- 5 Ağustos 2012
- 108
- 0
- Konu Sahibi durudenizderya
- #12.741
Bir kiz, bir erkek bekliyorum bende Allah' ın izniyle.. 17+3 deyim... Kac kilo almıştınız 17.haftada? Mide yanması mahvetti beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp Bebek canım benim kent hastanesinde oldu çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Hayırlı olsun canım darısı basımıza..bu arada nasıl digum yaptın epiudral mı?Merhaba arkadaslar cok aktif yazmiyodum ama surekli takip ediyodum burayi,dun bu saatlerde dogum yaptim kizim 2.30 gr.oglum 2.630 gr.son haftalarda kilo farki cok acilmisti cokkorkuyoduk amacimiz kizi 2 kg.yapmakti cok sukur oldu .1 gece once suyumun gelmesiyle basladi dogum.kuvoze girmedik darisi basiniza arkadaslar.
Amin canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramiza..MERHABA ARKADAŞLAR
Bende dün öğrendim ikiz annesi olduğumu ve çok mutlu oldum.Allahımdan dileğim sağlık birşekiilde onları kucağıma alıp koklamak.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramiza..
Kac haftaliksin canım ilk hamileliğin mı? 2014 ikiz anneleri paylaşım alanı topigimize bilgilerini yazabilirsin orda tablo tutuyoruz..hoşbulduk canım :))
Kac haftaliksin canım ilk hamileliğin mı? 2014 ikiz anneleri paylaşım alanı topigimize bilgilerini yazabilirsin orda tablo tutuyoruz..
Canım ben ilk basta 2 kilo verdim 53 le başladım 51 oldum 16 haftada ancak kendi kiloma gelmiştim yani 53 ama 16 dansonra 20 bittiği güne kadar 2 kilo aldım 55 oldum..ve sonra hızlanıyor zaten bebekler buyudukce..20-24 arası 1 kilo aldım ama 24-28 arası 3 kilo..simdi 30 hafta bitmek üzere ben 1 kilo daha aldım yani toplamda 7 kilo aldım ve artık hızla yükseliyo:)Bir kiz, bir erkek bekliyorum bende Allah' ın izniyle.. 17+3 deyim... Kac kilo almıştınız 17.haftada? Mide yanması mahvetti beni
Masallah ne guzel..ikiz hamilelik biraz zor geciyo ama cok ozel cok guzel..allah tamamına erdirsin canım..oğlun iki kez abi olacak:) benim ilk bebeklerim tek hamileliği bilmiyorum sen cok rahat kıyas edebilirsin :)5+2 haftaligim canim ikinci hamileligim 7.5 yasinda bir oglum var oda tup bebek yontemiyle oldu
Masallah ne guzel..ikiz hamilelik biraz zor geciyo ama cok ozel cok guzel..allah tamamına erdirsin canım..oğlun iki kez abi olacak:) benim ilk bebeklerim tek hamileliği bilmiyorum sen cok rahat kıyas edebilirsin :)
Kızlar bende Balçova 'dayım sizinde tüp bebek mi normal mi? ? Doğum yapan sevgili anneler gözünüz aydıın darısı bizim de başımıza inşallah ♡
Canım aslında profilinde takvim düzenlemesi yaparsan herkes kaçıncı haftada oldugunu görür..sen galiba telefondan giriyosun ben de telefondan giriyorum ama normal site seklinde kullanıyorum..her cevabimin altında bilgilerim yazıyo..ben 29+5 im cok sukur büyüdük artık..benimde tup bebekle oldu kuzularım ins 36 haftayı doldurmak için gun sayıyoruz..Canim sen ne durumdasin bahsedermisin biraz
Kızlar bende Balçova 'dayım sizinde tüp bebek mi normal mi? ? Doğum yapan sevgili anneler gözünüz aydıın darısı bizim de başımıza inşallah ♡
slm izmir bayraklı bende..
Bayraklının neresindesin canım komşuyuz sanırım :)