2014 ikiz anneleri

canım pelvik ağrısı dediğin ağrı bende de olmuştu özellikle sabahları sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyordum resmendrum calsd3 diye bi vitamin verdi suda eriyor onukullanınca baya azaldı.
Canım ya benim doktorum pek ilac vermiyo bana bildigin vitamin-aspirinle devam ediyorum bu hafta kan ilacına başladık sadece:) cok da bahsetmiyorum ağrılardan sadece soyle soyle bi acı var diyorum normal diyo:) neyse hayırlısı..allahtan cok rahatsız degilim idare ediyoruz:)
Canım ins dsha Cook bekler bebeklerin hemen telaşa düşme biraz bol su ic şekerli seyler tüket protein tüket ins çoğalır suları..
Kizlar bnm bugun rahat 5defa kasilmam oldu,boyle kalbim carpiyo,ates basiyo fln.sizce cokmu olmus bugun.daha sabit bi doktorum yok.gecen acile gitmistim 28haftada ciger ignesi önerdi.kasilmayi onlemek icin ne ilac veriyolar evde neler yapabilirim
Canım 5 kez kasilma normal hele düzensiz olan...kalbinin çarpması fenalık hissi karın ici acıması hepsi normal..ama düzenli aralıklarla yasarsan telaş edebilirsin..yoksa ilaca baslaman gerekmez..
Canım özellikle göbek deliği bazen acıyo oyle gerilip büyüdüğü için..telaslanacak bisi yok..pozisyon degiştir biraz daha rahat hissettiğin sekilde yat..
Canım eger bütün karnın toplanıp sımsıkı oluyosa bu sekilde eline sertlik geliyosa bu kasilma dediğimiz şey.bi durumda baskı da hissetmen normal.kasilma hakkında biliyosundur artık cok konuşuldu düzenli olursa tehlike arzeder..
eger bi bölgede bi sertlik eline geliyosa o bebeğinin kafası sırtı veya poposu olabilir..ve bu gittikçe daha da belirginlesrcek cok da guzel bi duygu korkmaya gerek yok..
 
canım öncelikle geçmiş olsun sen içini ferah tutmaya çalış bebeklere yaşama sevinci ver hiç birşey olmayacak allahın izniyle sağlıkla alacaksın kucağğına kuzucukları dualarım seninle
 
kızlar birşey sorcammmm

bu gece uykuda uyku sersemiyle öbür yanımdan diğer yanıma döneyim dedim birden attım kendimi yataga kollarımdan destek almadan. iki defa oldu canım cok yandıı karnım ağrıdı. bebeklere birşey olmusmudur. bir de iş servisine yetişmek için hızlı yürüdüm yine ağrı vardı kasıklarımda ama işe geldim herhangi bir lekelenme yoktu o yüzden içim rahat gibi. bu cuma kontrolüm var. bu tarz birşey yaşayan var mı?
 
günaydın kızlar,bu son haftalarda baby hareketleri önemli olduğu için merak ettiğim bişey var,ikisinin hareketlerini ayırmak zor biri hareketsiz gibi geliyor ...nasıl anlayabılırım yardımcı olabılırsınız..
 
Canım o sertlik muhtemelen bebislerinden birinin başı ya da poposu olabilir. Mesela 6 haftadır benim de Sol kasigimda bi sertlik var. Bastırınca acıyor bi de Allah korusun kitle gibi. Benim sipalardan biri ayak geliş ve o sertlik de onun ayak tabaniymis. O kadar hareket ediyo ama o ayak ordan hiç gitmiyo Hala da var ve ayakta ya da yatarken farketmiyor hep orda. Bu tuvalete kalkma işi de gayet normal çünkü sürekli şu tüketmeye çalışıyoruz. Bi de normal zamanlardaki gibi mesanenin dolmasına gerek yok. O kadar baskı varki iki damlacık bile olsa çok sıkışmış gibi hissediyo insan. Bi gidiyorsun ulen bunun için mi uykumdan oldum diyosun bazen Herşey yolundadır inşaallah canım sen merak etme. Kontrollerinde aklına takılan en küçük bişeyi bile sor doktoruna. USG de özellikle o sert bölgeye bi baktir bakalım neresiymis kuzunun
 

Amin canim insallah darisi basima :) darlığın arkası ferahlık olur insallah hepimiz sag salim kavusuruz bebelerimize
 
Canım pozisyonlarini biliyosundur zaten. Ona göre takip et. Ayaklar nerde özellikle o tarafta daha çok hareket hissedersin. Hafta ilerledikçe yer daralıyor hareket azalıyor deniyor ama kişiden kişiye değişiyor sanırım. Ben son haftalarda çok daha belirgin hissediyorum hareketleri.
 

Sagol canim benim Suya yuklendim ben de canim normalde de cok icerdim ama yetmiyormus demekki bir de doktorum eczanelerde satılan protein iceceklerinden al dedi bakalim insallah goruruz olumlu sonuçlarını :) cuma gidicem yine hayirlisi artik...
 

merhabalar ben boyle bı durum yaşamadım ama bence doktoruna ara bı sor derim ben..
 
Canım kaçıncı haftandasin bilmiyorum ama ins bise olmaz bende de oldu bi kac kez oyle..ama yürürken dikkat et yine de hızlı yürüme rahim bağların agriyan..dikkatli ol..
 

Arslan o hareketleri ahh bide ben cozsemm kesim alim oldum ditcem..gecen usgde heleki kiz ayaklari ile iglanin kafasini tekmeliyoduki dedim.hic cozemiycem ben bu hareketleri cunku o tekme attikca onuda harwketlendiriyoki sanki oda hareket ediyo gibi oluyodu
 

Glgnn hic morel bozma bence asilmiycak sorun dgl bence durum kotu dgl cok kotu olsa hast. surekli serum alirdin solekii benim bi arkadasimda suyu azaldi ve 24 hafftalikkenn bi hafta hast. serum verfiler ve bol su icti gunde 3litre falan seninki ikizse sende biraz da fazla ic..vwee hicbisiycek olmadi suan uc aylik bebegii cok tatli ve kiloluu korkmaaa ALLAHA SİGİNN
 
Kizlarr aksuu nerelrde hic girmiyooo...
Gecen cumaryesi gittimizde drumuz gerek gormedi ciger gelistiriciyi ilk uc ay kanaman olmadiysa rahim incelide iyi dedi.bizim oglumuz geriden geliyo igne verip gelisim dueraklatmak istemiyorum dediii...o kadarda masum igneler degiller dedi vurunmadim.hayirlisi olsun.ALLAHA EMANETİX HEPİMİZX
 

Ayy yaşanmış guzel ornekleri duyunca valla moralim artiyor sagol canim insallah ben de ayni sekilde kavusurum bebeklerime... yuklendim su icmeye ben de bakalim insallah ise yarar :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…