Nette de 50lik için açlık gerekmez demiş ama neye göre değişiyor bilemedim. Sabah olsa aç giderdim gerekirse orda yerdim. Ama sabah 9.50 de doktor randevum var şeker için hastanenin ana binasina gitmem lazim farkli semtteler belki öğleden sonrayi bulur. Ee o kadar da aç kalmayim hani gerek yoksa, ben iyice sorayim en iyisi doktoruma
İşte o toplanma kasılma canım, olmasi normal ama çok sık düzenli araliklarla ve ağrili olursa gerçek sanci mi diye bakmak gerekiyormuş.
Evet Canim seker yuklemem var sana da sorayim ilk 50lik mi yaptirdin sen aç karnina mi gittin hatirliyo musun? Bana aç gelmene gerek yok dediler de...
Valla Canim ben o birşey demeden direk 15 gün sonraya randevu aliyorum. Gerçi araya filiz hocanin detayli ve kontrolü girince Hulusi hocayi gormem 1 ayi buldu.
Hocaya gittikten sonra haber ver olur mu? İnşallah herşey yolundadir yatmana gerek kalmaz. Kacinci haftada sana rahim boyu biraz kisalmiş demişti?
Maşallaah Canim sana
inşallah zamanla düzenin oturunca daha da rahatliycan.... Çok guzellerdir tabi yasa iki yumuk maşallah...
Kız maşallah nasil besledin kilolari çok iyi
herşeyin yolunda olduğuna sevindim Canim zaman geçtikçe agirlasiyoruz tabi... Allah yardimcimiz olsun...
Maşallaah Canim demek kırkınız çıktı
siz hele koca bi aile olmuşunuz ne güzel şimdi zor olsa da ileride o kadar faydasini göreceksin ki seviyorum kalabalik aileleri...
Kilolari nasil Canim aldilar mi biraz daha ? Emebiliyorlar mi seni? Mama da veriyor musun?