepeyi sular seller götürür, bende yarın karşıyakaya geliyorum:KK9:

katilimmmmm hu huuuuu :KK52: nasılsınnnn :KK16:
kurbanlık koyun gibi uslu uslu bekliyorum seni :KK53:

:KK3::KK52: Aynı ben, aynı beeeeen.

Net olmamış galiba, tekrar çektim

Eki Görüntüle 890979
Yüreğine, kalemine sağlık canım benim çok hoş olmuş:KK54::KK16:

bu paket kurbanıma perşembe günü teslim edilicek:KK52::KK52::KK52::KK52:
Eki Görüntüle 891024
Ay çok cici olmuş, ben mecburen perşembe teslim edeceğim kargomu acaba yurtiçi kargo söker mi böyle paketlesem :26:
Vallahi oracıkta infilak ederim sökmeye kalkarlarsa:KK47:

canım ya paketlemeye o kadar takma eminim ki mevcut imkanlarla elinden geleni yapmaya çalışıyordur herkes önemli olan sevgiyle hazırlanması ve iki satır içten yazılmış mektup bulunması :KK16:
:nazar::KK9: Kesinlikle katılıyorum. :KK17:Hanımlar ne kadar güzel bir iş başardığımızın farkında mısınız? Hiç tanışmadığımız halde böyle, elimizden geldiğince, özene bezene, heyecanla birbirimizi düşünüp hediyeler aldık, mektuplar yazdık. iyisi, kötüsü, güzeli, çirkini yok bunun, HEPİNİZİN YÜREĞİ ÇOK GÜZEL. İyi ki sevgi haberdar etmiş çekilişten beni, çok aktif olamasam da iyi ki katılmışım tanımışım sizleri.
:KK54::KK16::nazar:
 
günaydın hatunlar :KK16: kargomu netten takip ediyorum varış yerine dün akşam ulaşmış :KK34: muhtemelen bu gün elinde olur kurbanımın
:KK49:
 
kurbanımın kargosu yola çıkmış bulunmakta:KK52::KK52:eşime teslim ettim vallahi unutmasın diye 7 bucukta adamın tepesine dikildim kargomda kargom banane banane diyee:KK9::KK9::KK9:o kargoyu elinden çıkarınca kurbanımada haber uçuruveririm artık:KK52::KK52::KK52:
katilim gel bırak hediyelerimi tamam bi sohbet edelim senle yaaa:KK53::KK53::KK53:
 
hatunlar günaydın hava buz gibi ama burası sıcacık sayfayı okudukça içim ısınıyor valla çok güzel heycanlar telaşlar yaşıyoruz hep beraber benimde kargom bugün kurbanıma teslim olur :KK9:
burdan katilime sesleniyorum seni bekliyorum tatlım çatlatma beni :KK53:
 
Son düzenleme:
Herkese gunaydın derrr ve karşıyakanın hava durumuna geçerimm. çok ama çok soğuk ve sert ruzgarla birlikte gribin işkencesi var..:KK17::KK17: Kaçıyorumm ben kahvaltı etmeye çokda hastayımmm :KK16::KK16::KK16::KK16:
 
herkese günaydın kurbanıma yarın teslim ediyorum hediyelerini kaarar verdik tatlı yicez vakit sıkıntılı oldugu için resimde çekiniriz buraya koyarım:KK52::KK52:
 
gunaydın güzeller güzel kalpli kadınlaarr

karlı bir istanbul sabahından merhabaa herbiirnizee

sabah balkonumdan gördüğüm manzara yı paylaşayım sizinlee
Eki Görüntüle 891705

bu gün paketlerimden birini de paylaşacam inşaallah bu günümü paketleme yapmaya ayırmayı planlıyorumm inşallah istediğim gibi olurlar olmasa kırtasiyeydi manifaturaydı gezilecek :KK55::KK55:
 
