2014 ikiz anneleri

Sütüde çeker canım,bebeğinde çekme gücü ne kadar olabilirki Zaten.omzumda denedik,eşimin göğsünde denedim)onun göğüslerde benimkine yakın:))
 
Kizlarrrr mrbbbbb napiyonuzzz bakalimmm..benim dun bi saat sol kasima bicak saplanir gibi agrim oldu sonra gecti sukur ama bugunde var cok siddetli dgl ama bole nasil dyim bi bicak arada girip cikiyooo simdi bu benim ilk gebelim sanci olup olmadinia anlamiyorumm cumartesi kontrolum var simdiden gitmek istemiyorimm.dun biraz avmde gezmistim ayakta kalmal yordu sanirimm
 
Herşeyimiz hazır tatlım:)bi bebekler eksik:)yok canım gec kalmadın ama 30 olmadan bitirmeye bak,çünkü gerçekten çok ağırlaşcaksın

Zaten ben annemde kalıyorum herşeyimi annem yapıyor kıyafetler yıkanıp ütülenecek yaaa çok ağırlaşacaksın deme çok korkuyorum midemde sürekli gaz oluyor ancak gezinerek çıkıyor hala sabah bulantılarını gezinerek atlatıyorum çok ağırlaşıncada gezinebilirim dimi annem Allah ona göre sabrını verir diyor senin yanında kim var şimdi ev işi yemek kim yapıyor bu arada 15 gündür günlük tutmaya başladım bebeklerle konuşuyorum bol bol bu yaşadıklarımın hastalık olmadığını gelip geçici bir durum olduğunu sayılı günler kaldığını söylüyorum kendi kendime:))psikolojik bu kadar sıkıntı yaşayan varmı kkda)
 

Canım tam senin haftanda kasık sancısı için acile gitmiştim ama herşey normaldi,sonra doktorumda rahim büyümesi demişti.sağ taraftaydı benimde sancı.dinlen bol bol yapacak bişi yok başka
 

Günlük tutman çok gzl canım bebekler doğunca bu günlere gelip gidersin:)yalnızım canım,yemekleri kendim yapıyırum,canım istemezse dışardan yediğimizde oluyo.valla doğruları söleyimmi canım,30 dan sonra adım atmak zor geldi bana,bünyeye göre değişir tabi...ewdeyim hep,doktora gitmek için dışarı çıkıyorum sadece.ama sen annenin yanındasın rahat ol bence telaş yapma,baktın yoruluyosun yapamıyosun anneciğine bırak o halletsin herşeyi
 
Eylülcüm ben de internetten aldım lansinoh çift pompalı yanında da göğüs ucu kremini aldım.birkaç gün önce geldi bende denemek için çalıştırdım koluma bacağıma tuttum denemek için benim göğüslere tutmak zararlı diye bişi anlamadım sonra fedakar anneciğimin göğsünde denedim) çok güzel Çekiyor fiyatıda uygun çoğu markaya göre tavsiye ederim Allah'ım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
 

Canım herşeyi annem yapıyor zaten ben gaz sorunu yüzünden hiç yemek yiyemiyorum sürekli boş geziniyorum hiç kilo almadım sadece 4 kilo inşallah 30 lu haftalarımda hafif geçer sen kaç kilo aldın?
 
Canım herşeyi annem yapıyor zaten ben gaz sorunu yüzünden hiç yemek yiyemiyorum sürekli boş geziniyorum hiç kilo almadım sadece 4 kilo inşallah 30 lu haftalarımda hafif geçer sen kaç kilo aldın?

18 kilo aldım ben canım en son cumartesi günü 71 kilo geldim:)75 i geçmemeyi umut ediyorum:)
 
Ins canim..6 ay tek süt verebilsek sonrasında önemli degil zaten yettiği kadar..
Canım hem hayırlı olsun hemde gecmis olsun..bol bol dinlen bende olmadı cok sükür ama birçok arkadasımızda kanana oldu ikiz gebelikte normal sayılıyor ama dinlenmek cok mühim..
Arkadaşlar 5 hafta 6 günlük hamileyim. Bugün doktorara gittim. 2 tane kese göründü. Doktor ikiz gebelik dedi. Sizlerin ne zaman belli oldu?
4,5 haftalıkken iki kese göründü canım benimde..
 
Sütüde çeker canım,bebeğinde çekme gücü ne kadar olabilirki Zaten.omzumda denedik,eşimin göğsünde denedim)onun göğüslerde benimkine yakın:))

Allah seni ne yapmasın adamcağız duymasın yazık:)
Ya dün ben de eşim ikna olmayınca,senin göğsünde denesek olmaz mı dedim

Kızlar midem yanıyo bugün.ağır bişeyde yemedim

canım çocuklar mideye baskı yapıyor herhalde artık,ondan yanıyordur.



