- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
- Konu Sahibi durudenizderya
- #12.861
gelsin tosuncuklarrrr maaşallah canımmm ne güzel 37.haftadasın heeMesaj alınmıştır, hemen muz+cevizimize başlıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelsin tosuncuklarrrr maaşallah canımmm ne güzel 37.haftadasın heeMesaj alınmıştır, hemen muz+cevizimize başlıyoruz.
Çok sağol canım yaa aynen 36+1 olduk çok şükür. Pazartesi ye kadar bekleyelim dedi doktor bi aksilik çıkmazsa.gelsin tosuncuklarrrr maaşallah canımmm ne güzel 37.haftadasın hee
Kizlar bebeklerimin ikisinin de amniyon sivilari azalmis :/ transfuzyon sendromundan korkarken doktorlar bu çıktı karsimiza :/ haftada iki kez kontorole gidicem korkuyorum daha cok kucukler bu durumda yapilacak pek bir sey de yok dedi hoca. Dualariniza ihtiyacim var ....
Çok sağol canım yaa aynen 36+1 olduk çok şükür. Pazartesi ye kadar bekleyelim dedi doktor bi aksilik çıkmazsa.
Canım hiç üzülme inşallah suları artar tabi ki ama hiç suyu olmadan 1ay yaşayan bebekler gördüm ben hastanede yatarken hiçbirşeycik de olmadan doğdu miniş maaşallah. Rabbimin izniyle hiçbişey olmayacak. Allahım yar ve yardımcınız olsun dualarım sizinle
Canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Inşallah tekrardan artar suları kuzularinin. Rabbim neylerse güzel eyler. Sen öncelikle moralini yüksek tut canım. Allaha emanet olun.
Insallah canim yaa ben de duydum hic suyu kalmadan 5-6 hafta dayananlari bizimkiler bu gidisle erken gelecek orasi belli oldu da sag salim aliriz kucagimiza insallah... Cok sagol canim Allah hepimizin yavrularini bagislasin...
Ayak-baş pozisyonundalar teyzesi. Hayırlısı eğer baş - baş donerlerse normal istiyorum bakalım. Ama tabi sağlıklı olsunlar da, gerisi önemli değil.oy oy iki miniş daha katılacak aramıza yakındır yakınn
pozisyonları normal mi yeğenciklerimin annesiiiii
Ayak-baş pozisyonundalar teyzesi. Hayırlısı eğer baş - baş donerlerse normal istiyorum bakalım. Ama tabi sağlıklı olsunlar da, gerisi önemli değil.
Ne demek canımm hiç üzme kendini onları da strese sokma annesiii. İyi düşüneceğiz iyi olacak herşey Allahımın izniyleee.
Çok şükür 26.haftadasın az kalmış 28.haftayı tamamladıktan sonra korkma artık 500gr.lık bebekler bile sağlıkla hayırla evlerine gidiyorlar ki bizim evlatçıklarımız çok savaşçı bunları da atlatacağız Allahımın izniyle. Aminnnnnnnn
insallah canım benim amiiinnn.... 28 i bi gorsek hayirlisiyla... iyi dusunelim iyi olsun
Mesaj alınmıştır, hemen muz+cevizimize başlıyoruz.
Kızlar 30 hafta olduk ve en sonunda ciğer geliştirici iğne vuruldu bunun bana etkileri ne olucak sizlere ne gibi yanetki yaptı.
selam kızlar bende 26 haftalık hamileyim bu akşam karnımın içi acı hissediyorum.korkuyorum erken doğum olur diye cuma günü doktoruma gittim herşeyin normal olduğunu söyledi karnımın içi göbek deliğinin etrafı çok acıyor böyle yaşayanlar var mı acaba karın ağrısı değilde karın içinde acıma hissediyorum bunu konuda yardımcı olursa çok sevinirim.
Yok öyle, tabloya bak sirani bekle. Senden önce bir sürü aday var. Araya kaynak yapmak yok3 hafta önce bir rüya görmüştüm. 4 Martta doğuruyordum apar topar hastaneye götürüyorlardı. Malum 4 Mart. Bugünü atlataydım iyiydi yani.
Canım çok normal o acılar. Benzer acıyı ben haftalarca gogsumun altında hissettim. Sanki yirtiliyodu günlerce acı ağrı arası bişey oldu. Tek gebeliğin iki katı hızlı buyuyosun, o da biraz acılı olur, normaldir. Sağlık olsunlar yeter ki artık o acılara katlanicaksinselam kızlar bende 26 haftalık hamileyim bu akşam karnımın içi acı hissediyorum.korkuyorum erken doğum olur diye cuma günü doktoruma gittim herşeyin normal olduğunu söyledi karnımın içi göbek deliğinin etrafı çok acıyor böyle yaşayanlar var mı acaba karın ağrısı değilde karın içinde acıma hissediyorum bunu konuda yardımcı olursa çok sevinirim.
Hadi bakalım sağlıcakla inşaallah. Bence d gecmen lazım kayınvalideyi. Gelinin fendi valideyi yenmeliAynen canım.Benim eşim ikiz. kayınvalidem ikizlerini 2600-2800 dogurmuş benimde en az okdr dogurmam lazım hırs yaptım hehehe