2014 ikiz anneleri

Ayy süpersin canım ya 6 kilo ne demek:)nazar değmesin

sağ ol canım ama elimde olan bir şey değil ilk başta kafaya takıyordum ama bebişler iyi olsun önemli değil

Maşallaaah maşallah 30. haftada 6 kilo aldıysan, nerde bu bebişler yahu??? ne güzel darısı başımıza...

bebişler iyi çok şükür 1 hafta önce biri 1.350 biride 1.300 dü çok şükür

Kızlar nasılsınız?bugün kontrolümüz vardı.bebeklerin arasındaki fark 12 gün inşallah artmaz.biri1200 biri 1300 gr.kızımın başı çok aşağıda dualarınızı eksik etmeyin...

Allah yardımcın olsun benimde birisinin ayakları çok aşağıda ters yani çok şükür az kaldı sabredeceğiz
kengoo kızz nasıl yaptın 30.haftadasın maşallah bebeklerin kaç gr oldu canım

canım aslında kilo alan bir yapıya sahibim ama bu bebişler genetik yapımıda bozdu her sabah tartılıyorum ama ben 4 . Aydan sonra kilo almaya başladım malum mide bulantılarım çok oldu

Evet aynen dediğin gibi canım. Biz de 2 gün önce detaylı ultrasona girdik, çok şükür her şey yolunda. Ben de hep sağ taraftan hissediyordum hareketleri, ama çok normalmiş. Meğer benim oğlanların ikisi de çapraz bir şekilde, kafaları aşağıda ve aynı yönde duruyolarmış. Bir ara ultrasonda 4 tane ayak görünce nasıl mutlu oldum anlatamam. O yüzden sağdan sağdan bol bol tekme yiyorum. Yeme konusuna gelince neden beni kimse dinlemiyor yaa, bol bol yiyin işte tutmayın kendinizi.Ben şimdiden 11 kilo aldım, umrumda mı hayır tabi kide. Son gaz devam. Çok sık giremiyorum ben , aramıza yeni katılanlara da hoş geldiniz diyorum.

Kızlar selam,
aranızda tek yumurta ikizlerine hamile olan var mı..?
Hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inş :)))

Canım ben de tek yumurta ikizlerine hamileyim. Plasenta ve koryon tabakası tek (monokoryonik), Amnion kesesi yani bebeklerin içerisinde bulunduğu su kesesi iki tane (diamniotik). Ayy çok açıklayıcı oldu di mi.

2li testinimiz kötü çıkmış ikizlerde güvenli sonuç vermediğini biliyorum ama canım çok sıkıldi yaptiranlar sizin değerleriniz nasil çıkmıştı? Hocayla konusmadim şimdi sıramı bekliyorum. Ne olur dua edin bize bi ayetel kürsü de bizim için gönderin

ayy kengocum nasıl başardın bu kadar az almayı bize de söyle lütfen

ben özel bir şey yapmıyorum herşeyi yiyorum diğer hamileliklerim pek hatırlamıyorum kaç kilo aldığımı ama sanki onlarda da pek fazla almadım galiba birde kilolar son ay alınıyor bende artarım yani ama canları sağ olsun sonra hep beraber 2014 ikiz anneleri diye bir topik açıp zayıflarız

maşallah gayet iyi canım bebişler.bende cumartesi gidicem bakalım ne dicek?
arkadaşım 34.haftayı doldurdu ve kendi istedi alınmasını,,artık nefes alamıyordu,yoksa bebişler daha gelmiyordu..dördüde iyi maşallah

Vay maşallah ya
Ne güzel bebişlerin de maşallahı var
Ayyy ben de o günleri görürüm di mi lütfeeen ayy kızlar hepimiz 30 küsürlü haftaları görelim ve bebişlerimiz seninkiler gibi olsunlar inşallah. Poponu kaşı, dua et, şükret ne güzel hem de 6 kilocukkkk maşallaaaah

hadi yaaa kıyamam sana canım sağlıklı olsunlar da geç göstersinler boşver
lekelenmem bitti canım çok şükür bişey kalmadı ama bir bebeğimde gelişim geriliği var her hafta dopplere gireceğiz inşallah dünkü dopplerimizde dr. bir de bağırsaklarında parlama var bu down sendromu belirtisi olabilir cvs yapalım dedi ama kabul etmedim bebeklerimi riske atamam şu anda ense kalınlıkları-burun kemikleri normal çıkmıştı çünkü bakalım bekleyip göreceğiz
hadi bakalım inşallah hissederiz
ay ben daha bu haftada 6kilo aldım son haftaları düşünemiyorum tabi ulaşabilirsek
maaşallah valla helal olsun diyorum
maaşallah canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına hep böyle devam eder inşallahhhhh

