2014 ikiz anneleri

sedef, gözün aydın
bebeklerine de maşallah çok tatlı görünüyorlar inşallah bundan sonra da herşey hep yolunda gider, sağlıkla kalın
 
Hayırlı uğurlu olsun gözün Aydın sayımız artıyor
Çok şükür sağlıkla kucağına almışsın Rabbim diğer arkadaşlarada senin gibi hemen kucağına almayı nasip etsin
 
Ay Allahımmmm ne tatlı bunlar Sedefff Hemmen Üç Kulhuvallah Bir Elham okudum, bir sürü de maşallah dedim.
Darısı bize olsun Allahımm :))))))
 
Heyacanlanıp konuya hemen girdim
herkese güzel bir hafta diliyorum inşallah bu haftada güzel haberler alırız

bizde iyiyiz çok şükür bebeklerin yatış kalkış saati biraz oturdu yine çok sık kalkıyorlar ama saatleri belli oldu daha çok değişir saatleri ama bunada şükür
bu hafta kırkımız çıkıyor ama benim kızlar hala yeni doğmuş bebek kilosunda bile değiller Galiba biz hep geriden geriden gelicez gibi olsun sağlıklı olsunlarda ne yapalım alırlar kiloyu
 

Görüceksiniz inş:)dikiş yok canım yapıştırma oldu.sancım var tabi yürürken oturup kalkarken.sütüm yeni çoğalıyo canım ama ağlayarak emziriyorum çok acıyo.kremi düzenli kullanmamıştım gebelikte
 
Ben gebelikte hiç krem kullanmadım canım benimkide çok kötü olmuştu
krem kullandım hiç bir şey fayda etmedi sadece tahinin üstündeki yağ olurya yani susam yağı onu sürdüm hem doğal hemde gerçekten faydasını gördüm
 
Çabuk geçer ins..iki ceviz kabuğunu göğüs uçlarına koruyucu gibi koy bi arkadasa cok iyi gelmişti geçince yapmazsın..kremi de sur yine..resmi sildim canım şifreni degiştir istersen artık..resim eklentiler kısmından siliniyormuş bunu da yeni ögrendim:)
 

Sağol canım benim.
 

Susam yağı.bugün aldırıyım o zaman canım çok canım acıyo çünkü
 
Merhaba , ıkız gebelıklerde hersey normal giderse dogum ne zaman olmalı acaba ? 36 mı ? 38 mi ? yada daha farklı mı oluyor?
 
Son düzenleme:
Merhaba , ıkız gebelıklerde hersey normal giderse dogum ne zaman olmalı acaba ? 36 mı ? 38 mi ? yada daha farklı mı oluyor?
Onu allah biliyo canım keske 38 leri görseler ama pek kalmıyo o vakte bebekler gelcez diyolar:) genelde 36-37 oluyo canım..
 
Son düzenleme:
Günaydın ben geldim ay geç kaldımmmmmmmmmmmm!!!!fotoları göremedim

Hastaneye gittim 2 günlük istirahat verdi,gerisini de aile hekiminde tamamlamaya çalışacağım ,inşaallah..belim kopuyor resmen,sıra bekledim hastanede,oturamıyorum bile artık,uyuyamıyorum,her tarafım tutuk uyanıyorum,ah sedef ah geçecek demiştin kandırdın beni:))


hayırlısıyla zamanlı şekilde gözde ya,direkt darısı başımıza deme hemen doğurmayalım Allah korusun
canım iznini aktarmak varken niye rapor almak istemiyorsun ki,sen bilirsin ama rapor daha mantıklı.

Kızlar bebeklerin kokusu hep burnumda rabbim hepinize yaşatsın bu duyguları.gece 1 saat uyumadım ama hiç uykusuz gibi değilim rBbim inş hep sabrını verir.

verir canım,Allah çook büyük,kokuları şimdiden burnunda tütüyorsa dayanırsın seve seve..maşallah maşallahsevebilecek miyim,ne hissedicem diyordun bak maşallah ne güzel birşey diyorsun şimdi


Olsun cnm,hemen tamamlanmaz kiloları belki ama ilerde elbet yakalarlar Allah'ın izniyle,aman bir sağlık sorunları olmasın da,Rabbim dermensız dert vermesin.
bu arada ne çabuk 40 gün olmuş maşallahdaha nice yıllarınız olsun inşaallah.



vay anasını sayın seyirciler,hatun birkaç gün önce gebeydi,doğumla demek ki nasıl bir boyut değiştiriyorsak,gebelikte diye geçmişten bahsediyor:) ay sedef çok tatlısın ya,hepimizin içini kıpır kıpır ediyorsun..ne zaman başlamıştın sen lansinoh'a? meme ucu için silikon başlıklar var canım 5-6 tlye bile var,takıyormuşsun,yaraların iyileşene kdr bebişler o silikon ucu çekerek senden emiyormuş,direkt temas olmadığı için de iyileşme hızlanıyormuş.bi de göğüs kalkanları var,onlardan da alabilirsin.tabi tecrübeli ark.lar daha iyi bilir de okuduğum kadarını söylüyorum,Allah yardımcın olsun cnm..biz ne zaman başlasak ki acaba? ben göbeğime sürdüğüm kremleri göğsüme de sürüyorum azcık,etkisi olmuyor mudur?

bu arada sedef yeğenlerimizi çok merak ediyorum geç kaldım ben ya,bana whatsapp'tan msj atsana,ben bir türlü bebeklerimin neye benzeyeceğini hayal edemiyorum kızlar,nasıl olacaklar acaba..sağlıklı doğsunlar da Rabbim hayırlsıyla..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…