2014 ikiz anneleri


çok büyük geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun..
 
kızlar selam,
dünkü kontrolümüzde dopplere girdik yine, kan akışları vs her sey çok normal ama bebeklerden biri hala küçük.
kuzuların biri 1800 gr diğeri 1450 gr
doktorum biraz daha dayan dedi, rahim ağzım hala çok kısa 23mm ve 2cm açıklık da aynen devam. Wc dışında kesinlikle kalkmıyorum.. Artık 3 günde bir gideceğiz doktora, küçük bebeği sürekli kontrol edeceğiz. Ona göre gün belirleriz dedi,tabi ben aniden doğurmazsam :)
Epidural sezeryan olmasaına karar verdik,doğuma eşim de girecek :)
şimdilik böyleyiz biz..
sizde ne var ne yok kızlar?
 

Çok Gecmiş olsun canım allah şifa versin.neden beyin kanaması gecirdin anlamadım :S
 

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım...
 

Canım benim dualarımdasın, Rabbim sağlık sıhat versin...
 

Olsun canım kafana takma kilo az die saglıklı olsunda yeter allah sag salim kucagına almayı nassip etsin dogan büyüor :) son haftaların dinlenmene bak.
 
Çok Gecmiş olsun canım allah şifa versin.neden beyin kanaması gecirdin anlamadım :S

genetik olabilirmis. damar topu olabilirmis. ikizgebelik ağır gelmis vücuduma. vaskülit, teşhisi kondu. 1 ay sonra tekrar beyin anjiosuçekilecegim. o zaman kanamanın altinda ne olduğunu gorecekler. benim sürekli basim agrirdi zaten.
 

İnşallah vaktinde sağ salim olur doğumun canım :) istirahatine devam et de ha gayret aniden olmaz bi şey inşallah :) Sağlıklı her şeyleri normal olsun da biri küçük biri büyük olsun sadece.. benimkiler de baştan beri böyle demekki böyle devam edicez biz de inşallah :)
 

Allah iyilik versin canım inşallah cok daha iyi olursun çok gecmiş olsun tekrardan
 

rabbim yardımcımız olsun canımm.. umarım hersey yolunda gider.....
 
canım çok çok geçmiş olsun, bebeklerine de maşallah Allahıms eni onlara bağışlamış.
Sağlıkla, huzurla büyüt kuzucuklarını inş...

murderoz senin bebeklerin çift yumurta mı?
benim bebeklerin arasında da fark var, 10 gün önce 1 hafta olan fark 2 haftaya çıkmış dünkü kontrolde çok moralimiz bozuldu.
büyük ihtimalle kan transfüzyonu olduğunu söyledi doktorum ve araştırma hastanesine sevk etti.
Yarın ordaki perinatoloji bölümüne gidecez..
Çok korkuyorum Bizi 184 gr diğeri 303 gr fark çok fazla

Çift yumurtada kilo farkının çok önemli olmadığını bildiğim için sordum çift mi tek yumurta mı bebeklerin diye
Allahım sağlık versin bebişlerine...
 

Cokkk sewindimmm canimm meleklerini rabbim korusunnn..butun sikntilatimiz dualarimiz onlar icin..guzel hberler icin darisi basimizaa
 

canım çift yumurta benim.. İlk öğrendiğimiz andan beri hep 4 günlük falan fark vardı zaten.
Son 1-2 haftadır fark açılmaya başladı. Bizde de 2 bebek arasında 350 gr fark oldu. Sürekli doppler ile kordon kan akışları kontrol ediliyor ama bizde kan transfüzyonu yok. Senin bebeklerin tek yumurta mı ? Çünkü çift yumurtada kan transfüzyonu nadir görülen bir durum dedi doktor bize, rahat olun falan dedi. AMa tabi ben de aynen senin gibi çok tedirginim.. Senin haftalrında da bizde 60-70 gr fark vardı ama...
 

valla 32.hafta bittiği için doktor ciğer gelişimi tamam dedi, yenidoğan ünitesinin doktoru ile de görüştü, ikizlerim var diye..
O da sorun olmaz demiş, yalnız 2 kg olmadan vermezler dedi. Bakalım, 19.haftadan beri evde ve hastanede yatıp duruyorum zaten.
İnşallah aniden suyum falan gelmezde planlı bir şekilde gelirle dünyaya :)
Sende çok dikkat et ama kendine..
 

Insallah sağ salim ve zamaninda kavusuruz miniklerimize canım :) Elimden geldigince istirahat etmeye bakiyorum. Devlette calisiyorum ben olmadi yasal dogum iznine kadar heyet raporu falan alirim diyorum bebeklerim onemli her seyden.. Cuma gunu kontrolum var benim de bir gideyim bakalim hele de ne diyecek doktor... Allah yardimcimiz olsun insallah hepimizin...
 
benimkiler tek yumurta.. ve aradaki fark 120 gr civarı
yarın ayrıntılı ultrasonda bakılacak sanırım :/ inş iyi şeyler duyarım artık buna çok ihtiyacım var..
Hastanede yattım yazmışsın, hangi hastanede yatıyosun. İstanbulda mısın?

transfüzyon tek yumurtada görülüyor zaten canım, sen korkma evet..
 
Canım sok oldum simdi cok gecmis olsun allah kuzularının basında olmanı hemencecik ins iyileşip sıhhatine kavuşmanı nasip etsin..su anda bi sıkıntın var mı allah korumuş canım benim..ins tamamen hallolur geçer gider..masallah kuzularına hic uzmemisler annesini demek..
Cokkk sewindimmm canimm meleklerini rabbim korusunnn..butun sikntilatimiz dualarimiz onlar icin..guzel hberler icin darisi basimizaa
Canım ins darısı basınıza hepimiz iyi haberler alalım..onların bi iyi haberini duymak dünyalara bedel..annelik ne kadar guzel ins saglikla sıhhatle kucağımıza alırız kuzularımızı..
 

merhabalar benimde 31.hafta oldu sızınde yazınızı okudum bu durumda 32.haftadan sonra solunum problemi olmuyormuymuş,,bende dınlenıyorum ve nidilat kullanıyorum,ara ara kasılmalarım oluyor tabii tedirgin bi bekleyiş...
 

Benim de tek yumurta canım monokoryonik-diamniyotik...kac haftalik seninkiler? Bizim de fark var arada benim de en korktuğum şey bu transfuzyon :/ Her fark transfuzyon demek degil ve 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor diye biliyorum yani aradaki fark... insallah guzel haberlerle gelirsin kontrolden.

Tek yumurta olmasina ragmen iki plasenta olsaydi yine sorun olmazdi ama dollenmeden sonra biraz gec bolunmus bizim yumurtalar :)
 
benimkiler de mono-di, ince zar var arada ,ikisinin de suyu ayrı.. ben de hep fark 5-6 günü geçerse tehlikeli diye okudum.
biz 18+3 olduk bugün.. yarınki kontrolde belli olucak herşey.. hakkımızda hayırlısı bacaklarım düğümlene düğümlene gidicem yine, kalbim küt küt doktor kontrollerini merakla bekler hamileler, ben hiç gitmek istemiyorum.. ((
Senin aradaki fark nekadar? Gr olarak yada gün olarak?

Allah hepimizin bebeklerini korusun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…