Eveeeeet, nihayet bilgisayar başına düzgün bi şekilde geçebildiiiimmm. Ama bugün dayanamayıp erkenden uyuyabilirim. O kadar yoruldum ki... Hatta tam anlamıyla daha şimdi oturabildim, çok yoruldu bugün bebişim de. Hediyelerimi paketlerken bile çok yoruldum :KK53:


Sultanemmmmm, canımmmmm... Nihayet eşim de gördü hediyeciklerimi ve şimdi rahatça yorum yazabilirim. :KK52: Eşim çok şaşırdı, bu ne bu kadar çok şey almış dedi önce :KK9: Sonra kırmızı donu görünce 'Böyle şeyler alınır mı?' dedi, öldüm gülmekten :KK9: Çekilişin kuralı o dedim ben de :KK9: Kuzum benimmm, daha önce de söyledim, şimdi de söylüyorum; minicik bir hediye ve o mektubun bile yeterdi bana. O kadar mutlu oldum ki :KK54: Hatta günler önce bana whatsapptan yazdığın ilk mesaj bile çok mutlu olmama yetti :KK52: Burada muhabbet ettiğim ve en önemlisi de ilgili bir katilim vardı çünkü. Bir de ben teslim alaydım iyiydi ama olsun. Sen olduğunu öğrendim sonuçta, bu çok önemliydi :KK23: Gerçekten de yakınmışız, Bursadaymışsın. Atlayıp gelsene bi gün buraya, gerçekten bak :KK52: Hem sen niye vermedin bakayım adres bilgini bana hııı? :KK49:

mutlu günlerinde kullan inşallah canım benim bebişinede çok yakışıcaktır eminimm:KK16::KK16::KK16:
bğenmenbe çok sevindim:21:
kargo paketinin üstünde adresim yazmıyomu alla alla:44::44:gizleyin falanda dememiştim ama:26:
 
günaydın hatuncuklar sabah çocuk cıvıltılarıyla uyandım odamın camı parka bakıyodu çocuklar kar topu oynuyodu:KK16::KK16:
özendim valla hadi bizde çıkıp oynuyalımmm:KK52::KK52::KK52::81:
 
günaydın hatuncuklar sabah çocuk cıvıltılarıyla uyandım odamın camı parka bakıyodu çocuklar kar topu oynuyodu:KK16::KK16:
özendim valla hadi bizde çıkıp oynuyalımmm:KK52::KK52::KK52::81:

hemen geliyorum canım:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
kayarsam eğer beni tutmayın sakın altımda kalırsınız valla:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
 
evet canım umarım begenır kurbanım ve umarım sapasaglam gıder hersey :KK1: paketleme konusunda becerksız kaldım ama ben :KK43:

eğenir beğenir niye beğenmesin canım yaaaa.... sonuçta her birimiz özendik bezendik uğraştık :KK34: herkes becerikli olmak zorunda değil, olduğu kadar şekerim. bende değilim:KK37:

Eminim çok güzel olmuştur emek olan her şey güzeldir canım benim :)
kesinlikle katılıyorum sana şekerim

hatunlar günaydın hava buz gibi ama burası sıcacık sayfayı okudukça içim ısınıyor valla çok güzel heycanlar telaşlar yaşıyoruz hep beraber benimde kargom bugün kurbanıma teslim olur :KK9:
burdan katilime sesleniyorum seni bekliyorum tatlım çatlatma beni :KK53:
hadi bakalım kurbanın meraktan kurtuluyorrr.... darısı başımızaaa:KK9:

bugün buraya yağabilirse biz de akşama kocamla oynucaz :KK52:
ilk karımızzz evlendikten bu yanaaa diye romantiğe bağladım :KK53:
 
çalıkuşunu izliyorummmmmmmmmmm bayılıyorumm bu diziyeee.
Akşam abımm yuzunden ızleyemedımm evlenemedıı gıttı ya
 
X