arkadaşlar alışverişlere nereden başlayacaksınız liste yapan varmı ne zaman almaya başlayalım özellikle ikizlerde bebek arabası ve oda olayını nasıl yapıcaksınız..alışveriş listesi şart
hayırlı olsun bebekleriniz.
Bizde 5. ayda başladık eksikleri almaya ve en son beşikleri almamızla bitti hazırlıklarımız.
İlk aldığımız ikiz arabasıydı fiyatı uygun gelmişti, baby max flamingo
Oto koltuğu olan ana kucağı aldık ben asla portbebe kullanmam arabada.
Bebeklerimin hastane çıkışları babaannesinden, örgüleri anneannesinden hediye
2 yatak 2 yorgan yaptılar ama bence gerek yoktu biz hazır alacaktık, yatakları aldık park beşikler için beğenmediler neymiş inceymiş, park beşik kalın yatağı nasıl kaldırsın.
Beşiğin birini kurduk 4-5 ay birlikte yatacaklar sonra inşallah diğerinide kurup bebek odası yapacağız.
Ve sizinde dediğiniz gibi uzun bir liste yapmalısınız çünkü unutulan birşeyler olabilir
biberon-emzik lazım olabilir siz bulundurmak için alın ben aldım.
Banyo küveti, kovası aparatları şampuanı bakım kremleri filan uzun uzun seçip alın ki herşey gönlünüze göre olsun, 7. aydan sonra yürümek bile zorlaşıyor, doğumdan sonrada zaman olmayabilir.
Doğmamış bebeğe eşya alınmazmış, neymiş uğursuzluk olurmuş gibi şeyler duyuyorsanız aldırmayın, zamanınız varken uzun uzun bakıp karar verin, internet üzerinden bazı siteler belirli dönemlerde çok indirime giriyor onlardan faydalanabilirsiniz.