Kızlar Merhaba hepinize iyi haftalar diliyorum.
cuma sabahı çok kanamam oldu pıhtı pıhtı geldi. 3 gün sürdü. bugün azaldı lekelenme şeklinde. daha öncede 5. hafta ve 7. hafta kanamam olmustu ama en yogunu bu sefer oldu. doktor tekrar progestan iğne başlattı. Ama benim başka konuda da canım çok fena sıkıldı. size danışmak istiyorum. Lütfen yardımcı olun. her kanamam da doktor 1 hafta rapor vermişti. 2014 senesi itibari ile 6 gün önceden +5 gün de bu hafta toplamda 11 gün rapor kullanmış oldum. bu seferki raporda doktor sorun çıkardı ki istirahat kendi verdi ben talep etmedim. kendisi üniversşte araştırma yaptıgını toplamda en fazla bir hafta rapor verebileceğini söylediaynı doktorum daha önce bana riskli durumum olduğunu rahim ağzı kısa olduğu için dikiş atılacağını ve 5. aydan sonra çalışmamın yasak olduğunu söylemişti. bugünkü tavrı aban biraz başından tara gibi geldi. tamam yasak olabilir, en azından daha rahatlatıcı bir tavrı olabilirdi. bana yapmam gerekeni nasıl hereket etmem gerektiğini anlatabilirdi. Doktoruma bir kaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim ama neden böyle davrandığını anlayamadım. Şİmdi size bir kaç sorum olacak.
1- benim gittiğim hastane medipol mega beğcılar üniversite hastanesi, ben devlet memurum bu yüzden sgk sı olması benim için iyidi. doktorum mustafa acet. sorum özel hastanelerde doktorlar en fazla kaç gün rapor veriyor. uzun süreli raporları devlettenmi almalı. doktor kendisi dedi 5. aydan sonra çalışman tehlikeli diye çünkü rahim ağzı kısa ve bebeklerden biri rahim ağzına yakın diye bunu ilerisi için söylüyorum. şimdide diyelim yine kanamam oldu peki ben ne yapacam o zaman. benim gibi gebelik yaşayan dinlenmeli mi ieş devam etmelimi
2- ben doktordan nedense sogudum. aslında iyi bir doktor diye gittim ama davranışlar pek te hoş değildi. bu yüzden bundan sonra ne yapmalıyım hangi doktora gitmeliyim. Önerileriniz nedir. kafam çok karıştı. 6 sene sonra tedeaviyele hamile kaldım. doğru olan neyse onu yapmak istiyorum. Yaş 36 dieleğim bebeklerimi sağlıkla kucağıma alabilmek. ban fikirlerinizi yardımlarınızı söylerseniz çok sevinirim