2014 ikiz anneleri

Tek iyi olunda hastahanede olun cnm ... Habersiz bırakmayın orkideyle senin haberlerini okumak için giriyorum sık sık... Bu haftyanlaaya kadar geldik şükür gerisi Allahın takdiri ...

akşam eve gidince yapayım da yiyeyim bari
ben artık herşeyi yiyorum zaten ohhh canıma değsinnnnn

Ayy süpersin canım ya 6 kilo ne demek:)nazar değmesin

Canım benim de oğlum sol tarafta ve başı aşağıda. Bazen sol kasıgımda bıçak saplaniyormus ya da birşey batıyormus orası kaziniyormus gibi his oluyor. Bence bebek orda hareket edince biz böyle hissediyoruz. Korkutma kendini

25.haftadayım 14 kilo olmuşşş:18::18:
şeker çıkmazsa az yemeyi düşünmüyorum artık doğurana kadar..benim drum kiloma hala bişey demiyor

canımm hiç dert etme sen benim kuzenim 40 kilo almıştı hamileliğinde üstelik tek gebelikti doğunca yavaş yavaş verdi yakın bir arkadaşımız yeni doğum yaptı o da ilk 3 ayında 8 kilo aldım dedi doğduktan sonra çoğu gitmiş önemli olan senin ve bebeklerin sağlığı canımm

Kızlar selam,
aranızda tek yumurta ikizlerine hamile olan var mı..?
Hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inş :)))

doktorum gidebildiğin kadar git dio..ewde olursam çok yemek yermişim kilo alırmışım :) hareket etmen daha iyi olur senin için dio ama bakalım şimdilik iim sıkıntım yok ama bir ay sonra nolurum bilemem :)

Canım derse giriyo musun peki? İzin alabiliyosan heyet raporu falan al mutlaka izin, hiç durma. Bebişlerden kıymetli değil ya, işi bırakırım gerekirse.

ne işe yarıyormuş bu madde canım faydalı mıymış minnoşlarımıza ben bu sene hiç domates yapamadım ama siz pişmiş domates deyince canım menemen çekti yaaa

Canım başka hiç bi şeyde olmayan bi madde. tam olarak yararı ne araştırmadım ama internette yazar mutlaka. fırsat buldukça yemek lazım diye dinlemiştim bi yerde. ben de karşıma çıktıkça yiyorum işte :)

Maşallaaah maşallah 30. haftada 6 kilo aldıysan, nerde bu bebişler yahu??? ne güzel darısı başımıza...

Canım en son birini ölçtü doktor, geçen cumartesi gitmiştim. 780 gr dedi. diğerine de benzer bişey dedi ama tam hatırlamıyorum. bi sorun yoktu sanırsam. inşallah bi problem çıkmaz. Allah'ım korusun. senin arkadaş da iyi risk almış valla, korkmamış mı erken doğumdan filan doğurdu mu? doğurduysa kaç haftalık??

heyet raporunu nasıl aldın canım yaa bana dr.um çok zor demişti

hadi yaa peki erkeğimin sağlıklı olduğunu nasıl hissedeceğim ben şimdi yaaa:18:

Kızlar, pişmiş domateste lökopen diye bi madde varmış. çiğ domateste de varmış ama pişmiş olunca bu madde 100 katına filan çıkıyomuş. o yüzden bol bol yiyin.

wayy bunu yeni duydum lökopen denilen şey nedir bzim için faydalı bi şey galiba ben de yiyeyim budan sonra

Kızlar nasılsınız?bugün kontrolümüz vardı.bebeklerin arasındaki fark 12 gün inşallah artmaz.biri1200 biri 1300 gr.kızımın başı çok aşağıda dualarınızı eksik etmeyin...

Kızlar nasılsınız?bugün kontrolümüz vardı.bebeklerin arasındaki fark 12 gün inşallah artmaz.biri1200 biri 1300 gr.kızımın başı çok aşağıda dualarınızı eksik etmeyin...

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Korkma artık. Allah göstermesin ama yarın iki gün sonra bile gelseler, kendilerini kurtarırlar bebişlerin inşallah. Bu aradaki farkın sebebi neymiş? Doktor bişey dedi mi?

Bir de bu bebişlerden birinin başı aşağıda olması neden sorun? Doktor mu söylüyor bunun sorun olduğunu?

Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım bizimde 13gün var Allahımın izniyle herşey düzelecek dualarımız sen ve tüm ihtiyacı olan arkadaşlarla

kengoo kızz nasıl yaptın 30.haftadasın maşallah bebeklerin kaç gr oldu canım

canım inşallah hep dua ediyoruz herkes için 12 farkla bi şey olmaz canım 35.haftayı görürsün inşallah

tatlım cinsiyetleriniz belli oldu muuuuuuuu

ayy asbecim benim minnaklar fenaaa bekliyorum bakalım ne zaman gösterecekler kendini senin bebekler nasıl canım leke filan var mı şimdi rahim uzunluğun için doktor ne dedi

tekmeler sağlı sollu ortada bir yerlerde olur öylece hissedeceğiz.

çok teşekkürler cnm. sizlerede aynısı olunca normal olduğunu hissediyorum.demekki herkes yaşıyormuş diyorum.

ayy kengocum nasıl başardın bu kadar az almayı bize de söyle lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…