2014 ikiz anneleri

Bismillahirrahmanirrahim....

İsim .........Ayetel kürsü.....Nas-Felak......Ya Şafi....Ya Mübdi

Aksu81---- 100-------- 100-------- 200 -------200 Okudu

Fpmk------50---------100---------100---------100 Okudu

Esalales----100-------100--------100--------- 100 Okudu

Seybil------100-------100--------100---------- 100 Okudu

Asbelove-- 100------100--------500----------500 Okudu

Glaze-------

Mrsbeyaz--

Alexandria--

Allah kabul etsin....
 

Nasıl yani:))o muzlar gerçekmi
 
Canim benimkilerde 15haftada net belli oldu pipilerinin resmi bile var)) ben inanmayinca doktor direk gosterdi iki erkek kuzumuz olcak Allah izin verirse..darisi bütün isteyenlere olsun inşallah

ahh yesinler onları rabbim sağlıklı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin inşallah..

valla benim 13.haftada biri kız diğeri net değil demişti.
Sonra 16.haftada kesin olarak 2 kızımız olacağını öğrendik

galiba en net zaman 16. hafta 1 ayımız daha var desenize kızlar..maşallah kısçelere :))


sağol cnm Allah razı olsun.Hepimizin inşallah


inşallah cnm inşallah..

kızlar sizler detaylı ultrasyonlarınızı kaçıncı haftada yaptırdırnız?
 

Ewet canim ciger gelistirici igne..benim doktor tansiyonun sekerin normal o igne duzenini bozar bi de erken dogumu tetikler dio digeri de wurdurmalisin dio kafam allak bullak oldu
 

Canım geçmiş olsun birkaç tır kaşıntın oluyor takip ediyorum umarım karaciğer de sorun yoktur alt ast değerlerin kaç çıkıyor ben biliyormusun bilmiyorum ama 6. Ayımda 1 ay hacettepede tedavi oldum eğer senin kaşıntı karaciğerdense 30. Haftalardan sonra artıyor o yüzden iyi bir gasroentoloğa görün derim ben şimdi günde 1 ilacım var onu içiyorum ama bu hafta içi kbb doktoru burun tıkanıklığım çok artınca kortizonlu burun fısfısı verdi burnum biraz düzeldi ama bendede kaşıntı başladı kullandığımız vitaminler bile mesala elevit karaciğer enzimlerini yükseltiyor ben hiç bir ilaç kullanmadım kansızlık için bile kalçadan 15 tane iğne oldum Allah hepimize sağlık versin biz iyi olalımki bebişlere de faydamız olsun kaşıntısız geceler tatlım..
 
günaydın hanımlar.hayırlı ve mutlu haftasonları olsun inşallah.
kengo evinize gelmişsiniz çok şükür canım çok sevindim.bebişlerinde çabucak toparlar annesi ,zayıf bebiş çabuk toparlanır.bolbol sütün olsun inşallah.
kızlar bana kızmayın ama ben cok fazla uyuyorum...gün içinde ara ara kestiriyorum zaten akşam erken yatıyorum sabah 8 zor kalkıyorum eşimde 8.30 ta işe gitmesi lazım kahvaltı koşturmaca koyuyorum hemen masaya.bu arada 1 ay oldu göbeğim hala aynı ölçüde benim bebişler büyümüyomu kilo zaten aynı yerimde sayıyorum dr un kızdığından beri 3 hafta oldu gram almadım.haftaya kont. var inşallah bebişler büyümüştür.en son 1250-1300 dü.
 
İyi haftasonları kızlar, baştan beri topiği okuyorum hala 363. sayfadayım.
Umarım bi ara bitiririm. Hiçbirinizi tanımadan damdan düşer gibi girmek istemedim sohpetlerinize, ama artık dayanamadım. Hepiniz çok candanınız ve paylaşımlarınız için çok çok teşekkürler. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin.
 

Canım sağlıklı besleniyosan kiloyu boşver.zaten son haftalar ikiz bebekler az büyürmüş diye bilşyorum,göbeğinde ondan aynıdır.tek bebekler 7 aydan sona büyürmüş,ikizlerin büyümesi 7 aydan sona yavaşlarmış.uyuyabiliyosan uyu canım şanslısın ben ağrılardan uyuyamıyorum.
 

