2014 ikiz anneleri


5 ocaktan sonraya diyor doktorumuz 38. hafta gibi inş.. çalışıyorum bu sene sabahçıydım 7bçktan 1 e kadar çalışıyorum ondan devam ediyorum izinlerimi doğum sonrasına aktarabileyim diye ... Annem sürekli gelip gidiyor 2 hafta sonra gelcek ve artık uzun süre bzile kalcak inş :))
 
Ayy ne gzl bi kızın bi oğlun olcak:))bence her kadının mutlaka kızı olmalı ama kısmet tabi...inş benim 3. ye kısmet olurbenimde yarım saat falan sürmüştü canım uzatmadı doktor pek...kalsiyum verdi diye sütü yoğurdu ihmal etmesütteki kalsiyum hiçbişeyde yok.valla 30 olduk canım ya allah 35-36ları gösterir inş tek isteğim küvözde kalmamaları.
 
Dimi:)bende çok sevmiştim tadını


Yok canım olmaz.bana bişi olmadı:)onu sürmezsen çok zor uyuman.demek senin oğlan pipisiyle oynuyoerkek milleti işte:)
Evet canım ya erkek milleti işte, anne karnında başlıyorlar

Hayırlı olsun canım, biz de önce kızımızı görmüştük, erkek sonradan göstermişti pipiyi Bizim de dün kontrolümüz vardı, bütün organları inceledi 20-25 dk. sürdü bizim de. Ama haftaya da başka bir merkeze gideceğiz kısmetse, büyük usg imiş ordaki kafamızda soru kalmasın dedi doktorum...
 

Oh ne gzl annecin yanında olcak.benim okula giden 2 küçük kardeşim var annemden çok kv yardımcı olcak bana.annemde gündüzleri gelip gidecek.doğum iznini aktarman iyi olur gercekten.bebeklerinle daha fazla işgilenirsin.
 

Doğum haftan süper canım ya inş görürsün o haftaları...tek bebek haftasında doğacaklar nerdeyse:)kasılman sancın olmuyomu hiç peki:44:
 

hey maşallah Rabbim nazardan korusundemek durumlar iyi olursa 38e kadar kalabiliyorlar öyle mi,ay ben şimdiden göbeğime taktım,nasip olur da o haftaları göreblirsek kaplayacağımız hacim ne olur acaba:)Ben de iznimi aktarabilmek istiyorum,inşaallah ben de çalışabilir,dayanabilirim,maşallah size

Kızlar nasılsınız? Ben grip oldum ya, dünden beri baş ağrısı, boğaz ağrısı ne yapacağımı bilmiyorum. Doktora da gitmedim, inşallah çok kötü olmadan atlatırım :2::2:

geçmiş olsun,zencefil-zerdeçal hamilelikte zararlı değilse eğer(netten bakmadım şimdi uydurmayayım)bala karıştırıp yersen şıp diye kesiyor bilgin olsun.sıcak içeceklere bal katma,balın proteinleri bozuluyor,fayda alamıyorsun.


vay kerata


çok sevindim bir sıkıntı olmamasına,hayırlı evlat olsunlar inşaallah


ben de 27.haftadayım,yeni dikkatimi çekti birkaç gün üst üste olunca.henüz uykudan uyandırma boyutuna gelmedi ama uyutmama gibi bir durumu oldu.ben de sabah nette araştırdım,çok kötü şeyler okudum,özellikle bebeklerim için korktum çünkü olası senaryolar kötü.ben biraz daha bekleyip geçmezse dr söyleyeceğim,test filan yapalım,madem ilacı çözümü olan birşey,gerekirse kullanırız bebeklerimize birşey olmasın da.teşekkürler cevap için.


ya kalkarken ben de karnımı sıkarak kalkabiliyorum,zorlanıyorum artık,sen 30 a geldin daha da zorlanıyorsundur canım,bi de şu sırt-bel ağrılarım geçse,bak sana inandım geçecek diye bekliyorum geçmezse bozuşuruz

ya bu arada flufem nerde,bugün de gelmedi,bir sorun olmasın da..

