- Konu Sahibi durudenizderya
- #11.121
canım o söyeleyenlerin hiçbir lafına takma.ilk bir ay 40 gün zorlugu var,sonra uykuları yavaş yavaş oturacak.oturmasa bile sen o düzene alışıyorsun o yüzden sorun olmuyor.geceleri gecelerini tutmuyor,iki gece güzel uyuyorlarsa üçüncü gece bozuluyor ama sen zaten o iki gece uykunu almış dinlenmiş oluyorsun o yüzden üçüncü geceo lacak uykusuzluk sana zor gelmiyor.hem o kadar tatlılar ki her zorluga deger.ikizleri olmayanalrın kıskançlııgı bu,ben başka birşey demiyorum.çünkü biz seçilmiş anneleriz.
sen hamileligini en iyi şekilde tamamlamayı düşün şimdi,boşver konuşanları.
Yok o diyenlere gülüp geçiyorum zaten insan sağlıklı olsun zevkle yapar herşeyi şöyle yarım saat derin uyursun o bile toplar seni yada gündüz uyursun en azından bebeklere elin değer gözün görür şimdi hem korku hem stres var bir şey olacakmı diye 35. Haftama 43 günüm kaldı hayırlısıyla 43 gün hiç uyumasamda dayancam zaten aylardır uyumuyorum annem bu yaşıma geldim böyle hamilelik görmedim diyor gece çok daralmadıkça onu uyandırmıyorum ama bazen saatler geçmeyince çok daralınca annem bana biraz oku deyip uyandırıyorum beraber dua okuyoruz Allah ondan razı olsun hergün dua ediyorum onun içinde... Biliyorum bu günlerde geçecek ama babamın değimiyle hamilelik seni bitirdi kızım diyor herkes kendi evladına üzülüyor ben bebeklere birşey olacak diye korkuyorum üzülüyorum annemle babamda benim için üzülüyor bu kadar sıkıntı çektim diye...annem sen doğmamış çocuğuna üzülüyorsun biz sana nasıl dayanalım diyor...