- 18 Ekim 2007
- 616
- 3
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.281
Ayy süpersin canım ya 6 kilo ne demek:)nazar değmesin
Maşallaaah maşallah 30. haftada 6 kilo aldıysan, nerde bu bebişler yahu??? ne güzel darısı başımıza...
Kızlar nasılsınız?bugün kontrolümüz vardı.bebeklerin arasındaki fark 12 gün inşallah artmaz.biri1200 biri 1300 gr.kızımın başı çok aşağıda dualarınızı eksik etmeyin...
kengoo kızz nasıl yaptın 30.haftadasın maşallah bebeklerin kaç gr oldu canım
aaaaaa bir de bir şey öğrendim paylaşmak istiyorum.Bebeklerin birini hissediyorum diğerini hissetmiyorum dedim dr a .o da bana nereden biliyorsun bir tanesini hissettiğini.ikisi aynı yerden de tekmeliyor olabilir .ayrı ayrı taraflarda durmak zorunda değiller sürekli pozisyon değiştirirler dedi.yani tek tarafta hissettiğimizde kaygılanmayalım boş yere,normalmiş bu.bir de bu haftalarda son kez bebekleri net bir şekilde ayırt edebiliriz artık yerleri daralıcak ellerin kolların hangiisinin hangisine ait olduğunu seçmek güçleşecek dedi.
Kızlar selam,
aranızda tek yumurta ikizlerine hamile olan var mı..?
Hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inş :)))
Evet aynen dediğin gibi canım. Biz de 2 gün önce detaylı ultrasona girdik, çok şükür her şey yolunda. Ben de hep sağ taraftan hissediyordum hareketleri, ama çok normalmiş. Meğer benim oğlanların ikisi de çapraz bir şekilde, kafaları aşağıda ve aynı yönde duruyolarmış. Bir ara ultrasonda 4 tane ayak görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.O yüzden sağdan sağdan bol bol tekme yiyorum. Yeme konusuna gelince neden beni kimse dinlemiyor yaa, bol bol yiyin işte tutmayın kendinizi. Ben şimdiden 11 kilo aldım, umrumda mı hayır tabi kide. Son gaz devam. Çok sık giremiyorum ben , aramıza yeni katılanlara da hoş geldiniz diyorum.
herşeyin yolunda olmasına çok sevindimçmaşallah size.kiloyu dün problem etmekten vazgeçtim. yeni aştım bu konuyu.en önemli şey meleklerim
ayy kengocum nasıl başardın bu kadar az almayı bize de söyle lütfen
Canım en son birini ölçtü doktor, geçen cumartesi gitmiştim. 780 gr dedi. diğerine de benzer bişey dedi ama tam hatırlamıyorum. bi sorun yoktu sanırsam. inşallah bi problem çıkmaz. Allah'ım korusun. senin arkadaş da iyi risk almış valla, korkmamış mı erken doğumdan filandoğurdu mu? doğurduysa kaç haftalık??
sağ ol canım ama elimde olan bir şey değil ilk başta kafaya takıyordum ama bebişler iyi olsun önemli değil
bebişler iyi çok şükür 1 hafta önce biri 1.350 biride 1.300 dü çok şükür
Allah yardımcın olsun benimde birisinin ayakları çok aşağıda ters yani çok şükür az kaldı sabredeceğiz
canım aslında kilo alan bir yapıya sahibim ama bu bebişler genetik yapımıda bozdu her sabah tartılıyorum ama ben 4 . Aydan sonra kilo almaya başladım malum mide bulantılarım çok oldu
hadi yaaa kıyamam sana canım sağlıklı olsunlar da geç göstersinler boşvercanım inşallah hep dua ediyoruz herkes için 12 farkla bi şey olmaz canım 35.haftayı görürsün inşallah
ayy asbecim benim minnaklar fenaaa bekliyorum bakalım ne zaman gösterecekler kendinisenin bebekler nasıl canım leke filan var mı şimdi rahim uzunluğun için doktor ne dedi
hadi bakalım inşallah hissederiztekmeler sağlı sollu ortada bir yerlerde olur öylece hissedeceğiz.
çok teşekkürler cnm. sizlerede aynısı olunca normal olduğunu hissediyorum.demekki herkes yaşıyormuş diyorum.
ayy kengocum nasıl başardın bu kadar az almayı bize de söyle lütfen
maaşallah valla helal olsun diyorumsağ ol canım ama elimde olan bir şey değil ilk başta kafaya takıyordum ama bebişler iyi olsun önemli değil
bebişler iyi çok şükür 1 hafta önce biri 1.350 biride 1.300 dü çok şükür
Allah yardımcın olsun benimde birisinin ayakları çok aşağıda ters yani çok şükür az kaldı sabredeceğiz
canım aslında kilo alan bir yapıya sahibim ama bu bebişler genetik yapımıda bozdu her sabah tartılıyorum ama ben 4 . Aydan sonra kilo almaya başladım malum mide bulantılarım çok oldu
maaşallah canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına hep böyle devam eder inşallahhhhhEvet aynen dediğin gibi canım. Biz de 2 gün önce detaylı ultrasona girdik, çok şükür her şey yolunda. Ben de hep sağ taraftan hissediyordum hareketleri, ama çok normalmiş. Meğer benim oğlanların ikisi de çapraz bir şekilde, kafaları aşağıda ve aynı yönde duruyolarmış. Bir ara ultrasonda 4 tane ayak görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.O yüzden sağdan sağdan bol bol tekme yiyorum. Yeme konusuna gelince neden beni kimse dinlemiyor yaa, bol bol yiyin işte tutmayın kendinizi. Ben şimdiden 11 kilo aldım, umrumda mı hayır tabi kide. Son gaz devam. Çok sık giremiyorum ben , aramıza yeni katılanlara da hoş geldiniz diyorum.
