- Konu Sahibi durudenizderya
- #11.341
Canım çok geçmiş olsun.İnşaallah doğuma kadar bi daha yaşamazsınız aynı şeyleri.Rabbime emanetsiniz inşaallah.
Yok canım her muayene de girmiyoruz tabi.Sadece sancım var deyince NST ye sokuyo benim doktorum. Kimi doktorlara göre normal bi durum, kimi hemen panik yapıyo ben de anlamadım açıkçası. Ama rahim ağzı kontrolü yapılıyosa sen merak etme canım. Doktoruna güven. Bi de aşağıdaki linke tıklayıp ismini yazdır listeye, senin adını göremedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...353-2014-ikiz-anneleri-paylasim-alani-14.html
Toni canım adını gördüm aşağıda. Sen ne zaman doğum yapıyosun kısmetse. Tabloya bakarsak 40. haftan doluyo bugün. Tabi sen onu 40 hafta üzerinden yazmadın sanırım Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Benim 40 hafta 8 Şubat'ta doluyor. Perşembe son kontrolüm sezaryen günüm belli olacak. Şu an 37+6. Bu haftaya kadar geleceğimi düşünememiştim hiç ama kısmet. Allah sağ salim bebelerimize kavuştursun önemli olan o.
Erken doğum tehlikesi bende yaşadım benim baya bi kanamalı geçti 16-24 hafta arası. Kızlar canı verende alanda Allah onun için duayı eksik etmeden ama kendini sakın strese sokmadan bekleyin psikolojik durumunuz çok önemli bebeklerinizi korkutmayın.
Hepinizi öpüyorum sıkıntı yaşayan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.