-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.261
herkese hayırlı akşamlar.canlar ben hala hast.deym.tabiki çok zor burada olmak,ayrıca ben size pekde yazmak istemiyorum,hamile oldugunuz için sizi olumsuz etkıleyip moralinizi bozmak istemiyorum.inş.güzel şeyler yaşar ve yazarım.sizlerin dualarıyla Rabbim burada sabır veriyor...canlar kendinize ve ikitaneciklerinize dikkat edin.Allah nazardan saklasın.kazasız kucaklarımıza alalım inş.
benimdeeee
iyiler şükür en son 600-630gr dı kiloları.şekerim çıkmazsa yemeye devammmm
en son nasıldı gelişimleri?
sanmam geri kalacaklarını canım yaa.sana kötü bir örnek vereyim üçüz hamile arkadaşımda da şeker çıktı 23.haftada. 27 ye kadar diet listesine uydu ama ondan sonra resmen saldı,benim 2 katım yerdi.:):)
Valla canım ne isterse onu yiyorum meyve ile aram yoktur ama canım meyve çok istiyor bol bol yiyorum sabahlarıda yumurta yiyorum gerisi Allah ne verdiyse şuana kadar 6 kilo aldım bebeklerinde şuna için kiloları iyi çok şükür
çok sağol cnm içimi rahatlattın.kilolarına gelince ben iki haftadır çok kilo aldım diye az yemek yedim benim yüzümden oldu diye kendimi suçluyorum.o yüzden üzüldüm.şimdi yüz kilo da olsam yemeğimi her şleyimi bol bol yiyeceğim.siz de faydalı şeylerden yiyin bol bol.
teşekkürler cnm siz böyle dedikçe sanki sıkıntım azalıyor.kızın gelişimi geride biraz.inşallah zamanında ve sağlıklı bir şekilde doğar hepimizin melekleri
öksürük için bol bol sıvı al.sıcak su iç belki iyi gelir cnm.benim de hapşırıklar çok .inşallah en az 36 doğururuz hepimiz.çok sağol düşündüğün için duaların için:)
bu dr heyet raporumu veriyor diye gidiyordum.ama bu sondu artık.raporumu yarın verecek bir daha da muayene olmayacağım.huzursuzluğum arttıyor böyle.benim soldaki bebek aşağıdaymış ve orada bıçak saplanır gibi sancılarım olunca biraz korktum inşallah yanılmıştır dr.
25.haftadayım 14 kilo olmuşşş:18::18:
şeker çıkmazsa az yemeyi düşünmüyorum artık doğurana kadar..benim drum kiloma hala bişey demiyor
doktorum gidebildiğin kadar git dio..ewde olursam çok yemek yermişim kilo alırmışım :) hareket etmen daha iyi olur senin için dio ama bakalım şimdilik iim sıkıntım yok ama bir ay sonra nolurum bilemem :)
ne işe yarıyormuş bu madde canım faydalı mıymış minnoşlarımıza ben bu sene hiç domates yapamadım ama siz pişmiş domates deyince canım menemen çekti yaaa
Valla canım ne isterse onu yiyorum meyve ile aram yoktur ama canım meyve çok istiyor bol bol yiyorum sabahlarıda yumurta yiyorum gerisi Allah ne verdiyse şuana kadar 6 kilo aldım bebeklerinde şuna için kiloları iyi çok şükür
benimdeeee
iyiler şükür en son 600-630gr dı kiloları.şekerim çıkmazsa yemeye devammmm
en son nasıldı gelişimleri?
sanmam geri kalacaklarını canım yaa.sana kötü bir örnek vereyim üçüz hamile arkadaşımda da şeker çıktı 23.haftada. 27 ye kadar diet listesine uydu ama ondan sonra resmen saldı,benim 2 katım yerdi.:):)
Kızlar selam,
aranızda tek yumurta ikizlerine hamile olan var mı..?
Hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inş :)))
heyet raporunu nasıl aldın canım yaa bana dr.um çok zor demiştiçok sağol cnm içimi rahatlattın.kilolarına gelince ben iki haftadır çok kilo aldım diye az yemek yedim benim yüzümden oldu diye kendimi suçluyorum.o yüzden üzüldüm.şimdi yüz kilo da olsam yemeğimi her şleyimi bol bol yiyeceğim.siz de faydalı şeylerden yiyin bol bol.
teşekkürler cnm siz böyle dedikçe sanki sıkıntım azalıyor.kızın gelişimi geride biraz.inşallah zamanında ve sağlıklı bir şekilde doğar hepimizin melekleri
öksürük için bol bol sıvı al.sıcak su iç belki iyi gelir cnm.benim de hapşırıklar çok .inşallah en az 36 doğururuz hepimiz.çok sağol düşündüğün için duaların için:)
bu dr heyet raporumu veriyor diye gidiyordum.ama bu sondu artık.raporumu yarın verecek bir daha da muayene olmayacağım.huzursuzluğum arttıyor böyle.benim soldaki bebek aşağıdaymış ve orada bıçak saplanır gibi sancılarım olunca biraz korktum inşallah yanılmıştır dr.
hadi yaa peki erkeğimin sağlıklı olduğunu nasıl hissedeceğim ben şimdi yaaa:18:aaaaaa bir de bir şey öğrendim paylaşmak istiyorum.Bebeklerin birini hissediyorum diğerini hissetmiyorum dedim dr a .o da bana nereden biliyorsun bir tanesini hissettiğini.ikisi aynı yerden de tekmeliyor olabilir .ayrı ayrı taraflarda durmak zorunda değiller sürekli pozisyon değiştirirler dedi.yani tek tarafta hissettiğimizde kaygılanmayalım boş yere,normalmiş bu.bir de bu haftalarda son kez bebekleri net bir şekilde ayırt edebiliriz artık yerleri daralıcak ellerin kolların hangiisinin hangisine ait olduğunu seçmek güçleşecek dedi.
Kızlar, pişmiş domateste lökopen diye bi madde varmış. çiğ domateste de varmış ama pişmiş olunca bu madde 100 katına filan çıkıyomuş. o yüzden bol bol yiyin.
Kızlar nasılsınız?bugün kontrolümüz vardı.bebeklerin arasındaki fark 12 gün inşallah artmaz.biri1200 biri 1300 gr.kızımın başı çok aşağıda dualarınızı eksik etmeyin...
Kızlar nasılsınız?bugün kontrolümüz vardı.bebeklerin arasındaki fark 12 gün inşallah artmaz.biri1200 biri 1300 gr.kızımın başı çok aşağıda dualarınızı eksik etmeyin...
wayy bunu yeni duydum lökopen denilen şey nedir bzim için faydalı bi şey galiba ben de yiyeyim budan sonra
tatlım cinsiyetleriniz belli oldu muuuuuuuu
heyet raporunu nasıl aldın canım yaa bana dr.um çok zor demişti
dr. hamileliğimin başında biz söylemeden verdi.kanamam vardı o zamanlar sonra da sancılar var diye verdi.
hadi yaa peki erkeğimin sağlıklı olduğunu nasıl hissedeceğim ben şimdi yaaa:18:
Canım benim de oğlum sol tarafta ve başı aşağıda. Bazen sol kasıgımda bıçak saplaniyormus ya da birşey batıyormus orası kaziniyormus gibi his oluyor. Bence bebek orda hareket edince biz böyle hissediyoruz. Korkutma kendini