2014 ikiz anneleri

kızlar bişey sorucam.
benim bebeler bugün hep kafalarını,popolarını dayadılar ve çok ağrıdı üst karnım(göğüslerimin hemen altı).
sizinkiler de öyle mi?

Popolarını kafalarını dayadıklarında bende tuhaf oluyorum bayılacak gibi:)başım dönüyo midem bulanıyo,ama seninki kadar yukarda değiller:)rahat ol canım

Aksucumm benimki pazartesii belli olucakk pazartesi gidicemm canim okuycam simdi pkuyabildim.kadar...hulusi ile konus o rahatlatacaktir.koti derkerken nerden anladin kotu oldunu hemenn yazz

Popolarını kafalarını dayadıklarında bende tuhaf oluyorum bayılacak gibi:)başım dönüyo midem bulanıyo,ama seninki kadar yukarda değiller:)rahat ol canım

walla siz olmasanız piskopat olmuştum şimdiye kadar..
başım dönüyor kalbim hızlanıyor,noluyo diyorum,panik yapıorum ama bu hafta başladı bu durum...basınçtan oluyor heralde

kızlar bişey sorucam.
benim bebeler bugün hep kafalarını,popolarını dayadılar ve çok ağrıdı üst karnım(göğüslerimin hemen altı).
sizinkiler de öyle mi?

ay benim daha o kadar büyük olmadıkları için göğüs altıma baskı yapamıyorlar ama bir ittiriyorlar dayıyorlar orası kas katı kesiliyor canım yaa

Canım güvenilir olmadıgını hepimiz biliyoruz dert edinme ben hiç yaptırmadım mesela yaptırmamış say kendini..ikizlerde ve bence tek bile olsa bu risk hesaplamaları sadece endişe veriyo baska bisi yok..icini ferah tut..

Benim biri yukarda baskı yapıyor biri aşağıya ve çok hareket ettikleri zaman benimde mide bulantım oluyor
kafalarına göre takılıyolar sıpalar
ay benim daha o kadar büyük olmadıkları için göğüs altıma baskı yapamıyorlar ama bir ittiriyorlar dayıyorlar orası kas katı kesiliyor canım yaa
sana da az kaldı canımcım.iki hafta sonra başlarlar.

aksucumm okudum dua ettim canımm benimki kaç çıktı bilmiyorum ama doktorum normal dedi ama çok yakın bir arkadaşımınki 1/80 çıkmıştı çok ağladı çok üzüldü bu değer 80 de bir ihtimal demekti şu an bebeği 7 aylık hiç bir şeyi yok boşuna üzmüşüm kendimi diyor hiç güvenirliliği yok canım aklına başka şeyler getirip de üzme kendini

asebecim duanın açmadığı kapı yoktur sürekli dua edelim emin ol düzelir inşallah bebişlerin de bi şeyi yoktur belki seni biraz korkutmak istiyolar annesi

kafalarına göre takılıyolar sıpalar

sana da az kaldı canımcım.iki hafta sonra başlarlar.
Inşallah canım insallahhh
Aynen öyle canim Rabbime siginip takiplerimizi yaptırmaktan başka çaremiz yok başından beri korkutup korkutup duruyorlar sağlıkla hayırla alalım kucağımiza bak ben neler yapıyorum onlara

canım ben de 15- 20 tl olanlardan görmüştüm bi de filesini alıcam tamamdır işte :13:

canım sen üstteki çizelgeyi nasıl yaptın benimki sadece hamilelik takvimi

üstteki çizelge KK daki arama kısmına gebelik takvimi yazınca tarif çıkıyo, başlığı unuttum, ordan bakarak yaptım sonra url yi profile kopyaladım canım..

Var canım var yalnız değilsin:)kasık ağrım benimde oluyo ara ara...bel ağrısının artmasıda normal bebekler büyüyo

ya sormayın benim karnım artık bacaklarımın üstüne gelicek nerdeyse, siz karnı taşısın diye özel bişey mi almıştınız sanki, nerdendi o ??

canım bu ağrılar doğuma kadar geçmeyecek normal endişelenme sanırım herkeste ağrılar aynı

artık sakinleşmeye çalışıyorum ama şu birkaç haftayı da atlatabilsem biraz daha rahatlarım heralde :s

Eki Görüntüle 865818

Küvetimizide aldık teyzeleri:))küvet,kova,maşrapa,file 40 liraya aldım

hayırlı olsun, güle güle kullanın canım :))

Selam kızlar nasılsınız? Bebişlerin hareketlerinden bahsediyorsunuz ne güzel, ben henüz bişey hissetmiyorum Ama son 1 haftadır karnım inanılmaz büyüdü, bir anda, belim-sırtım ve kasıklarım da ağrıyor, doktorumu aradım hemen gel dedi ve gittim Allahtan bişey yok herşey yolunda, normal demek ki bu ağrılar... :26:

Ewet canım hamile kemeri aldım.alexander kullanıyo memnun,benimki daha elime ulaşmadı..chezmam.com dan aldım

İyiyiz canım allaha şükür.ah o ağrılar artacak hazır ol gözünü korlutmak gibi olmasında:)

Ewet canım hamile kemeri aldım.alexander kullanıyo memnun,benimki daha elime ulaşmadı..chezmam.com dan aldım

benim karnım büyüdü epeyce korkmaya başladım daha haftalar var bebişlerim erken gelmesin de inşallah, taşıyabilmek için desteğe ihtiyacım olucak sanırım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...

Canım bende her zaman hissetmiyorum özellikle biraz hareketli gecen bi günden sonra hiç hissetmiyorum..ama rahat bi gun geçirdiysem aksam yemekten sonra uzanıyorum o zaman genelde kiprdiyolar

Canım bende her zaman hissetmiyorum özellikle biraz hareketli gecen bi günden sonra hiç hissetmiyorum..ama rahat bi gun geçirdiysem aksam yemekten sonra uzanıyorum o zaman genelde kiprdiyolar

genelde yemeklerden sonra sakince dinlenirseniz daha rahat duyarsınız, zaten her geçen hafta daha da belirginleşiyo, ben de merak ediyodum daha çok ne zaman hissederim diye, 20. haftadan itibaren çok daha fazla hissediceksiniz sabırlı olun, bebişleriniz iyi olsunlar daha çok tekme yersiniz güzel anneler

CANIM GEBELİK ÇİZELGESİNİN YAPILIŞI ŞÖYLE;

1-siteye giriş yapın..(Lilypie - Pregnancy ticker details )
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyalA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…