2014 ikiz anneleri

Merhaba arkadaslar cok aktif yazmiyodum ama surekli takip ediyodum burayi,dun bu saatlerde dogum yaptim kizim 2.30 gr.oglum 2.630 gr.son haftalarda kilo farki cok acilmisti cokkorkuyoduk amacimiz kizi 2 kg.yapmakti cok sukur oldu .1 gece once suyumun gelmesiyle basladi dogum.kuvoze girmedik darisi basiniza arkadaslar.
Hayırlı olsun canım darısı basımıza..bu arada nasıl digum yaptın epiudral mı?
 
MERHABA ARKADAŞLAR
Bende dün öğrendim ikiz annesi olduğumu ve çok mutlu oldum.Allahımdan dileğim sağlık birşekiilde onları kucağıma alıp koklamak.
 
Bir kiz, bir erkek bekliyorum bende Allah' ın izniyle.. 17+3 deyim... Kac kilo almıştınız 17.haftada? Mide yanması mahvetti beni
Canım ben ilk basta 2 kilo verdim 53 le başladım 51 oldum 16 haftada ancak kendi kiloma gelmiştim yani 53 ama 16 dansonra 20 bittiği güne kadar 2 kilo aldım 55 oldum..ve sonra hızlanıyor zaten bebekler buyudukce..20-24 arası 1 kilo aldım ama 24-28 arası 3 kilo..simdi 30 hafta bitmek üzere ben 1 kilo daha aldım yani toplamda 7 kilo aldım ve artık hızla yükseliyo:)
 
5+2 haftaligim canim ikinci hamileligim 7.5 yasinda bir oglum var oda tup bebek yontemiyle oldu
Masallah ne guzel..ikiz hamilelik biraz zor geciyo ama cok ozel cok guzel..allah tamamına erdirsin canım..oğlun iki kez abi olacak:) benim ilk bebeklerim tek hamileliği bilmiyorum sen cok rahat kıyas edebilirsin :)
 
Canim sen ne durumdasin bahsedermisin biraz
Canım aslında profilinde takvim düzenlemesi yaparsan herkes kaçıncı haftada oldugunu görür..sen galiba telefondan giriyosun ben de telefondan giriyorum ama normal site seklinde kullanıyorum..her cevabimin altında bilgilerim yazıyo..ben 29+5 im cok sukur büyüdük artık..benimde tup bebekle oldu kuzularım ins 36 haftayı doldurmak için gun sayıyoruz..
 
kızlar merhaba ben 33+5. haftadayım..son günler artık doktorum ayın en geç 10unda alırız dedi oda 36.haftanın ilk günü oluyor bu zman dilimin arasında bekliyoruz tabii Allah herkese bu haftaları nasip etsin ...:nazar::nazar::nazar:
 
X