2014 ikiz anneleri

merhaba kızlar ben de ikiz annesiyim Allah nasip ederse.7 ayıma girdim malesef seker yüklemem yüksek çıktı ( bir hafta diyet yaptım ama düsmedi doktor insilun basladı bana bu hafta kullanorum gün de 3 defa 2 doz ama yine yüksek cıkıyo.benimle aynı durumda olanlar yazsın lütfen
 
Kizlar ben dogurdum dun saat 11de spinal suyum geldi 1850 1900 gr lar kuvozdeler bana gostermiyorlar dua edin az kasinlar bizi yenidogan kuvozi bulunamadigindan manisaya sevk ettiler evden cok uzaktayiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Kızlar dun doktordaydım.. 20 + 4 teyim... İkizler 350 gr, 20 cm... Boyları kısa geldi bana ama dr iyi dedi... Szinkiler nasıldı 20.hafta? Biraz canım sıkıldı... :26:
 

Canım Rabbim seni ve bebeklerini korusun duamız sizinle inş miniklerin çabucak çıkar.
 
Kızlar dun doktordaydım.. 20 + 4 teyim... İkizler 350 gr, 20 cm... Boyları kısa geldi bana ama dr iyi dedi... Szinkiler nasıldı 20.hafta? Biraz canım sıkıldı... :26:

canım o haftalarda kaçtı hatırlamıyorum ama dr normal dedi ise kafana takma benim dr boy ölçülerini söylemiyordu bile hatta kilolarıda çok önemli değil organları güzel gelişsin yeter diyordu.Tadını çıkart bu haftaların ileride kafana takacak çok şey olacak çünkü
 

cnm benim dualarımız seninle ve yavrularınla inş cabuk çıkarlar küvezden sağlıkla bebeklerine kavusursun
 

Canım cok şaşırdım allah hayırlı uzun ömürlü eylesin kiloları cok az degil masallah..ins henen kucağına gelirler..
 

Canim hayirli olsun kuzularin Allahim saglikla kucagina almatyi nasip etsin inşallah
 

Canim hayirli ugurlu olsun minislerin,rabbim saglicakla tez vakitte kavustursun sizi.dualarimiz karsilikli allahin izniyle hepsi gecip gidecek.
 
Canım cok şaşırdım allah hayırlı uzun ömürlü eylesin kiloları cok az degil masallah..ins henen kucağına gelirler..

hersey çok normaldi eşimle parka gittik ağrı sancı yok su geldi koştura koştura hastaneye bizi almadılar yenidğan yetersiz diye manisa celal bayara sevk bebeklerin biri burda küvezde dieri başka bir hastanede göremedim koklayamadım dokunamadım bile 1 ay küvozden bahsediyorlar beyaz naparım ben 1 ay dua et nolur
 

Yok canım ins hic gerek kalmaz belki de henen toparlanır çıkar kuzuların..eger solunum sıkıntıları olmazsa 2 kilo olunca verirler kuzularını..onlar en kotu ihtimali söyler sen sakın moralini bozma..bol bol süt sağmaya çalış bebeklerine..hersey guzel olacak canım bebeklerin sag ve saglıklı olsun nolacak er yada gec kavuşacaksın ins..biz dua edelim sende sabırlı ve metin ol kuzularının sana ihtiyacı var sakın ama sakın olumsuz seyler dusunme haftan cok kotu degil ki kuzum 32 deydin..ins bebeklerini gorursun yakında ve toparlayinca alıp evine goturursun..sakın üzülme..sen kendini toparlamaya bak onemli olan kuzuların hayatta ve yanına gelecekler bunu düşün..
 
Son düzenleme:

maşallah canım bebişlerine. 13. haftada ben kelebek kanat çırpması gibi hissetmeye başlamıştım bebeklerimi, inş sen de hissedersin en kısa zamanda.
tabi şimdiki haftalarda olan tekmeleri hissetmek çok ayrı.. hareketlerini duysan da o endişe hep olucak, her hafta.. inş sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi...
ilk haftakarda çalışmak bana da iyi geliyordu ama 23. den sonra hiç çekemiyorum çok çok zorlanıyorum.. 30. haftayı tamamlayamicam galiba..
Nektar nerdesin kuzum bebikler ne alemde hiç yazmıosun merak ediorum çok direnç olan bebik nasıl gelişimi allaha emanet olun

bonibonum, biz sıkı takiplere devam ediyoruz. Küçük bebek hala aynı durumda, suyu az ama şükür mesanesi izleniyo her defasında ve suyu hep aynı, azalmaya başlarsa tehlike şiddetlenerek artacak.
Büyük bebek de zira çok parlak durumda değil, onun da suyu fazla polihidroamniyos 28. haftaya gelmeyi nassıl bekliyorum bilsen..

sen nasılsın canım, bebikler iyi mi? senin haftalarına gelebilecekmiyim ben de ya
 
Kızlar 20. haftadayım 8 kg aldım , almaya devam edıcem boyle gıderse.... dr bıraz dıkkatlı ol dedı... sız naptınız ? nasıl gıdıyor kılolarr yaaaa .. cok mu ılerdeyım bennn acaba..

Bu arada eskıden cok balık yıyen bırıydım... suan balık bogazımda kalıyo gıtmıyorrr off
 

Canim bende erken ayrilacagim heralde izne.simdiden nefes nefeseyim.hakim yok. Bide keyfim de yok normal mi acaba.bi huzursuzluk var icimde.neseli degilim.
 
Haftasi ileri olan arkadaslar ciger ignesi oldunuz mu.benim doktorum yapmadi mrk etttim.
Benim doktorum da yapmadı bu doktordan doktora değişiyo galibacanim ya..
Canım ya ins ilk 28 sonra 30-32-36 görürsün..kuzuların da büyürler gelirler kalbini ferah tut..
Canım aramızda cok kilo alan da oldu 22 gibi az kilo alan da..ama hızlı almışsin cunku 24 den sonra hafta hafta kilolar geliyo..ama su var ki herkes doğumdan sonra hepsini veriyo genelde..
 
Kızlar 20. haftadayım göbek deliğimin etrafı hafıf morardı , yanı gözle görülebiliyor.
Annem normal dedı , gerilmekten dedi ama bilemedim.. Yasayanınız var mı ?
 

Canım ben 13. Haftadayım. Henüz kilo almadım. Az almaya dikkat ediyorum. Abur cubur hamur işi yemiyorum.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…