Rabbimin izniyle iyi sonuçlar alacaksın canım korkma bizim biri 1/901 çıkmıştı biri de 1/2331 çıkmıştı ense kalınlıkları burun kemiği ölçümü normalse hiç korkma derim ben ayetel kürsiyi de okudum Allahım kabul etsin

Hoşgeldinn

Maşallah tek yumurta ikizlerin mi olacak ne güzel :)))
bilmiyorum henüz canım. Geçen hafta kontrole gittiğimde doktor tek kesede iki bebek gördüğünü ve %70 ikiz olduklarını söyledi.
Emin olmak için bu hafta yine çağırdı. Cumartesi tekrar gideceğim. Ben de çok çok merak ediyorum.
Ultrason fotomda 2 aynı boyda pirinç tanesi var,
alta da:
1. CRL 1.38 cm
2. CRL 1.25 cm
yazıyo, çok tedirginim, heyecanlıyım, karmakarışığım..

ayy bu terimler bana çok yabancııı, inş benim bebişler de iki tanedir.
sen kaçıncı haftada öğrendin ikiz olduklarını?
Ne güzel iki oğluşun mu oluyo

ben okurum tabi ki, inş dr güzel şeyler söyler..

Canım benim kendinde söyledin bak ikili testin yanıltıcı olduğunu.ben tam hatırlamıyorum ama galiba 50 milyonda 1 çıkmıştı bizim sonucumuz.detaylı usg ye girdinmi sen?onda sorun çıkmadıysa gerisini önemseme

Canım nolur içini ferah tut. Emin ol ikizlerde doğru sonuç vermiyor ben hiç yaptırmadım mesela. Sen hocayla konuş ama söylediği farklı olmayacak. Dua ettim, 3 tane ayetel kürsi okudum gönderdim sana.

maşallah maşallaaaah yüz bin kere sağlık sıhhatle büyüsünler inşallah. 34 haftayı iyi doldurmuş ya darısı başımızaaaa ayyy şöyle bi 32 ye filan gelsem rahatlicam.

canım merak etme hiç bişey yoktur. bence de iyi olmuş yapmadığın cvs. ikizlerde en iyi ölçü ense kalınlığı falan. bağırsaklardaki parlama bi arkadaşta daha çıkmıştı, korkmuşlardı, hiç bişi çıkmadı. maşallah sapasağlam bebişleri var şimdi. bi de güzel ki... içini rahat tut, bol dua et yeter.

maşallah maşallaaaah yüz bin kere sağlık sıhhatle büyüsünler inşallah. 34 haftayı iyi doldurmuş ya darısı başımızaaaa ayyy şöyle bi 32 ye filan gelsem rahatlicam.

geliriz inşallah canım allahın izniyle
ilk hedef 34 benimde...

aksu; canım bir sorun çıkmıycak inşallah bak görürsün.işte bu yüzden bu testlerden nefret ediyorum

Ayetelkürsümğ okudam senin için ama pek kafana takma çok güvenilir değil kendi sonucumu hatırlamıyorum sonucumda doktorda elimde olsa bakar söylerdim

ben hala emin değilim daha doğrusu doktorum emin değil detaylıda gittiğim doktorda emin olmadı benimde tek plasenta su kesesi iki tane arada zar var ama Dr kesin tek yumurta diyemeyiz dedi Doğunca öğreneceğiz
ama ben detaylıda pek benzetemedim birbirlerine

kızlar bişey sorucam.
benim bebeler bugün hep kafalarını,popolarını dayadılar ve çok ağrıdı üst karnım(göğüslerimin hemen altı).
sizinkiler de öyle mi?

evet söylediklerinde korktum ama zaten ölçümler normal çok şükür Rabbime emanet ettim Allahım ol dedikten sonra kim önüne geçebilmiş... Bol bol dua edip beklemekten başka seçeneğimiz yok zaten
Ay nasıl moral oldu bu söylediğin var ya acaip mutlu oldum iferahlık kapladı çimi bir Allah razı olsun canım Rabbim bebişleriniz hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh Zaten bebişim bunca sıkıntının içindeyken bir de cvs ile riske atamam yani herşeye hemen amniyosentez-cvs öneriyorlar gıcıklar onlara göre çok kolay çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…