Canim ben bunları yazarken sen Allahin izni ile kuzularinin mis kokusunu çekmişindir bile içine... Maşallah sana da bebişlerine de inşallah agrisiz rahat bir doğum ve lohusalik geçirirsin. Hepimize Mevlam senin haftalarini görmeyi nasip etsin...
İnşallah Canim güzel haberlerini bekliyoruz
detayli cidden heycanli oluyo bi o kadar da güzel...
Geçen sene yaptirdiysan hiç gerek yok bildiğim kadariyla, bana da doktor son 5-10 yil içinde vurdurmuş muydun dedi bende 4 sene falan önce yaptirmiştim. Bende bile bir koruyuculuğu var herhalde ki doktorum bunu sormadan gerek yok gibi yapmıştı zaten...
Hayirli olsun Canim gözün Aydin, hoşgeldin aramiza
Tokluk kaç çıktı Canim? Doktorun ne dedi? Açlik ne kadar önemli acaba bana aç gelme dediklerine göre açliga bakamayacaklar. Daha önce Saglik ocaginda bakilmisti normaldi ama onu bilmiyo bile kendi doktorum. Saniyorum senin aç kalmamaya dikkat etmen lazim... Pteside bana bakilacak inşallah cikmaz birşey :18:
Canim pek Nazli cikmiş diğeri
inşallah Rabbim gonlundekini versin....
Ayy yaklaşti maşallah tuana senin de
inşallah en hayirli zamanda kucaklarsin, bizi haberdar etmeyi unutma ...
Canim su gibi akıntı ilk başta oluyor, kotu kokulu yeşilimsi koyu sarımsı akinti önemli... Fitilin de fazlasi geliyor hatta bazen top olarak dönüyo
sen mümkün olduğunca ileri itip 1-2 saat yatmaya çaliş evde olduğunda o zaman daha az çıkar...
Geçmiş olsun Canim ya sürekli yatmaya calis , gül'un bir ara kisaydi ama onun 24. Haftalar falandi. Senin haftalarinda herhalde bir miktar kisalmasi zaten normal sende iyice dikkat et... Bu arada daha önce kaçti? Alttan mi ölçtüler? Kisalma sebebi ile ilgili birşey dediler mi acaba kasilman sancin falan mi oldu ki ?