2014 ikiz anneleri



Benimde 40ımız çıkana kadar gündüz annem gece kv yanımda olur,ondan sona gündüzleri gelip giderler,bende tek başıma yetebilmeyi çok istiyorum inş beceririz kızlar
Ya olmadı cok mu sıkıştım bi gece çağırırım annemi gel derim dinlenirim boyle düşünüyorum..yani sürekli kalmasını istemem hem benim için yorucu olur hem annem için ama rada yardım isterim bunalmamak için..seninde kv yakınında olacak dimi sende ondan yardım istersin ara ara..
Sagol canım ins sağlıkla doğsunlar da kız eşyaları hakkaten cok guzel:)
Evet ya sayenizde baska kimseye bisi sormuyorum cok iyi oluyo burası bizim stres topigimiz olucak ins..
Kız masallah deyin kuzularımın taytlarina:) nazar degdiriceksiniz:) allah size de verir bi kızce ins bi dahakine:) bu arada surekli aynı giydirmek bana da cok hos gelmiyo ama bi elbise buldum sahaneydi ama onunla eşdeğer bi tane daha yoktu almadım..aynısını bulsam alırdım yada benzer bicimde olanını..yani yerine gire aynı yerine gore benzer yerine gore de eşdeğer ve yakışır seyler giydirmek istiyorum kuzularıma ins..
Canım ben 1er prematüre ve 1er hastane çıkışı alıcam daha..citcitli bady ler şimdilik yeter 8 tane oldu 0-3 yas..2 tane de ayaklı pijama almıştım..bi kaç alt üst pijama alsam yetr sanırım tulum da aldım cunku yeni dogan.. Zaten büyürler hemen cok fazlaya gerek yok yıkar kuruyor giydiririm:)
 
herkese iyi geceler,geçmişi okuyamadım herkesin minik kuzuları iyidir inş.perşembeye daha çok var mı.benim karma karışıgm heyecan korku...Allahm hepimizin yardımcısı olsun.bebeklerim ve bizim için hayırlısı neyse onu nasip etsin.
 
İnş rabbim 5 sene sona bide kız nasip eder bana:))bebişlerden biri bari akıllı olsa oda yeter bize.becericez kızlar inşallah

Herşeyin hayırlısı cnm,ben de ilerde bir kızım olsun isterim Rabbim verirse,ama şimdi aklımdan geçirdiğimde bile suçlu hissediyorum,oğluşlarımız onları istemediğimizi düşünmesin,üzülmesin diye.Ben oğluşlarımı çok seviyorum ve onlar da akıllı-uslu-terbiyeli ahlaklı hayırlı evlatlar olurlar inşaallah.
Bakarsın kızlar da ikiz olur:) ne tatlı olur ya:)) hayırlısını ver Rabbim..

kızlar ben de 17+2deyim akşam yemekten 2 saat sonra toklul kan şekerimi ölçtüm 155 çıktı cihaz var da. ikiz gebelikte şekerden korkuyorum :44:


2 saat sonrası için çok yüksek bu değer.dr.a söyleyin mutlaka,önleminizi alın.Allah korusun şeker tehlikeli.


Anaaaaamm şuna bak kız anasııııı kızlarıma maşallah diyin demiyor da taytlarına diyin diyorYerim ben senin kızlarını da taytlarını da,hepsine maşallahRabbim sağlıkla,güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşaallah canım.
Tütü etek de al ilerde,çok şeker olurlar,mesela doğum günlerinde:))
Ben çıkıyorum kızlar,iyi geceler!
 

Canım benim azıcık kaldı,birkaç gece daha yatıcaz kalkıcaz kuzuların kollarında,evde kendi yataklarında olacak inşaallah.Allah yar ve yardımcın olsun,kötü şeyler düşünme,herşey çook güzel olacak AllaH'ın izniyle,bize de dua et,seni seviyoruz
 
Tabi:) şimdilik taytlarimizi gördünüz kizcelerime de deyin tabi:) annesinin karnını kocaman etti bunlar esim diyo bunlar gelin olcak yakında amma büyüdüler :) oy biraz büyüsünler dikerim ben onlara tüllu tüllu seyler:)
 

çok az kaldıı durucum..yrn beli olcak inş bizimde doğum günümüz ... bakarsın aynı güne doğururuz
 

Canım kendi doktorum da nasıl kum döküyosun da fark etmezsin dedi. Diğer tahlilde çikmayinca doktora döktüm bitti herhalde bu testte çıkmamış dedim. O da o kadar ağrili kum döküyor olsan kan bile görürdün dedi. Bir yerde yanlişlik var ama anlamadim ki:26: aile hekimi dedi kum dökmeyi idrarda amorf kristal varmiş. Neyse yapacak birşey yok görecez bakalim. İdrarimi da dediğin gibi takip edeyim bi... 3 gündür günde 3 litre içmeye çalisiyorum suyu sağol Canim ...
 
Bismillahirrahmanirrahim....

İsim .........Ayetel kürsü.....Nas-Felak......Ya Şafi....Ya Mübdi

Aksu81----25--------40------- 33-----33 Okudu

Fpmk--

Esalales----

Seybil------

Asbelove---

Eylül------

Glaze-------

Mrsbeyaz--

Alexandria--

Kızlaar yeni listemiz hatirlatma olsun istedim arada yayinlamak iyi oluyor motivasyon için... Allah kabul etsin...
 
Sanırım senin tahlil yanlış çıkmış yada o kadar az bi kum dokmussun ki saseyi icince hepsi gitmiş..:) aman gitsin bi daha gelmesin canım..gecmis olsun.
 
