2014 ikiz anneleri


Hiç sorma canım. resmen midemin orda, kaburgalarımda ya futbol oynuyorlar ya kızlı erkekli güreş tutuyorlar
Önceden sadece uzaninca hareket ederlerdi. şimdi ayakta, alış verişte her an oynuyoruz maşallah :)
Yatarken sağa sola dönmek işkence oldu resmen. ben de çok özledim yüz üstü yatmayı
 

Canım mrb,kaç haftalık olduğunu göremiyorum ama sanırım 30 üzerisin. Bende hep beklemiştim hareketleri azalıcak diye yerleri daralınca ama hareketli bebek yine aynı şekilde devam ediyo,sadece biz daha çok hissedip birazda acı çekiyoruz .ama hareketli olması,sağlıklı olduğunun,halinden memnun olduğunun bi göstergesiymiş :) doktorum öyle söylemişti,mümkünse hiç azalmasın hareketleri demişti.duaların içinde kocamaaan bi amin diyorum.
 

Teşekkürler arkadaşım,yazdım bilgilerimi.
 

İnşallah canım saolasın. Dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim kızlar. Çok ihtiyacımız var.
 
Canim inşallah seninkilerde bekler birkaç hafta daha ama fazla kilo almamasi normal değil mi son haftalarda çok alinmiyormuş ya ..
Canim eylül gidip geliyor hastaneye yatmiyor sanirim görmen zor olur. Maşallah son nstsinde biraz azalmiş sancısı... İnşallah ilaçlarin faydasi olur kontrol altina alinir...

Selaam canım hoşgeldin demiyorum zaten hep aramizdaymişin inşallah sağlikla kucaklarsin kuzularini... Cinsiyetleri ne kurabiyelerinin?
Canim çok geçmiş olsun. Doktorun ne dediyse onu yaptin sen Canim içmeden belki başka birşey olacakti. Sürekli dinlenme ve su iç bari. Ağrın var mi? Kanaman direk kırmızı mı? Doktora gidecek misin?

Allah Allah 50'lik için bana aç gelme dediler Canim. Rahim boyuna bakiyor ama her seferinde söylemiyor şimdilik iyi sanirim maşallah. En son gogsen bey bakti bi oncekine gore kısalmiş iyi ama dinlen dedi Benim ev yakin sayilir 10 dk Çankayadayim. Çok uzakmisin tabi sık gelme şansın olmuyordu.
 
Kizlaaaar dua listemizi guncellemedim çünkü kimse yazmamiş sanki bu hafta benim mi gözümden kaçtı :26: haftaya cumayla birleştirelim mi bende tamamlayamamiştim zaten. Ama ihmal etmeyelim olur mu çok ihtiyacimiz var dualara
 
Canım ayetelkursi felak- nas 20 ser tane okudum..
 
ASBE LOVE durumlar nasıl canım bebişler nasıl sen nasılsın .şeker benim düzene girdi şükür.
bu arada nididlat ne durumda veriliyor benim doktorum ilaç verme yanlısı değil pek magnezyumu bile zor yazdı daha dün.
AKSU canım ben Allah izin verirse bugun okurum hepsini evet beni bugüne dualarla rabbim getirdi hep
SEYBİL canım bence şeker ölçüm cihazı al bana çok yaradı mesela yediğime göre ölçüodum yüksekse diğer öğünde ona göre kısıyordum yada düşük çıkarsa artırabiliyodum miktarı sonuçta diyet verilmiş ama belki az geliyor 2 bebek canım beyin gelişimleri önemli karbonhidrat için ölçmende fayda var derim
EYLÜL canım dualarımdasın hep rabbim hepimize o haftaları sağlıkla göstersin sanada bizede 37ler görmek nasip olsun bebişlerimizi alıp evimize mutlu yuvamıza gelelim
 

33 haftamiz doldu bugun ama bakalm hayirlisi bnm doktor da hareketlerini cok ii takip et dedi hareketl8 olmasi tabik8 iyi ama nefes alamamak biraz zorlastirio neyse az kaldi ya sabir diorum :)
 

kanamam gece basladi ilk kirmizi sonra kahveye dondu ama karnim belim agridan oldum..sabah zor oldu doktor gelmenen gerek yok dedi.bu hafta kontrolum vardi ozmana nasil sabrederm bilmem..bugun sizinti halinde hala var;(( kahve camursu lekelenme..neguzel tertemiz geciyrdu bi ilac yuregimi agzima getirdi .madem tek su ile gecerdi niye verdiki anlamadim;(( simdi bol su iciyorum ve dua ediyrim meleklerin benimle kalsin diye...
 
Kızlar benim yatmamda cok şükür bi sorun yok rahat uyuyorum :) Ama saga sola dönerken cok aşagı tarafım agrıyor agrıdan zor dönüorum sizdede oluyormu hafta ilerledikce daha cok kısıtlanıyo hareketlerim ki ben hiç yatmadım dikkat etmedim kendime desem yeridir bütün iişlerimi yapıorum yavaş yavaş gezmeyede gidiorum :))Allaha emanet
 

canım merhaba,
sanrım 9 haftadasın ve kanaman olmuş.bende de o haftalarda olmuştu.adet kanaması gibi.ben eski mesajlarını okumadım sadece bu mesajını görünce telaşlanma diye cevap yazmak istedim.kahve çamurumsu lekelenme varsa geçiyor demektir.allahın iznyle bebeklerine hiçbirşe olmaz korkma.ben 37. haftanın içinde dogum yaptım.moralini yüksek tut,etraftan canını sıkanlara kulaklarını kapat.biiznillah hamilelgin güzel geçer.
 

Canim allah razi olsun sagolasin.5.yada 6.haftada da olmustu ama insan telas ediyor iste.bide bu iltihap ilaciydi ve doktor dusuge sebep olabilir iltihap deyince bide kanamam olunca korktum haliylr bakalim yata yata buyutuyoruz meleklerimizi..rabbim bizede nasip eder insallh 36.haftayi gormeyi sonrasi beklemeyle geciyr heralde heran gelebilir)
 



canım sana öyle dedilerse öyle yap sen bayağı yakınmışsı ne guzell hoca uzak dıye gelme dıyor ilk başlarda 3 hafta bır gıdıyordum yollarda doguracam boyle gıderse dıyorduk :)
 
33 haftamiz doldu bugun ama bakalm hayirlisi bnm doktor da hareketlerini cok ii takip et dedi hareketl8 olmasi tabik8 iyi ama nefes alamamak biraz zorlastirio neyse az kaldi ya sabir diorum :)

Ooo maşallah diyorum canım haftana.ama evet dediğin gibi nefes almak bazen çok güç oluyo.uzanıyorum nefes alamıyorum,oturuyorum budefa da aşağıya vuruyolar,ağrı oluyo,çıkıvericekler gibi geliyo.geceler zaten ayrı bi eziyet.
sabır ve şükür bugünde geçti diye diye mutlu sona yaklaşıyoruz inşAllah :)
 

Teşekkür ederim canımm,amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.kurabiyelerim kız teyzesi,prenseslerimm beniimmm :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…