Hoşgeldin canım:)kardeş gibi oluyo insan bi zamandan sona.bizi birbirimşzden başka anlayam olmazki:)bebekler doğunca dahada kaynaşcaz daha ihtiyacımız olcak bşrbşrimşze.
 

Ya benim gece geç saatte karnım açsa senin muzlar takılıyor gözüme:) Onun dışında sorun yok,ama hakikaten o muzlar gerçek miydi ya?? Yemeseydin hormonlu ikizdir onlar:)


Güzel fikir dimi canim cok şeker oluyorlar:)) hem farklı bir fikir eve geçince mecbur çikolata ikram ederiz gelenlere e bende makine değilim hem bebişler hem kurabiyeler yetismez bunye:))))

asbe'cim dün sana yazmayı unuttum,kurabiye-cupcake yapanları netten görüyorum çok tatlı oluyor,cupcake yapıp üzerini şeker hamurundan figürlerle veya yazılarla kapatıyorlar,yeteneğin varsa süper olur..ya da birazcık gıda boyası aırsın 1 kız 1 erkek ya bebeişler,kurabiyelerin yarısını farklı yarısını diğer renk yaparsın,üzerine kalıplar var isim yazarsın ya da bebek şekilli filan yaparsın,çok hoş olur:)

kızlar sizler detaylı ultrasyonlarınızı kaçıncı haftada yaptırdırnız?

21.haftada girmiştim canım.

Ewet canim ciger gelistirici igne..benim doktor tansiyonun sekerin normal o igne duzenini bozar bi de erken dogumu tetikler dio digeri de wurdurmalisin dio kafam allak bullak oldu

Canım benim dr da iğne taraftarı değil çok şükür,çünkü ben de erken doğuma sebep olabileceğini okuduğumdan gerekli olmadıkça vurulmak istemiyorum,dr.a sordum Allah korusun acil bir durum olup hastaneye gelmediğin sürece (erken doğum yani) yapmam dedi,en son çare olarak gerekirse yaparım dedi.


Canım sağol yazdığın için,hatırlıyorum daha önceden gittiğini,hatta kaşıntılarım başladığında da sormuştum sana.test yaptırdık,karaciğer enzimlerimde yükselme tespit edildi ama senin değerlerin kadar değil,senin değerler inanılmaz fırlamıştı öyle hatırlıyorum,dr da bu şekilde ilaç yazmam dedi,daha yükselirse ancak o zaman dedi..ya biliyorum kullandığımız ilaçlar da etki ediyor yükselmeye,ama bir yandan da kullanmak zorunda kalıyoruz..Rabbim yardım ederse biraz daha sabrederiz,inşaallah sıkıntısız atlatırız hepimiz..


Günaydın canım,nasıl büyümez ya sana öyle gelmiştir bence..
 

Merhaba canım hoşgeldin,amiinnn..
Katıl aramıza daha fazla uzak durma..

Selam vermeyi unutmuşum,herkese merhaba kızlar,bugün kontrolümüz var,Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin..Biliyorsunuz kaza geçirmiştik ve o günden sonra hiç dr gitmedim,ara ara aklıma geliyor da ya kötü birşey varsa diyorum Allah korusun..inşaallah güzel haberler alırız,dua edin bize ne olur..
 

Dualarımdasın güzelim, musmutlu haberlerle gel inşallah... Amin...
 

Dualarımdasın güzelim, musmutlu haberlerle gel inşallah... Amin...
 
hoşgeldin canım.maşallah diyorum sabrına baştan sona okuman çok güzel.inşallah sende bu paylaşımlarda hep güzel haberler yazman nasib olur.aminn Rabbim cümlemizin evlatlarını sağlıkla bağışlasın anne babasına.
evet canım temel besinler yani bebişlerime yararlı olan şeyleri yiyorum.birazda kan hapının faydası oldu onu bırakınca o lüzumsuz yarım saatte 1 saatte hiç bişey yememiş gibi açlık durumum kalktı.yani iştahı açan tek şey kan hapıymış bende.zaten neden kullandırdı onu da anlamış değilim 14 ün altına düşmedi hiç kanım.
canım büyümemiş göz kararı değil canım 1 ay öncesi 99 cm olan göbek cevrem hala 99 cm.iki ölçümüde sabah aç karnına yapmıştım.
Kızlar biz tüp babamıza gidiyozkontrol var bugün.
hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…