çok az kaldıı durucum..yrn beli olcak inş bizimde doğum günümüz ... bakarsın aynı güne doğururuz

Handecim bize de haber ver,ben de heyecanlanıyorum sizinle yahu:)


Canım benim aile hekimim de idrarda protein kaçağı olabilir,kadın doğumcuna söyle dedi,gittim adam baktı bazı sonuçlara,saçma dedi,sende bu bu durumlar olsa şu şu belirtiler olur şu an böyle durmazdın,var mı öyle şeyler dedi yok dedim hiçbiri yok..tsh da yüksek çıktı zaten,git testleri ünv hastanesinde yenile dedi..bu arada sabah gittim ünv hastanesine benim dr yomuş,olsun öbür dr da test yazar,bakar sonuçta dedim,o da öğleden sonra geç gelecekmiş..ohooo nasıl bekleyeyim o saate kadar,eve çok uzak,soğuk bi de hastane,patlarım ben..bi de genelde testlerde aç olmaya çalışıyorum,çıktım ben de,birkaç gün erteleyeceğiz anlaşılan.

Herkese günaydın kızlarr
Hep iyi haberler alalım inşaallah..
 
kızlar humana still tea veya başka bir süt artırıcı emzirme çayı almayı düşünen var mı,faydalıysa 1 paket alıp denemk isterim.ama tabi içeriğinde ne var bakmadım,ona da bir bakmak lazım.
 

Canım ya benimde 360 a çıktığında günde 2 kez alıyordum ursafolk sonra değerlerim 20 lere düştü gittiğim Prof 1 e düşürdü ilacı doktor söylemeden kesinlikle kesmem yani kadın doğum doktorumu bile haftada kaç kez arıyorum:) burnumda çok sorun var sürekli tıkanıyor o yüzden kbb doktoru alerji hapı ve burun fısfısı verdi ama onuda doktora özellikle sordum karaciğere etki edermi diye oda etmez dedi. Ama 5 gün içinde 144 e çıktı. Birde benim midemde sorun var gaz bulantı iştahsızlık 3 aydır 69 kiloyum gittikçede zayıflıyorum bebekler 1 er kilo oldu ben hala aynı kalıyorum bebekler sağlıklı olsunda dayanacağım artık allahım nazarlardan korusun tek bebek gibi dayanmışlar 37. Hafta çok iyi gerçekten bebeklerin kiloları nasıl? Birde son haftalar çokmu zor herkes gözümü öyle korkutuyorki nasıl geçiriyorsun son günlerini ?
 
Az kaldı canım az kaldı:)anlayabiliyorum seni az çok,heyecan korku karmakarışık:)hayırlısıyla kucağına alınca hepsini unutcaksın inş.
Ayy ne yalan söleyim bende ilerde bi kızım olsun isterim.allah ne verirse kabulüz tabi.ama bence her kadının mutlaka kızı olmalı.
çok az kaldıı durucum..yrn beli olcak inş bizimde doğum günümüz ... bakarsın aynı güne doğururuz

Handeeegelince yaz mutlaka:)ay çok gzl ya ne güzel haberler alıyoz son günlerde:)doğum tarihleri belli oluyo,çok güzell:)
 
kızlar humana still tea veya başka bir süt artırıcı emzirme çayı almayı düşünen var mı,faydalıysa 1 paket alıp denemk isterim.ama tabi içeriğinde ne var bakmadım,ona da bir bakmak lazım.

Canım humana stil gecen gün tecrübeli bi arkadaş önermişti.hem bitkiselmiş.sütüde artırıyomuş gerçekten bende almayı düşünüyorum
 
Günaydın kızlar nasılsınız
Biz yataktan kalkalı çok oldu ama ancak bebişleri doyurdum yatırdım
ikiz anneliği kolay değil tek çocuk gibi olmuyor gece tam birini yatırıyorum değeri bende açım diyip kıpranmaya başlıyor ama kucağıma alıp koklayıp öpünce uykuyu unutuyorum ama sabah salak gibi oluyorum gündüzleri uyumaya çalışıyorum eşlerde bir yere kadar yardımcı oluyor benim eşim sağ olsun çok yardımcı olur bana ama gece uykusu ağır basıyor yani anlayacağınız eşlerinize pek güvenmeyin
 
Canım humana stil gecen gün tecrübeli bi arkadaş önermişti.hem bitkiselmiş.sütüde artırıyomuş gerçekten bende almayı düşünüyorum

Canım sen hazırlıkları bitirdinmi yani çantan falan hazırmı ben alışverişi bitirdim ama daha yıkanıp ütülenecek birde park yatak kaldı onuda yeni modelin çıkmasını bekledim bu hafta alcam 27+2 deyim geç kalmadım dimi hazırlık için?
 

Herşeyimiz hazır tatlım:)bi bebekler eksik:)yok canım gec kalmadın ama 30 olmadan bitirmeye bak,çünkü gerçekten çok ağırlaşcaksın
 

Ayy canım benim:)tekrar uykuyamı yattı kuzular:))canım ikisini birden uyandırıp beslesen daha kolay olmazmı?biri acıkınca öbürünüde doyur.uyuyosa bile uyandırıp aynı anda besle sona uyut sanada daha çok vakşt kalır
 

Ayy canım benim:)tekrar uykuyamı yattı kuzular:))canım ikisini birden uyandırıp beslesen daha kolay olmazmı?biri acıkınca öbürünüde doyur.uyuyosa bile uyandırıp aynı anda besle sona uyut sanada daha çok vakşt kalır
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…