- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
Okudum bile:) Çok güzel, sade ve net olmuş bence :) Kadınlar sevgi ister
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hiç net değil ama
tebrikler canım benim
Kızlar, bu sene mayıs ayı sonlarında, Belediyemizin düzenlediği bir yarışma oldu burada. Lanet şansım yüzünden tam da sınav haftama denk geldi ama yine de yazmak istedim. Sadece 2 saat içerisinde yazdığım için çok istediğim gibi bir yazı olmasa da 5. oldum ve bu bana büyük bir moral oldu. Edebiyat adına ilk emeğim... Yazılarımızı kitaplaştırmışlar ve bugün o kitabı aldım. Yazımı sizlerle de paylaşmak isterim. Üşenmez ya da merak eder okursanız
Eki Görüntüle 890969 Eki Görüntüle 890968
çok duygusallaşmışsın belli ben bile etkılendım yazdıklarından
Eki Görüntüle 890926 Eki Görüntüle 890929 Eki Görüntüle 890928
sevgili kurbanım hedayelerin hazır
yarın eşime vericem kargonu çabuk ulaşır inşallah seninde eline
umarım beğenirsin hediye paketi inan çok aradım ama hiç biyerde bulamadım gönlüme göre olanıaslında pembe olan süsleri ben almıştım siyah kap bulmaya çalıştım ama malesef bulamadım.yeşillede pek bi zıt durdular ama yapcek bişey yok
bakıp bakıp gülersin artık renk uyumuna
bu arada sadece mektubum kaldı onuda birazdan yazıcam inşallah
bilmiyorum beni tahmin edebildinmi ama azda olsa konuştuk ve çok sevdim seni inşallah bundan sonrada konuşuruz
Kızlar, bu sene mayıs ayı sonlarında, Belediyemizin düzenlediği bir yarışma oldu burada. Lanet şansım yüzünden tam da sınav haftama denk geldi ama yine de yazmak istedim. Sadece 2 saat içerisinde yazdığım için çok istediğim gibi bir yazı olmasa da 5. oldum ve bu bana büyük bir moral oldu. Edebiyat adına ilk emeğim... Yazılarımızı kitaplaştırmışlar ve bugün o kitabı aldım. Yazımı sizlerle de paylaşmak isterim. Üşenmez ya da merak eder okursanız
Eki Görüntüle 890969 Eki Görüntüle 890968
nerdesin sen bakıyımmmacep benim 2 katilimmi var
bu paket kurbanıma perşembe günü teslim edilicek
Eki Görüntüle 891024
pek guzel olmus canım kutun.nurtopu gibi masallah kutunuda paketlemıssın cok guzel duruyor elıne saglık
rosacım eline koluna yüreğine, ama en çok da kalemine sağlık
Eki Görüntüle 891024
evet duygusallastımm valla.Gözlerim doldu kartımı okuyunca
paketlerin bence cok sekerler canım.Hepsi aynı renk düzenli duruyorlar.Elinden geleni yapmssın uzulme .)
Gülşencim ellerine sağlık çok begendim yazını tebrik ederim.'' Onemlı olan kırılgan kaplerıne usulca dokunmaktır,gerisi teferruat .. ''
Eki Görüntüle 891024