2014 ikiz anneleri

Canım öncelikle içini ferah tut.eğer arada zar varsa bir bebekten ötekine kan tranfüzyonu olmaz doktorun yanlış bilgilendirmiş.bana kalırsa sen başka bir doktora daha görün.
yanlış biliyorsunuz.. asıl arada zar varsa kan transfüzyonu oluşabiliyor.. hatta kan transfüzyonunun engellemek için bazı doktorlar bu aradaki zarı yırtıp aynı suyu paylaşmalarını sağlıyor, bu şekilde diğer bebeğin suyunun bitmesini engelliyorlar.. arada zar olduğu için verici bebeğin suyu bitiyor çünkü..
 
Canim bu hissetme meselesi anneden anneye değişiyor dikkat et bundan sonra hissedebilirsin artik..ben 14 haftada hissetmeye başladım..
Canım bende buraya ilk girdiğimde bi cok arkadas 15-20 haftalikti hepsi dogum yaptı insan böylece sıranın kendine gelecegini anlıyor Buda heyecan verici...ben 20 haftaya girdiğimde bile cok heyecanlandim:)



Endişelenme canım bu kadar fark olabilir..yeter kigekisip büyüsünler 2 haftaya kadar olan farklar normal kabul ediliyo..
 

Canım bunu bana 2 ayrı doktor söyledi ama yarın kontrolüm var emin olmak için tekrar doktoruma danışırım.uyardığın için teşekkürler..
 

hayırlı olsun ne güzel sağa salim almışsın ikisinide kucağına darısı bize olsun inşallah
 
su konusunda bende bir kaç birşey sormak istiyorum yoğun mide bulantılarımdan dolayı hiç su içemiyorum arkadaşlar
bunun bir yöntemi var mı nasıl içmeliyim sizce?
 
kızlar merhaba..ben de nasip olursa 9+6 günlük ikiz annesiyim.8+3 de yoğun bir kanama yaşadım.3 gün hastanede kaldım.tam geçti dedim.9+2 de tekrar yaşadım.sürekli yatıyorum. keselerin yanında kanama alanı oluşmuş. bu durumu yaşayanlar var mı..sürekli böyle olmasından ve düşük olmasından çok korkuyorum....
 
su konusunda bende bir kaç birşey sormak istiyorum yoğun mide bulantılarımdan dolayı hiç su içemiyorum arkadaşlar
bunun bir yöntemi var mı nasıl içmeliyim sizce?

merhaba,
ben su içmeyi sevmeyen bir insan olarak içine limon,çilek fln atıp azcık tatlandırıyorum. Yada çok az çay. Nane,elma falan atıyorum. O an elime ne gelirse. Yeterki su içinse midem bulanması :)
 

ayy allahım bu yazıları yazcağım hiç aklıma gelmezdii :)
sakin ol. aynı şekilde bende 3 ay kanama geçirdim. tüp bebek benimkide. kanama oluyordu. ben panik yataklara düşüyordum. kahverengi oluyordu kan aşağıdan akıp çıkmadığı için içimde birikiodu ve ilk kalkınca boşalıodu. wc de deri parçaları gibi şeyler görüodum.wc sifonu çekemez oldum habire inceleme halindeydim. snr geçiodu.işe geliodum. hayda gene kanama ama şakır şakır :) panikle gene doktora. bakıodu. kanama bebeklerden değil deyip bak burda kanama diodu. altında üstünde yanında hep gösteriodu.hele bir kere öyle bir ağrıyla gittim ki dr. kapısına zor attım kendimi. ulrtasınla bakarken ağrıdan ağlıodum.
12. haftayı doldurduk hepsi geçti şükür. hala daha korkudan ıslaklık hisedince wc koşuyorum resmen. hala daha 2 haftada 2 ultrasona irip iyiler mi diye bakıyorum valla :))
hiç ev işi yapma. ben full yattım. annem baktı saolsun. bebek dergileri al oku. gerçekten insanı motive ediyor. ben öle yaptım. onları okudukça ay saçmala bebişler düşmicek gayet iiler panik yapma sen şimdiden bunları öğren bakalım diodum.
şu an herkese dua ediyorum. hepimiz inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza. bnm minnoşlarım şu an 15+6.
bol bol yat ve korkmaa. geçicek :)
bnm dr. bana endol ve progeston vermişti. ikiside fitil şeklinde.
dr. danış. belki destekleyici bir şey verir.
 


