- 18 Şubat 2014
- 35
- 9
- 34
- Konu Sahibi durudenizderya
- #13.221
canım ben başlarda hiç tatlı falan yiyemedim midem bulanıyordu şimdi de canım çok çekiyor ama angelliyorum az yiyorum şekerli şeyleri protein genelde hayvansal gıdalarda var birde baklagilerde.ben mutlaka her sabah bir yumurta yiiyorum gün içinde 1 kaşık pekmez iki kase yoğurt 2 bardak süt 4-5 ceviz haftada 1 öğün kırmızı et 1 öğün balık yiyorum pekmez ve ceviz hariç hepsinde protein var bir de et balık köfte pekmez yediğinde süt ve yoğurdu 1 saat sonra tüket yoksa demir emilimi az oluyor ben hep buna dikkat ettim bir ara kefir içtim sonra ona alışık olmadıımdan sürdüremedim sen içebilirsen tavsiye ederim en iyi kalsiyum ve protein kaynağı sakın sen üç canlısın diyenlere aldırma pasta börek ekmekten uzak dur onların bebee faydası yok sana kalıyor karbonhidratıda komplex karbonhidtatlardan temin etmeye çalışıyorum bulgur mercimek günde sadece kahvaltıda büyük bir dilim ekmek yiyorum okadar ben 14 kilo aldım tahminim en fazla 20 kilo ile doğum yapıcam zaten ikizlerde öngörülen kilo okadar zaten bende eşimde uzun boyluyuz sanırım çocuklarda uzun ve eşim gibi tombalak olacaklar benim program böle nacizane bilirkişi falan değilim estefarullah kendimce yapıyorum bişeyler dr a göre gayet sağlıklı besleniyormuşum bir de günde 2,5-3 litre su içiyorum allah yardımcın olsun forumda benden daha az kilo alanlar da var onlarada sor istersen benim danıştığım kadarıyla doğumda 15 kilo veriyormuşsun eee kolay deil ikitaneler:)))
Sağolccanım ilk hamile liginde ne kadar bilinçsizmisim sayende kafamda bbişeyler şekillendi
Araştırıyorum şimdi inşallah daha sağlıklı hamilelikler geliriz çok sağol canım yaaa