- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.301
Ben bazen oturamıyorum ayağa kalkıyorum o kadar canım acıyor göğüs kafesime dayanıyorlar
kızlar bişey sorucam.
benim bebeler bugün hep kafalarını,popolarını dayadılar ve çok ağrıdı üst karnım(göğüslerimin hemen altı).
sizinkiler de öyle mi?
2li testinimiz kötü çıkmışikizlerde güvenli sonuç vermediğini biliyorum ama canım çok sıkıldi yaptiranlar sizin değerleriniz nasil çıkmıştı? Hocayla konusmadim şimdi sıramı bekliyorum. Ne olur dua edin bize bi ayetel kürsü de bizim için gönderin
Popolarını kafalarını dayadıklarında bende tuhaf oluyorum bayılacak gibi:)başım dönüyo midem bulanıyo,ama seninki kadar yukarda değiller:)rahat ol canım
kızlar bişey sorucam.
benim bebeler bugün hep kafalarını,popolarını dayadılar ve çok ağrıdı üst karnım(göğüslerimin hemen altı).
sizinkiler de öyle mi?
Canım güvenilir olmadıgını hepimiz biliyoruz dert edinme ben hiç yaptırmadım mesela yaptırmamış say kendini..ikizlerde ve bence tek bile olsa bu risk hesaplamaları sadece endişe veriyo baska bisi yok..icini ferah tut..2li testinimiz kötü çıkmışikizlerde güvenli sonuç vermediğini biliyorum ama canım çok sıkıldi yaptiranlar sizin değerleriniz nasil çıkmıştı? Hocayla konusmadim şimdi sıramı bekliyorum. Ne olur dua edin bize bi ayetel kürsü de bizim için gönderin
kafalarına göre takılıyolar sıpalarBenim biri yukarda baskı yapıyor biri aşağıya ve çok hareket ettikleri zaman benimde mide bulantım oluyor
sana da az kaldı canımcım.iki hafta sonra başlarlar.ay benim daha o kadar büyük olmadıkları için göğüs altıma baskı yapamıyorlar ama bir ittiriyorlar dayıyorlar orası kas katı kesiliyor canım yaa
2li testinimiz kötü çıkmışikizlerde güvenli sonuç vermediğini biliyorum ama canım çok sıkıldi yaptiranlar sizin değerleriniz nasil çıkmıştı? Hocayla konusmadim şimdi sıramı bekliyorum. Ne olur dua edin bize bi ayetel kürsü de bizim için gönderin
hadi yaaa kıyamam sana canım sağlıklı olsunlar da geç göstersinler boşver
lekelenmem bitti canım çok şükür bişey kalmadı ama bir bebeğimde gelişim geriliği var her hafta dopplere gireceğiz inşallah dünkü dopplerimizde dr. bir de bağırsaklarında parlama var bu down sendromu belirtisi olabilir cvs yapalım dedi ama kabul etmedim bebeklerimi riske atamam şu anda ense kalınlıkları-burun kemikleri normal çıkmıştı çünkü bakalım bekleyip göreceğiz
hadi bakalım inşallah hissederiz
ay ben daha bu haftada 6kilo aldım son haftaları düşünemiyorum tabi ulaşabilirsek
maaşallah valla helal olsun diyorum
maaşallah canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına hep böyle devam eder inşallahhhhh
Karın germe feci bişey canım ya.bırak sarkık kalsın spor yap korse tak.
Ben varim! 24 haftalık, iki erkek. Tek embryo transferi erken bölünme, diamniyotik dikoryonikKızlar selam,
aranızda tek yumurta ikizlerine hamile olan var mı..?
Hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inş :)))
Inşallah canım insallahhhkafalarına göre takılıyolar sıpalar
sana da az kaldı canımcım.iki hafta sonra başlarlar.
