- 30 Mart 2008
- 600
- 15
- Konu Sahibi durudenizderya
- #13.181
Amin arkadaşım cümlemize inşallah. Kendimden örnek verecek olursam 52 kiloyla hamile kaldım, şu an 79 kiloyum :) Besili bir dana kıvamında ama bunun tek sebebi hamileliğimin 3-4-5. aylarında her akşam mütemadiyen patlamış mısır yemem. Öyle insani boyutlarda değil, kocaman tabaklarda. Mısırı kestim kilo alımım yavaşladı. Korkma sakın, olacak artık kilo. Ama forumu okuduğum kadarıyla çok daha az kiloyla bu evreyi atlatanlar var.
Mesela enteresandır bende hiç çatlak olmadı, olmasın da bari bu haftaya kadar çatlaksız geldik. Bebe yağı, çatlak önleyici krem ve badem yağı kullandım. Yaklaşık 6 haftadır ayakkabımı kendim giyemiyorum, banyomu yapamıyorum. Çok mu olumsuz konuştum ki? Korkmasın gözün, yaşanacak ve bitecek. Sonunda iki melek sağlıkla bizi bekliyor olacak inşallah :)
Olumsuz diil canım başıma gelecekler bunlar sonuçta. Bebeişler saglıkla gelsin de başka bişi istemiyorum. Yemekle aram çok farklı değil normalden. İnşallah böyle de gider. 68 ile hamile kaldım henüz almadım. Çatlak için ben de bebe yağı kullanıyorum şimdilik. Daha sonra çatlak önleyici almak istiyorum. Ya da bitkisel yağlardan. Dr ne kullanırsan kullan olacağın önüne geçemezssin dedi. O yüzdn çok para harcamak istemiyorum. Hayırlısı bakalım.
Bu arada kaçıncı haftadasın canım? Az kaldı galiba hareketlerin kısıtlandığına göre :)
Sent from my iPad using Tapatalk