- Konu Sahibi durudenizderya
- #13.681
amin ccanım saolasın ..
keseyi gördükten sonrada çift yumurta ikiziyse belli olur .. bazen tek yumurta ikizi oluyo kalp atışları duyulmadan anlaşılmıyor..
hımm anladım canım inşallah benimkide ikizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin ccanım saolasın ..
keseyi gördükten sonrada çift yumurta ikiziyse belli olur .. bazen tek yumurta ikizi oluyo kalp atışları duyulmadan anlaşılmıyor..
valla ben 18. haftamdayım azaldı baya ama hala sabahları ara ara kusabiliyorum tamamen geçmedi.. kişiden kişiye değişiyor bu durum merak etme inş. tez zamanda geçer seninkide...
yemek konusunda da kayınvalidem yakındı akşamları onda yemek yiyip öyle geçiyodm eve ...yakınında biri varsa yardım edebilcek bu konuda yapsın yemeklerini yoksa çok zor gerçekten..
canım 1,5 ay kanamam oldu benimde senin gibi kanama bölgem vardı şükür geçti .... ama ben kanamalarım olurken aynı zamanda çalışıyodum.. eşim le gelip gidiyodum işe ama olsun sonuçta geliyodum ve akşama kadar oturuyodum... bi sorun olmadı allaha bin şükür. geçer bu zamanlar sen evde daha rahat atlatırsın yatmana dinlenmene bak ... çokta bunalma evde eşinle yakın mesafelere çıkın hava alın gelin
i gunler kızlr dun ve bugun vajınıya dogru kramplar gırıyo... kramp gırınce kalakalıyorum hareket edemıyorum... drmu aradım knama varmı dedi yok dedım monulor dıye bı antıbıyotık verdı... ıdrar yolu enfeksıyonundan süphelendı sanırım ... 17+ 5 gunluk gebelık ıkızlere hamıleyım bu durumu yasayan varmı acaba?
Off son haftalar cok zor.eger bi aksilik olmazsa 15 nisan alicak doktorum 38 hafta doldugunda insallah biraz daha beklerler rabbim kurtarsin hepimizi
Canim benzer sorunlar bendede oluyor sabah uyandigimda karnim sivrilmiş bebekler birbirinin üzerine cikmis gibi oluyor karin sertleşmesine gelince benim Drbunu cçok önemsemiyor sancin ve akintin çok değilse sorun yok diyor ama yinede rahat değilsen git bi nstye bağlan benim karnim anlik sertleşipssivriliyor 1-2dkdan geçiyor erken doğumdan hepimiz korkuyoruz Rabbim korusun meleklerimizi.
Sağol canım yatis konusunda aylinle icimi rahatlattniz.bazen vazelin sürüyorum gül kokulu inşallah onun bi etkisi olmaz.o daha uzun nemli tutuyor sanki.Canım saga sola yatman daha iyi aslında..bebekler sıkışmaz merak etme onların suları onlara yeterli alanı saglıyo..yamulsada onemli degil..karnın da daha hızlı buyucek bundan sonra..bence karnına sadece lierac sur yağlar onun özelliğini bozabilir..telas edecek bise yok artık kasilmalarin toplanmaların artacak ve uzayacak hatta ağrili bile olabilur..düzenli olması onemli sadece..korkma bise olmaz ins..
Off son haftalar cok zor.eger bi aksilik olmazsa 15 nisan alicak doktorum 38 hafta doldugunda insallah biraz daha beklerler rabbim kurtarsin hepimizi
Canım benim dista bi kanama yoktu ama içte kanama bölgesi vardı senin haftanda bol bol dinlendim 12 hafta bise kalmamıştı..sende telas etme geçer ins..
kızlar adet tarihime göre 11+3 üm buna görede bugün ikili test için doktora gittim
ancak ultrasondaki doktorun yaptığı ölçümde bebekler 10+5 çıktılar o yüzden haftaya gel daha sağlıklı olur dediler
bu küçük olma durumu biraz canımı sıktı
sizin başınıza geldi mi? bu normal mi?
(doktorum izinli idi konuşamadım da)
belki siz biraz içimi rahatlatırsınız?
Bu forumu buldğm için çk mutluyum. Genelde aynı sorunları ve endişeleri yaşıoruz. Bebişler tüp bebekle oldu tabiki. Bir kız bir erkek göZükyr şu anda. 15+5 teyiz. Full takipteyim artk. Hareketlerini kaçıncı hafta hissettiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar ikiz anneleri, öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşaallah. Benim kuzular bugün 29 günlük oldular bile Anne olmak ayrı bişey ama ikiz annesi olmak bambaşka. Çok tatlılar çoookk. Zorlukları var elbette ama insanın gözü görmüyo. Bi kokusuna dünyaları değişmez insan. Anneler artık sık sık giremiyoruz. Haftası ileri olan arkadaşlardan ricam yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmaları. Burası çok güzel bir paylaşım alanı ve insan paylaştıkça rahatlıyor. Büyük hamişler annelerimizin yokluğunu hissettirmesinler. Bi de yeni gelen arkadaşları tablomuza yönlendirmeyi unutmayın. Fırsat buldukça girip güncellerim.Hepinizi öpüyoruz kuzularımla. Rabbime emanet olun.
Bu forumu buldğm için çk mutluyum. Genelde aynı sorunları ve endişeleri yaşıoruz. Bebişler tüp bebekle oldu tabiki. Bir kız bir erkek göZükyr şu anda. 15+5 teyiz. Full takipteyim artk. Hareketlerini kaçıncı hafta hissettiniz?
Merhabalar ikiz anneleri, öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşaallah. Benim kuzular bugün 29 günlük oldular bile Anne olmak ayrı bişey ama ikiz annesi olmak bambaşka. Çok tatlılar çoookk. Zorlukları var elbette ama insanın gözü görmüyo. Bi kokusuna dünyaları değişmez insan. Anneler artık sık sık giremiyoruz. Haftası ileri olan arkadaşlardan ricam yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmaları. Burası çok güzel bir paylaşım alanı ve insan paylaştıkça rahatlıyor. Büyük hamişler annelerimizin yokluğunu hissettirmesinler. Bi de yeni gelen arkadaşları tablomuza yönlendirmeyi unutmayın. Fırsat buldukça girip güncellerim.Hepinizi öpüyoruz kuzularımla. Rabbime emanet olun.
Canim benimkilerde son adet tarihine gore 3-4 gün büyük cikiyorlardi Dr bu ölçülere çok bariz bir fark yoksa takilma demisti seninkilerde de bi sorun yoktur bence
Arkadaşlar günde kaç lt su içiyorsunuz? Bn eskiden hiç içmezdm su. 3 günde bir fln aklıma gelice. Şimdi 1.5 lt anca ulaşabiliyorum. Daha fazlamı içmeliyim?? İdrar rengnden anlayabilirsin dediler. Açık sarı ama erken doğuma neden olur die çk korkuorum. 16 haftalığız
Arkadaşlar günde kaç lt su içiyorsunuz? Bn eskiden hiç içmezdm su. 3 günde bir fln aklıma gelice. Şimdi 1.5 lt anca ulaşabiliyorum. Daha fazlamı içmeliyim?? İdrar rengnden anlayabilirsin dediler. Açık sarı ama erken doğuma neden olur die çk korkuorum. 16 haftalığız