Merhaba hanımlar! 14 gün önce doğum önce biri kız biri erkek ikizlerimi dünyaya getirdim. 36+2 haftadaydık ve sancım olduğu için takibim olan Gazi Üni. Hastanesine gittik akşam vakti. Normal doğum başlamış ve durdurmaya çalıştılar Nidilat adındaki tansiyon ilacı ile. Normalde hocanın hastası da olmama rağmen koskaca hastanenin yeni doğan ünitesi dolu olduğu için doğuma almadılar ve sancılarımla birlikte özel odalarda dolu olduğu için 6 kişilik bir odada doğum yapmış hanımlarla uzuuuun bir gece geçirdim. Doktorum durduramazlarsa eğer bebeklerin yeni doğan ünitesi olan bir yere sevk edebileceklerini söylemişti ilk gittiğim saatlerde. Sabah yoğun çabalara rağmen bir tek Zekai Tahir Burak hastanesi kabul etti beni ama ailem Medicana hastanesinde ki doktorla görüşüp durumu anlatınca beklemenin saçma olduğunu acil olarak oraya yatırılıp ameliyata alabileceklerini söyledikleri için oraya sevk edildim ve doğumumu orada yaptım.
Her zorluğun ardında bir ferahlık varmış ya bende ambulansla gidip odama geçer geçmez hazırlanıp spinal olarak sezaryene alındım. Bebeklerim sağlıklı sıhhatlı bir şekilde dünyaya geldiler şükürler olsun. İnsanın her zaman planladığı ve umduğu olmuyor. Alemlerin Rabbinin bildiği hayırlısı olan şey oldu şükürler olsun. Hastaneden çok memnun kaldım, çalışanlardan da doktorumdan da... Doğum yaptıktan 1 gün sonra taburcu oldum.
Ancak vakit bulabildiğim için şimdi yazabildim... Rabbim hayırlı ve kolay bi şekilde sizleri de yavrularınıza kavuştursun inşAllah