Anladım canım inşallah verir kurtulursun:26: Benimki de girecek ama daha çalışmadı nasıl olacak bakalım
Kargo gelene kadar geranio eve mahkum o zaman. Bide gelir evde olmam ne yaparım
ınsallah canım.senınkıde verır umarım..
ben salı gunu bı ara cıkıcam ama evde ınsan var yani .)) her turlu alırlarr
hediyelerimi almayı bitirirnce ben de paketleyip göndercemm.haftasonundan önce göndermeyi düşünmüyorum çünkü eline hemen ulaşmasını istemiyorumm.. heyecanı kalmıyor o zaman
Şimdi burada ''hediyelerimi geç gönderip heyecan yaptıracağım'' diyen arkadaşlar dikkat edin size hediye gönderecek arkadaşlar bunu görüp atak yapmasın, gözünüz yolda kargo beklersiniz sonra
günaydın kızlar soğuk bir kış gününden merhaba pazartesi günlerini sevmiyorum işte hafta sonu oh mis gibi evimde ailemle oturuyorduk ne güzel çay çorba içiyorduk şimdi ise işlerle boğuşmak zorundayım işleri geçtim kurumumdaki riyakar sahtekar iki yüzlü insanlarla uğraşıcam
İzmirin dağlarında çiçekler açarizmirin dağlarında çiçekler açar
nerdesin İzmirli kurbanım yaaniye beni merak etmiyorsun hiç aşk olsun sana izmire geliyo mu sesim
verdm aslnda bekar dyorum sadce bska ipucu yok
Bak yaa hani takip etmiştin
Benim kurbanım bekar ama nerede oturduğunu söylemeeeem
bu gün hediyelerimin eksiklerini tamamlayıp kutuya koydum hala kırmızı don yok ama kargoya vermeden önce onu da alacağım az kaldıinşallah beğenir kurbanım gerçi hiç merak etmiyor ama ben üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya çalıştım valla
Eki Görüntüle 885771 Eki Görüntüle 885772
İzmir, ben olabilir miyim acaba?bnim katilimden ricam pazartesi yollasın hediyelerimibana uzaksan anca elimde olur zira hafta içi izmir de olamayabilirm
ben kurbanımınkini allahtan bir mani gelmezse pazartesi çıkaracağım bana yakın olduğu için eline hemen ulaşır
Beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiim orica ederim bebeğimbenim hediyelerim İzmire gidecek ama sen izmirde miydin???
benim kurbancıkım çook şanslı bu gün instagramdan profiline baktım da deniz kabuklarını sevdiğini öğrendim kendi ellerimle ona bu kutuyu süsledimiçine de kırmızısını koyacağım alır almaz
Eki Görüntüle 885895
merhaba kızlaaarben yokken bu kadar çok yazmayın yaaa oku oku bitiremiyrum yada biri özet geçsin
bende alışverişten geliyorum nihayet kırmızı donu buldumdayanamadım bi de mavi aldım çok şekerr hatta daha da dayanamadım anahtarlık,ayna ,bi de cam biblo kedi aldım çok cici ama kurbanımdan hala ses yok o beni merak edeceğine ben onu merak eder oldum :18:
Derken mavi ambalaj saatlerdir üşenmeden okuduğum 145 sayfayı, katilimi buldum sanışlarımı tepe takla ederkendi toğiğimde geçen sene çekiliş yapmıştım kızlar kurbanıma böyle bir paket hazırladım kendi emeğimdi
Eki Görüntüle 886839 Eki Görüntüle 886839 Eki Görüntüle 886840
Benim o ben
Yoksa ben miyim,
Bekarım ben
Benim bunlar benim, saatlerdir dedektiflik yapıyorum konuda
İzmir, ben olabilir miyim acaba?
Beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiim o
İnstagram, deniz kabukları benim o ben
Mavide girdi işin içine, kesin benim ben
Derken mavi ambalaj saatlerdir üşenmeden okuduğum 145 sayfayı, katilimi buldum sanışlarımı tepe takla eder
Bir geldim pir geldim bulacağım seni sevgili katilim, yoğunlukla alangu senin olduğunu düşünüyorum
Kızlar beni parçalamadan kendi topiğimdeki soruları cevaplayayım bu arada
Ayyy yerim seni ben. Yakınlarda olsan uçar gelirdim valla
Valla bebişimiz de gerçekten kızsa babamızın işi var. Çok kokoş yaparım ben onu
canım beniimmmm hayırlısı olsunnnben de ilerde bebeğim olursa kızım olsun çok istiyorum
sağlıcakla al kucağına inşallah
o iki yüzlülerden her yerde var boşver umursama sende
aileyle çocuklarla sıcacık evde olmak harikaydı