- Konu Sahibi durudenizderya
- #10.901
canım ben de seni çok seviyorum Allah rızası için,güzel kalbin için..herkesi seviyorum,sağolsun herkes yardıma koşuyor,moral veriyor,dua ediyor,Allah hepinizden razı olsun..inşaallah hamileliklerimiz iyi haftalarda mutlu sonla sonlanır da arkadaşlıklarımız devam eder:)
Amin hepimize canım,sağol inşaallah iyi gelir.bu hafta yine gidicem Allah'ın izniyle,inşaallah bu hafta toparlanırlar da güzel haberler alırım.
,
melis'cim Allah senin gibi bekleyen tüm annelere sabır versin ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin,ne desek içindeki özlemi dindiremeyiz ama yanındayız,duamızdasınız bunu bil.
anladım cnm.ama şu an geçerli bir sebebimiz var,gerçekten iyi değiliz,izin yetersiz,ben bu konuda çok doluyum,suistimale karşıyım elbet,zaten sırf o yüzden fazladan çalıştım bebeklerimi riske attım,korkuyorum kötü birşey olmasından.ama izin alırsak da sömestr'ı da düşüyorlar,inan onu düşmeseler belki ben de izin alırdım.hem rapor aldığında onun parası kesiliyor ki,kimsenin hakkını yemiyoruz.çalışmadığım günün parasını almıyorum ki,çatır çatır kesiyorlar,kessinler de umrumda değil.sen bilirsin yine canım.
maşallah canım,hep iyiye gitsinler inşaallah.
Rabbim küvözdeki bebişlere de bizlere de 2 kg.ları görmeyi nasip etsin inşaallah..dinlen artık sen de dinle dr.u.
dinlicem dinlicem son 3 gün kaldı :) sonra yatışa hazırım :)