- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- Konu Sahibi durudenizderya
- #13.201
Gunaydin kizlar..nasılsınız? Biz iyiyiz ve hızla buyuyoruz karnım her gun farkediyo artık yatmak kalkmak mesele haline geldi..bi yandan hamileliğimin son haftaları bitiyo diye üzülüyorum bi yandan dogum heyecanı sardı bu günlerde..
Canım bebek hareketleridir onlar..ben 8-9 kilo aldım ama cogu 25 den sonra geldi..Bende de var o endişe hali. Şöyle huzurlu rahat ve mutlu bir gebelik süreci geçirmek istiyorum ama olmuyor. Allahıma çok şükür aslında öyle kanama-lekelenme vs gibi tehlikeli durumlar yaşamadım ama sanırım tedaviyle elde edilmiş kıymetli bebişler olduğu için daha fazla üzerlerine titriyorum. Önce tansiyon yüksekliği vardı ona taktım, sonra TSH larım düştü ona endişe ettim, aynada göbeğimi kontrol eder oldum acaba büyüyorlar mı diye. Ultrasona sürekli girmiyorum iyice arızaya bağlamayayım diye :) sabrediyorum. Şimdi hareketlerini hissetmeye çalışıyorum, ufak tepikler kas seyirmesine benzer kıpırdanlamalar hissediyorum, yani ben tekme olduğunu sanıyorum ama?. Ben de 19 haftalığım şu ana kadar 7 kilo aldım. Siz kaç kilo aldınız?
Canım ya onun bi çaresi yok sadece hafifletebilirsin dokunan seyleri asla yeme baharatli sarimsakli salçali seyler yeme..mayalı pogaça bana cok guzel gelmişti ama yine de midem bulanıyordu yedikten sonra..birde yağsız yogurtlu makarna..Merhabalar, tüp bebek yaptırdım ikizlere hamileyim 5 haftalıklar ama mide bulantılarım çok çok kötü bütün gün sürüyo bi öneriniz varmı
Canım hic korkulacak seyler degil bunlar haftaların ilerledikçe göreceksin bebeklerine bise olma korkusu ve erken dogum endişesi yanında çatlamak kilo almak galan cok basit meseleler kalıyo..ki çatlamadan yada bit iki çatlakla doğuran cok arkadasımız var..kilo da oyle devasa boyutta degil normal hamilelikten 4 kilo fazla alınıyor aslında..ona bakılırsa tek hamilelikte 30 kilo alanlar var arkadaslarımız çoğunlukla 15-20 en fazla 25 kilo aldılar..mesela ben henüz 8 kilo aldım 15 e kadar çıksam bile hu tek hamilelikte bile normal..biz ozel anneleriz ikiz annesi olmak herkese nasip olmaz tabiki zorlukları var koşa hoplaya hamilelik geçiremiyoruz ama bence deger:) sende böyle duşun..Alah yardımcın olsun canım. En ağrısız sancısız şekilde kavuşursun bebeklerine. Ben daha çok başındayım yolun. Merak ediyorum da kaç kilo alınıyor, ya da göbek çok mu büyüyor? Çok korkutuyorlar beni çok. Çagır çatır çatlıycan, çok kilo alcan, senden önce göbeğin gitcek diye.
Canim 5,5 haftalıkken alttan ultrasonla duyduk kalp seslerini ama acele etme 6 da bile duymayan sonraki hafta duyan var..allah bagislasin yavrularını..Merhaba bayanlar
Bende bugun ikizlere hamile oldugumu ogrendim bundan once dusuk yasamistim onun korkusuda var
Dusen bebegimi 5hafta 5 gunlukken kalp sesini duymustum
Ikizler icin 5 _6 Haftalik cikti ama kalp atisi yoktu
Sorum su siz ne zaman ilk kalp atisini duymustunuz
Lutfen cvap verirmisiniz