- 5 Ağustos 2011
- 950
- 11
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.321
CANIM GEBELİK ÇİZELGESİNİN YAPILIŞI ŞÖYLE;
1-siteye giriş yapın..(Lilypie - Pregnancy ticker details )
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyalA.
tamamdır canım yaptım :13:
Selam kızlar nasılsınız? Bebişlerin hareketlerinden bahsediyorsunuz ne güzel, ben henüz bişey hissetmiyorum Ama son 1 haftadır karnım inanılmaz büyüdü, bir anda, belim-sırtım ve kasıklarım da ağrıyor, doktorumu aradım hemen gel dedi ve gittim Allahtan bişey yok herşey yolunda, normal demek ki bu ağrılar... :26:
ben de çok hafif hissediyorum var yok arası bi şey hani kelebek konar ya göbeğine öyle bi şey canımm aynı ağrılar bende de var kemiklerim bile sızlıyor bazen normal dedi doktor