- Konu Sahibi durudenizderya
- #12.761
sevgi yoluna yakın oturuyoruz cnm ya sen...
Manavkuyudayım canım bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgi yoluna yakın oturuyoruz cnm ya sen...
kızlar emzirme sütyeni benim için bi sorun normal pamuklular olmaz bana uçlar belli oluyo o yüzden destekli bişey almam lazım şu önden açılan arkası yüzücü olanlar nasıl ki kullanışlımıdır sizce sizler naptınız
Manavkuyudayım canım bende.
Hayırlı olsun canım benim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasib etsin. Asagidaki topigimizi ziyaret etmeyi unutmaMERHABA ARKADAŞLAR
Bende dün öğrendim ikiz annesi olduğumu ve çok mutlu oldum.Allahımdan dileğim sağlık birşekiilde onları kucağıma alıp koklamak.
Canım benim mânevî annem geldi, keyfime diyecek yok. Pazartesi günü 36+1 oluyoruz ve kontrolumuz var. O zaman belli olacak akıbetimiz. Inşallah haberdar ederim. Sen ne durumdasin canım, herşey yolundadır inşaallah.Birdileksin nerelerdesin bugün :)
Nerdeyse doguracaksin hala tablomuzda adın yok kız, olmuyor ama boyle Doğumdan sonra bari haberdar et de bizi doğum yapanlar listesine ekleyeyim senibaya yakınız desene..:) doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun..seninde çok az kalmiş bende pazartesi 35.haftaya giriyorum artık..
Canım bende emzirme sutyeni almadım cunku benim de normalde bile uçları belli olur hele emzirirken düşünemiyorum..pentide kız bi tane yarım atlet gibi bisi gösterdi bana önünde hafif Silikon var vok rahat oluyo dedi..ben normal biraz onu acik sutyen de kullanabilirim diye düşünüyorum ama bilmiyorum..deneyip görcez :)
merhaba kızlarrrr günaydınlar hepinizeee
ben 16 haftalık hamileyim ikizlere. Kendi annem ve kayınvalidem birşeyler ördüler bitirdiler. Annem sağolsun bana lohusa geceliği bebeğede iki üç parça body filan almış dışarı çıktıkça.
Geçtiğimiz ayki kontrolde biri için %80 kız gibi dedi gelecek aya kesin öğreniriz demişti ikisinide.
Bu ayın 7 sinde kontrolümüz var Allah nasip ederse.
Kızlar siz ne zaman başladınız alışverişe?
Ne zaman almaya başlayayım giysileri filan. Bir ay daha bekleyeyim mi?
Doktor inş 36. haftamızda temmuz sonu doğumumuz olur diyor.
Annem bu ay belli olursa birşeyler almaya başlayalım diyor. Çok sabırsız. Bense bir ay daha geçsin kesinleşir hem bi daha ki kontrolde cinsiyetleride diyorum.
Canım merhaba seninle aynı haftalık sayılırız bende 15+5 deyiz alışveriş konusunda bizde bilemiyoruz son haftalarda çok ağırlaşıyormuş bırakmamakta lazım sana ne öneriler gelcek bakalım bende ona göre hazırlık yaparım inşallah ♥ ♥
ayy sonunda bir yazan oldu hmde benimle aynı haftalarda olan.
Buradaki çoğu üye 26 ve üstü (
dolayısıyla onların konuşmalarına suan için hep yabancı kalıyorum.
Merhaba, ben de 17 haftalık hamileyim ikizlerime. Aynen sizin gibi düşünüyorum ne zaman bişeyler almaya başlamalı diye. Şu anda daha erken gibi geliyor ama 7. Aydan sonra da yürüyemem ki doğru dürüst diyorum. Kıyafet konusu çok dert değil, çok çeşit var zaten alacaklarımız penye zıbınlar tulumlar vs. Hiç olmadı internet var hem çeşit görebiliyoruz hem de daha uygun fiyatlara bulabiliyoruz ve ayagımıza geliyor. Ama işte beşik, bebek arabası, bebek odası mobilyası vs gibi şeyler için gezip görüp beğenmek istiyorum. Ben bu işleri 5-6. Aylarda gezip , almasam bile en azından alacaklarımı belirlemek istiyorum.merhaba kızlarrrr günaydınlar hepinizeee
ben 16 haftalık hamileyim ikizlere. Kendi annem ve kayınvalidem birşeyler ördüler bitirdiler. Annem sağolsun bana lohusa geceliği bebeğede iki üç parça body filan almış dışarı çıktıkça.
Geçtiğimiz ayki kontrolde biri için %80 kız gibi dedi gelecek aya kesin öğreniriz demişti ikisinide.
Annem bu ay belli olursa birşeyler almaya başlayalım diyor. Çok sabırsız. Bense bir ay daha geçsin kesinleşir hem bi daha ki kontrolde cinsiyetleride diyorum.
Evet canım bende kendi haftama yakın birilerini okuyunca çok seviniyorum bizim de 10 martta kontrol var kuzulari görcez inşallah gösterirlerse cinsiyetlerini öğrencez ultrason da 20 ağustos ta gösteriyor ama 1 ay önce alinabilir diyor dr. Senin tüp mü normal gebelik mi benim tüp bebek ♥♥
merhaba kızlarrrr günaydınlar hepinizeee
Merhaba, ben de 17 haftalık hamileyim ikizlerime. Aynen sizin gibi düşünüyorum ne zaman bişeyler almaya başlamalı diye. Şu anda daha erken gibi geliyor ama 7. Aydan sonra da yürüyemem ki doğru dürüst diyorum. Kıyafet konusu çok dert değil, çok çeşit var zaten alacaklarımız penye zıbınlar tulumlar vs. Hiç olmadı internet var hem çeşit görebiliyoruz hem de daha uygun fiyatlara bulabiliyoruz ve ayagımıza geliyor. Ama işte beşik, bebek arabası, bebek odası mobilyası vs gibi şeyler için gezip görüp beğenmek istiyorum. Ben bu işleri 5-6. Aylarda gezip , almasam bile en azından alacaklarımı belirlemek istiyorum.
öncelikle hayırlı olsun bebişler:))))büyükler 6 aydan önce uğursuxzluktur falan diolar dinleme sakın çünkü 6. ayda 8 aylık görüntüsüne ve ağırlıına erişcen
giysi işi beni çok yordu işte en iyisi olsun kullanışlı olsun ee malum ikiz ekonomik olsun şimdilik çoğunu tamamladım sen cinsiyetler kesinleşince başla bence ama cinsiyete ihtiyaç duyulmayan şeyleri al küvet bakım ürünleri (tırnak makası,termometre vs)bakım çantası süt sağma makinesi gibi al yavaş yavaş sonra üstüste geliyo bunalıyon ne çok şey varmış diye
Canım benim mânevî annem geldi, keyfime diyecek yok. Pazartesi günü 36+1 oluyoruz ve kontrolumuz var. O zaman belli olacak akıbetimiz. Inşallah haberdar ederim. Sen ne durumdasin canım, herşey yolundadır inşaallah.
baya yakınız desene..:) doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun..seninde çok az kalmiş bende pazartesi 35.haftaya giriyorum artık..
Nerdeyse doguracaksin hala tablomuzda adın yok kız, olmuyor ama boyle Doğumdan sonra bari haberdar et de bizi doğum yapanlar listesine ekleyeyim seni
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669353