herkese iyi geceler kızlar
 
Doğum haftan süper canım ya inş görürsün o haftaları...tek bebek haftasında doğacaklar nerdeyse:)kasılman sancın olmuyomu hiç peki:44:

çok teşekkür ederim hepinize teker teker nasıl cevap veriliyor yapamıyorum :))) kasılma oluyo cnm 30. haftada başladı ama düzensiz tabi ...arada rahimde ağrılar oluyor özellikle uykudan kalkınca ...bazen bebeklerin ayaklarını çok aşağıda hissediyorum ozaman rahim ağrıısı oluyor ama dediğim gibi doktorum artık çok normal bunlar dedi. ani hareketlerden kaçın özellikle hızlıca öne eğilme dedi... magnezyumu 2ye çıkardı bu arada ... darısı size inş..
 
Kızlar nasılsınız? Ben grip oldum ya, dünden beri baş ağrısı, boğaz ağrısı ne yapacağımı bilmiyorum. Doktora da gitmedim, inşallah çok kötü olmadan atlatırım :2::2:
Cok gecmis olsun bebislerini de gormussun ne guzel darısı bize ins..
Oy ne guzel haberler :) benimde uyanınca kolumda uyusma oluyo bazen B en üstüne yattığım için diye dusunuyodum bende d2 haftaya gidicem doktora sorayım bari..kız bizde saka maka 20 oluyoruz kiiiiz :)
 
Gözüün aydın canım maşallah güzel haberlerle gelmişin, bi kız bi erkek anne adayları çoğalıyor daha önce de mi böyle tahmin etmişlerdi senin?? benim de önümüzdeki hafta kontrolüm ya salı ya cuma gidicem inşallah 16+5 yada 17+1 oluyor, heralde artık netleşir, en başından beri bana da bi kız bi erkek dediler ama erken olduğu için belki değişir diye düşündüm, en azından erken ama ufak tefek gördüğüm cicileri almak istiyorum hayırlısı ile belli olsa...

ben başkent diyince direk Ankara diye düşündüm canım pardon
buarada sen bir ara bebekler ileri olduğun için takvimini değiştirmiştin diye hatırlıyorum. 18+3 son adetine göre mi yoksa bebeklerin görünen haftasına göre mi?


Canım maşalllaaah sana ve bebişlerine, üstelik çalışıyorsun da bizlere çok güzel örnek oluyorsunuz inşallah 38 de gelir kuzuların...
buarada alıntı yap diye tıklıyorsun ya canım, onun sağ yanında bir pencere daha var oraya tıklayınca "tik" işareti oluyor, böylece kimlerden alıntı yapmak istiyorsan Tik yapıp okumaya devam ediyorsun, en son konuya cevap veri tıklayıp hepsinin altına tek tek yazıyorsun bende ge öğrendim pek rahat oluyor
 
Bismillahirrahmanirrahim....

İsim ..................Ayetel kürsü......... Nas-Felak

Aksu81-------- 30 -------------- 30 Okudu

Sedef---------- 75 ------------- 75 Okudu

Seybil -------- 100 ---------------100 Okudu

Mrsbeyaz------ 20 -------------- 20 Okudu

Kengo--------- 100-------------- 100 Okudu

Alexandria-----50 -------------- 50 Okudu


Allaah kabul etsin............
 
Sanki o zaman daha sık aklımıza geliyordu, motive oluyorduk... her gece güncelleyemesem de en azından gün aşırı güncellemeye çalışırım...

Dualarımızı eksik etmemeye çalışalım topiğimizden
 
Benim hiç kontrollerimde tansiyonum ölçülmüyor, kiloma bakılmıyor (bir tek 2 li test günü kilom ölçüldü) kilo sorunum yok şimdilik en azından belki ondandır ama tansiyon ölçtürmek lazım mı? 8. haftada hastanedeyken genelde düşüktü bildiğim kadarıyla yüksek asıl sıkıntı o da daha çok 20. haftadan sonra olabiliyormuş... sizin ölçülüyor mu? yada kaçıncı haftadan sonra ölçülüyor? birde dijital baskül alayım diyorum, bundan sonra inşallah kilo almaya başlarım çünkü haftalık bakarım diyorum, hem Allah nasip ederse doğumdan sonra da lazım olur acaba dijital tansiyon aleti de almalı mı??
 

