Canim ayni sorunlari bizde yaşıyoruz. Benim oglum kusarsa hem agizdan hem burundan geliyo nefes alamiyo tikaniyo kuzum. Kizimda da oldu bi kez elimizde bitti mosmor oldu kuzum. Gece gunduz baslarini bekliyoruz nöbetleşe. Ne zmaan kuscaklari belli olmuyo ki
Bizimkiler de aptamili bırakıp hipp marka mamaya geçince çoook rahatladılar. Kusmalari azaldi biraz.Bi araştır istersen combiotic olanı çook iyi. Tarım Bakanlığı tarafından onaylı tek organik mamaymis. Çok sevdi bizim kuzucuklar :)
Canim drlar verilmesi konusunda baya israrci. Ben de vermek istemiyorum ileride disleri cok çabuk curutuyomus. Ama vermeyince de içim rahat etmiyo. Verdikten sonra mutlaka bi cay kaşığı kaynamis su icir ağzında tadi kaldikca kusma olasılıkları artiyo. Hem de agiz ve dis sagligi icin ağzında kalmamasi gerekiyomus. Su verince temizleniyomus agzi. Brnim drum mamadan sonra da su verilmesini öneriyor
Maşallah masallah brnim sütüm de baslarda cook iyiydi. Kizim rahatsizlandi ambulansla hastaneye yetistirilirken kaza yaptik. Hersey ust uste gelince kesildi. Suan yetmiyo ne yazık ki sütü arttırmak için bir yönteminiz oldubmu