Canım ben de tek yumurta ikizlerine hamileyim. Plasenta ve koryon tabakası tek (monokoryonik), Amnion kesesi yani bebeklerin içerisinde bulunduğu su kesesi iki tane (diamniotik). Ayy çok açıklayıcı oldu di mi.
2li testinimiz kötü çıkmışikizlerde güvenli sonuç vermediğini biliyorum ama canım çok sıkıldi yaptiranlar sizin değerleriniz nasil çıkmıştı? Hocayla konusmadim şimdi sıramı bekliyorum. Ne olur dua edin bize bi ayetel kürsü de bizim için gönderin
bilmiyorum henüz canım. Geçen hafta kontrole gittiğimde doktor tek kesede iki bebek gördüğünü ve %70 ikiz olduklarını söyledi.Hoşgeldinn
Maşallah tek yumurta ikizlerin mi olacak ne güzel :)))
Evet aynen dediğin gibi canım. Biz de 2 gün önce detaylı ultrasona girdik, çok şükür her şey yolunda. Ben de hep sağ taraftan hissediyordum hareketleri, ama çok normalmiş. Meğer benim oğlanların ikisi de çapraz bir şekilde, kafaları aşağıda ve aynı yönde duruyolarmış. Bir ara ultrasonda 4 tane ayak görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.O yüzden sağdan sağdan bol bol tekme yiyorum. Yeme konusuna gelince neden beni kimse dinlemiyor yaa, bol bol yiyin işte tutmayın kendinizi. Ben şimdiden 11 kilo aldım, umrumda mı hayır tabi kide. Son gaz devam. Çok sık giremiyorum ben , aramıza yeni katılanlara da hoş geldiniz diyorum.
Canım ben de tek yumurta ikizlerine hamileyim. Plasenta ve koryon tabakası tek (monokoryonik), Amnion kesesi yani bebeklerin içerisinde bulunduğu su kesesi iki tane (diamniotik). Ayy çok açıklayıcı oldu di mi.
ben okurum tabi ki, inş dr güzel şeyler söyler..2li testinimiz kötü çıkmışikizlerde güvenli sonuç vermediğini biliyorum ama canım çok sıkıldi yaptiranlar sizin değerleriniz nasil çıkmıştı? Hocayla konusmadim şimdi sıramı bekliyorum. Ne olur dua edin bize bi ayetel kürsü de bizim için gönderin
2li testinimiz kötü çıkmışikizlerde güvenli sonuç vermediğini biliyorum ama canım çok sıkıldi yaptiranlar sizin değerleriniz nasil çıkmıştı? Hocayla konusmadim şimdi sıramı bekliyorum. Ne olur dua edin bize bi ayetel kürsü de bizim için gönderin
maşallah gayet iyi canım bebişler.bende cumartesi gidicem bakalım ne dicek?
arkadaşım 34.haftayı doldurdu ve kendi istedi alınmasını,,artık nefes alamıyordu,yoksa bebişler daha gelmiyordu..dördüde iyi maşallah
hadi yaaa kıyamam sana canım sağlıklı olsunlar da geç göstersinler boşver
lekelenmem bitti canım çok şükür bişey kalmadı ama bir bebeğimde gelişim geriliği var her hafta dopplere gireceğiz inşallah dünkü dopplerimizde dr. bir de bağırsaklarında parlama var bu down sendromu belirtisi olabilir cvs yapalım dedi ama kabul etmedim bebeklerimi riske atamam şu anda ense kalınlıkları-burun kemikleri normal çıkmıştı çünkü bakalım bekleyip göreceğiz
hadi bakalım inşallah hissederiz
ay ben daha bu haftada 6kilo aldım son haftaları düşünemiyorum tabi ulaşabilirsek
maaşallah valla helal olsun diyorum
maaşallah canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına hep böyle devam eder inşallahhhhh
maşallah maşallaaaah yüz bin kere sağlık sıhhatle büyüsünler inşallah. 34 haftayı iyi doldurmuş ya darısı başımızaaaa ayyy şöyle bi 32 ye filan gelsem rahatlicam.
canım merak etme hiç bişey yoktur. bence de iyi olmuş yapmadığın cvs. ikizlerde en iyi ölçü ense kalınlığı falan. bağırsaklardaki parlama bi arkadaşta daha çıkmıştı, korkmuşlardı, hiç bişi çıkmadı. maşallah sapasağlam bebişleri var şimdi. bi de güzel ki... içini rahat tut, bol dua et yeter.
Ben bazen oturamıyorum ayağa kalkıyorum o kadar canım acıyor göğüs kafesime dayanıyorlarkızlar bişey sorucam.
benim bebeler bugün hep kafalarını,popolarını dayadılar ve çok ağrıdı üst karnım(göğüslerimin hemen altı).
sizinkiler de öyle mi?