bende senin gibi bunları yazacağımı hiç düşünmezdim ama bana cevap verenler oldukça öyle rahatlıyodumki inş. arkadaşlarda rahatlar.. bende 18+3 teyim şuan bebeklerim gayet sağlıklı ilerliyor.. 1,5 2 ay kanama yaşadım ikigünde bir kanama ... sanardımki hamile olan kesinlikle kanama yaşamaz ama yokmuş öyle bir şey... nolur rahat olun.. doktor sorun yok diyosa yoktur.. he panik yapmıyozmu yapıyoruz bende hala wc de sürekli kontrol halindeyim.. ama rahat olup gevşemek lazım bununda bilincindeyim... yapabilirsen tabee

artık yavaş yavaş ev işimi yapıyorum , sadece işe eşim bırakıp alıo toplu taşıma kullanmıyorum itiş kakıştan korunmak için .. herşey güzel olacak inşallah hepimiz için içinizi ferah tutun...
 
kızlar merhaba.ben bu ay menogon iğne kullandım.8 gün boyunca.ama 10 günde yumurtam 25 mm olmuş.dün çatlatmaiğnesi oldum.ayrıca 2 tane 10 mm yumurtam vardı ve 7 mm yumurtam vardı.acaba diyorumki bu 25 mm lik yumurtam kist olsa bile diğerleri büyür ve çatlarmı.
 

Canım arkadaslar vok iyi açıklamış benim dista kanama yoktu ama içte vardı 9 haftada 12 haftada bişeyim kalmadı..bol bol dinlen geçer ins telas edecek bisi yok sma lütfen is falan yapma..bude yatarken ayaklarının altına yastık koy..gecmis olsun..
 

Kızlar ben de hala birilerine bisey yazarken düşünüyorum ben ne zaman bu kadar büyüdüm diye yaşarken vakit geçmiyo ama simdi baktığımda dün gibi hamile kaldığım günler...
 
kızlar hepiniz çok sağolun emi...içimi rahatlattınız.insan kolay elde etmiyor ve o yüzden korkular daha da katlanıyor..allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin...isteyen dileyen herkese de yaşatsın inşallah.ben zaten progestan jel ve altı günde bir iğne kullanıyorum.
 
Slm anneler biz bu haftadan itibaren nst te gitmeye basladik sanci cikmadi çoksşükür Dr mayisin ilk haftasi aliriz dedi ama bugün arkadaşlarla oturmamiz vardi karenin inmiş 1-2 günden dogurursun dediler panik olup korktum NEOLUR biraz daha kalsinlar kendinde hissediyorum karnimin indiğini oturuncakarnim bacaklarimin uüzerine degiyor .
 
Canım bunu bana 2 ayrı doktor söyledi ama yarın kontrolüm var emin olmak için tekrar doktoruma danışırım.uyardığın için teşekkürler..
biz de bir sürü profesöre gittik canım, onlardan biliyorum.. birde çok araştırdım, kısmen başımızda çünkü bu illet..
Allah kimsenin başına vermesin..
sağlıkla gelsin tüm bebişler
 

Canım denilenlere aldırma ikiz gebesin sen karnın istediği kadar buyuyebilir biraz aşagı inmesi normal 4 kilo tek bebek var gib içerde..daha bekler ins kuzuların bi sıkıntı olsa doktorun söylerdi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…