Benim başından beri Her kontrolde tansiyon ve kilom ölçülüyo benim.tansiyon önemli,hele ikiz gebelikte...doktoruna sor neden ölçmüyo?
 
Zor oluyo tabi canım olmazmı.ama karnı sıkmadan kalkmak imkansız gibi,bacaklarımdan güç alıyım diyorum yine karnım sıkılıyo:)sırt ağrım kalmadı vlla canım yagecer seninkide inşflufem dün aktif olmuş sitede ama yazmıyo buraya,özel mesaj attım onada cevap yazmadı inş bi sorun yoktur:44:bugünde siteye girip bize yazmazsa küsecem

bende günde iki alıyorum magnezyum.tadınıda seviyorum bağımlılık yapacak)bazen korkuyorum kızlar iki bebeğe nasıl bakcam beceremiycem diye,sonra aklıma burası geliyo yalnız değilimki benim gibi birsürü kişi var diyorum.rahatlıyorum biraz:)iyiki varsınız
 
Allahın selamı,rahmeti,şifası üzerinize olsun.hala buralardayz.yavaş yavaş ilaçların dozunu azaltmaya başladılar.hergün azalta azalta tamamen kesecekler.prolotonu haftaya son kez yapacaklar.bu arada 6 doz çiger gelistirici yaptılar.dün doktorum geldi.seni bekletebildgm kadar bekletecegm dedi.benimde dogum korkularm başladı.bır anda sancıyla birlikte suyum falan gelir diye korkuyorum öyle çok örnek oldu burada.artık hayırlısı hareketsizlikten çok şiştim buda burada milletin gözüne çok batıyor.aaa ikizmi falan fistan hiç maşallah demiyorlar.ben bu bebekler içın nelere katlandım bilmiyorlar.Allah koruyor Allahıma emanet bekliyoruz teyzeleri...hepimiz ikitaneçiklerimize kazasız kavuşalım.saglıkla kalın.
 

bu haftaya geldinizya orkideyle ikiniz valla rahat olun bundan sona:)bakalım önce kim doğuracakellerin ayakların şişiyodur demi canım.arada kalkıp yürümene izin yokmu hep yatırıyolarmı?dopum korkusu sende olması çok normal ama sen korkma ya hastanedesin nasıl olsa.bi anda sancım gelecek doğuma gidecem diye çok korkuyorumher anlamda hazırlıksız yakalanmaktanallah hepimize planlı hayırlı doğumlar nasip etsşn canım benim
 
sedefçgm teşekrlr canım .yürùmem serbest ama hiç gücüm kuvvetm yok.arada kolidorda yürüyorum.ordada milletin lafları canımı sıkıyor.pek odadan çıkmıyorum.bende bi anda dogumun başlamasından korkuyorum çünkü o zaman lavma falan yapıyorlar.nöbetci doktorlar ilgileniyor kendi doktorun gelmiyor falan...artık hepimiz için hayırlısı olsun canım.Allah yardımcmz olsun karnımızdaki melekler hatrına.
 
Bende kahvaltımı yaptım pazara çıkayım diyorum pazar arabasıyla:) kendimi iyi hissediyorum hem bi hava almış olurum..iyice ev kuşu oldum evde dura dura:)
Canım ya eger zahmet olmazsa oyle daha iyiydi hatırlatma babından da iyi oluyodu..sen hafta ici de ara ara guncellesen dua listemizi:) allah razı olsun şimdiden..
bu arada tansiyonumu saglık ocağı her gidişimde ölçecez dedi bide kendini iyi hissetmezsen çağır evine gelirim dedi bana numarasını verdi ebe Hemsire..valla cok hoşuma gitti bu is:) hastanede olculmuyo benim tup bebek sırasında bakıldı bi kaç kere o kadar..kilomu da saglık ocağında ölçtüler gerci ben evde sürekli tartiliyorum ona pek ihtiyac hissetmiyorum..
 
Son düzenleme:

=durudenizderya aleyküm selam canım bu lavmanı sezeryandada mı yapıyolar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…