Aynen öyle canim Rabbime siginip takiplerimizi yaptırmaktan başka çaremiz yok başından beri korkutup korkutup duruyorlar sağlıkla hayırla alalım kucağımiza bak ben neler yapıyorum onlaraaksucumm okudum dua ettim canımm benimki kaç çıktı bilmiyorum ama doktorum normal dedi ama çok yakın bir arkadaşımınki 1/80 çıkmıştı çok ağladı çok üzüldü bu değer 80 de bir ihtimal demekti şu an bebeği 7 aylık hiç bir şeyi yok boşuna üzmüşüm kendimi diyor hiç güvenirliliği yok canım aklına başka şeyler getirip de üzme kendini
asebecim duanın açmadığı kapı yoktur sürekli dua edelim emin ol düzelir inşallah bebişlerin de bi şeyi yoktur belki seni biraz korkutmak istiyolar annesi
canım ben de 15- 20 tl olanlardan görmüştüm bi de filesini alıcam tamamdır işte :13:
canım sen üstteki çizelgeyi nasıl yaptın benimki sadece hamilelik takvimi
Var canım var yalnız değilsin:)kasık ağrım benimde oluyo ara ara...bel ağrısının artmasıda normal bebekler büyüyo
canım bu ağrılar doğuma kadar geçmeyecek normal endişelenme sanırım herkeste ağrılar aynı
Ewet canım hamile kemeri aldım.alexander kullanıyo memnun,benimki daha elime ulaşmadı..chezmam.com dan aldımüstteki çizelge KK daki arama kısmına gebelik takvimi yazınca tarif çıkıyo, başlığı unuttum, ordan bakarak yaptım sonra url yi profile kopyaladım canım..
ya sormayın benim karnım artık bacaklarımın üstüne gelicek nerdeyse, siz karnı taşısın diye özel bişey mi almıştınız sanki, nerdendi o ??
artık sakinleşmeye çalışıyorum ama şu birkaç haftayı da atlatabilsem biraz daha rahatlarım heralde :s
hayırlı olsun, güle güle kullanın canım :))
Selam kızlar nasılsınız? Bebişlerin hareketlerinden bahsediyorsunuz ne güzel, ben henüz bişey hissetmiyorumAma son 1 haftadır karnım inanılmaz büyüdü, bir anda, belim-sırtım ve kasıklarım da ağrıyor, doktorumu aradım hemen gel dedi ve gittim Allahtan bişey yok herşey yolunda, normal demek ki bu ağrılar... :26:
Ewet canım hamile kemeri aldım.alexander kullanıyo memnun,benimki daha elime ulaşmadı..chezmam.com dan aldım
Canım bende her zaman hissetmiyorum özellikle biraz hareketli gecen bi günden sonra hiç hissetmiyorum..ama rahat bi gun geçirdiysem aksam yemekten sonra uzanıyorum o zaman genelde kiprdiyolarSelam kızlar nasılsınız? Bebişlerin hareketlerinden bahsediyorsunuz ne güzel, ben henüz bişey hissetmiyorumAma son 1 haftadır karnım inanılmaz büyüdü, bir anda, belim-sırtım ve kasıklarım da ağrıyor, doktorumu aradım hemen gel dedi ve gittim Allahtan bişey yok herşey yolunda, normal demek ki bu ağrılar... :26:
Selam kızlar nasılsınız? Bebişlerin hareketlerinden bahsediyorsunuz ne güzel, ben henüz bişey hissetmiyorumAma son 1 haftadır karnım inanılmaz büyüdü, bir anda, belim-sırtım ve kasıklarım da ağrıyor, doktorumu aradım hemen gel dedi ve gittim Allahtan bişey yok herşey yolunda, normal demek ki bu ağrılar... :26:
Canım bende her zaman hissetmiyorum özellikle biraz hareketli gecen bi günden sonra hiç hissetmiyorum..ama rahat bi gun geçirdiysem aksam yemekten sonra uzanıyorum o zaman genelde kiprdiyolar