- 10 Haziran 2012
- 860
- 560
- Konu Sahibi durudenizderya
- #11.161
Hadi geçmiş olsun Canim atlatmişin. Benim de gitmem lazim aslinda kaniyo baya ihmal etmeyim en iyisi...
Heee git git benim gibi olma son haftalarda allah korusun..benim telefonumda çok güzel bi takvim uygulaması var ingilizce amerikan doktorlardan tavsiye oluo her hafta geçen hafta orda şikayetinşz olmasada gidin dişlerinizş temizletin çok önemli yazıodu dün ordada bi kalın broşür gebeler ve dişleri hakkındaydı.benim 4dişim sallanıomuş mesela bu diş eti problemim yüzünden çürüyüp gider doğum sonunda dedi dişçi öle diyince doktorumda yaptır bişiy olmaz diyibce yaptırdım hayırlısı artık..
Kız biz senle aynı gidiyoruz hemen hemen :) bende 3 kilo aldım bu hafta sonu 4 olabilir o
Beni delirtmek için yapıosun yeminlennnnnn
Bende araniza yeni katildim7#5 gunluk ikizlerime hamileyim tup bebek yontemiyle kavustum onlara 31yasindayim ve istanbulda yaşıyorum benide araniza alirsaniz sevinirim
Hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsunnnnn allah sağlıkla tamamına erdirsin inş
Cani sagolasin.okadrda dikkat ediyrum nasil usutmusum acaba anlamadim..ilaclara hemen basladim umarim hemen fayda eder.haftaya kalp atislarina gidecektim doktor makineye baglayacagim demisti hafta nasil gelir diye dusunurken bu cikti.cok kisi gecirmis bende ilaclar ve su icerek geciririm insallh.sakinan goze cop batarmis dikkat etmis halim buysa )etmesem zature olurdum heralde)
Valla ben progesteron fitil kullanıodum o uhu gibi yapışmış içeri hiçbişiy farkedilmemiş o bitince doktor vajinal usg yle serviksini ölçeyim dedi bi baktı iltihap akıo 10 gün fitil kullandım geçti ama şükür ..