Canımm hayırlı olsun,güle güle kullanmak nasip olsun inşaallah.Ben de bu hafta içinde halletmeye çalışacağım.ya anneciğine yazık,canı acımamıştır inşaallah.belgüzar bak annen bu kadar fedalkarlık yapıyor,sırf onun için bile toparlanman lazım:)mutlu et onu tamam mı:)

Ay bugün kaç yere gittim yoruldum ya..endokrine gittim muayene olamadım.
sonra kadın doğumcuma gittim tekrar..
sonra sağlık ocağına, iğnemi oldum.sakatlamış gibi acıtıyor bu iğne ya.bu arada hemşire son takip bilgilerinizi alayım dedi,kullandığım ilaçları,hangi hast. gittiğimi vs sordu,kaç kilosun dedi,ben orda tartılmak istemedim,kıyafetlerden dolayı fazla çıkıyoruz diyeevde tartılmıştım birkaç gün önce dedim,iyi tamam onu yazalım dedi,ben de bu aralar biraz düzensiz çıkıyor diye (bağırsak problemleri yaşayınca oynuyor tam anlamıyorum) tahmini birşey söyledim,eve geldim tok halimle bile o kadar çıkmadım,aldığım kilodan 2 kilo fazla söylemişim dalgınlıkla,kızdım kendime,kendi kendimi niye fazla kilolu ilan ettim diyehemşireye yarın gidip yok o kadar almadım valla diyormuşum:)bu arada paltoyu da giyince göbüş daha kocaman oluyor,herkes bana bakıyor..ama kalkıp yer veren yok!
 
öncelikle geçmiş olsun canım, zaten ilacı kullanmışsın ama ben de belirteyim: bana da vermişti doktor.. hemde bebeklerin organlarının oluştuğu 10. haftada felan..Epey de işe yaradı :)
birde aksu, bi defa daha yazmıştım ama, görmedin sanırım.. dua listesine beni de eklermisin? :)

http://i.imgur.com/xffEcYU.jpg
Iste bu teyzesi:) birbiriyle uygun iki ayrı takım yani ben boyle tercih ettim altları degistirilebilir:) ikili paket yani kuzularım için ideal:)
aman çok tatlı bunlar maşallah maşallah
ben de cinsiyet kesinleşince almaya başlicam bişiler, kızlar için harika kıyafetler var :))

Kızlar bebeklerinize nasıl bakıcaksınız?yani yalnızmı yoksa yanınızda biri olcakmı
benim bebişlere büyük ihtimalle annem bakacak.. yada ben işe dönmeyip annemle bakıcaz, kendim bakıcam diyemiyorum çünkü kendime hiççç güvenmiyorumm

yer vermeyenlere çok çok sinir oluyorum. Nasıl bir insanlıktır bu yaa :s cidden bukadar mı tuhaflaştık milletçe :/
sağlık ocağında ben de 2 kilo fazla çıkmıştım, pazarlık edip 1 kilo bari eksik yaz dedim kadına
62 yazdı oysa ben 60.7 fln çıkıyodum evde..

geçmiş olsun sana da, hastane, sağlık ocağı, o bölüm bu bölüm çoook yoruyor insanı :/
en çok da psikolojik olarak..


ay yazık yaa kadına hem korktum, hem güldüm, hem üzüldümm
 
Eylülcüm alemsin ya ne güzel bi fotoğraf ya ben bu kadınıda örnek almalıyım rahatlığına bakarmısın İnan arkadaşım daha rahat ve mutlu olmak için nasıl çabaladığımı bilemezsin korkularımı yenmeye çalışıyorum sürekli ayakta olmamı ve gezinmemide takmıyorum artık bebeklerim Allah'a emenet karşı komşumuz hemşire ve benimki gibi gezinmenin rahmi zorlamayacağımı aksine rahimin yürüyüşle daha iyi genişlediğini söylüyor eğer bir sorun yoksa tüm gebelere yürüyüş ve hareket öneriyoruz diyor Allah herkese kolaylık versin benim gebelikte böyle geçecek napim arkadaşlarım ayakta doğurcan diyor:) bu arada sen doğum iznine ayrıldınmı ne öğretmeniydin ben okul öncesi öğretmeniyim ve ben bu sene hiç çalışmadım doktorum riskli diye sürekli heyet raporu verdi. Ayrıca hazırlığın bittimi benim baya bitti alışveriş ama yıkayıp ütülenecek.
 
iyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.inş.sizlerde bu haftalara sağlıklı sıhatlı gelirsiniz.size birşey soracam biz perşembe günü 37+1 olacagız bu durumda ben 37 tamamlayıp 38 den gün mü aldım.yoksa 36 tamalayıp 37 den gün mü aldım...hanımlar ayaklarınızı hafif yüksege koyup bol bol uzanın.şeker ve tuza çok dikkat edin.sıtrese girmemeye çalışın.uzanıp eğilmeyin.korkmayım Allaha bol bol dua edin.kendime gelir gelmez size yazacagım hemen.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…