2014 ikiz anneleri

Kuzum doğum ücretin 5000 tl miii??? :KK53: çok değil mi? Nerede doğum yapacaksın? Şimdi ben tedirgin oldum benim hastane neden ucuz diye. benim hastanede normal 800, zorunlu sezaryen 1200 dediler. ve gece kalma da içinde dahil. yeni doğan yoğun bakımı da var ama, neden bu kadar ucuz şimdi bak iyice tedirgin oldum ben ya...:KK50:
Doktorumun anlaşmalı olduğu tek hastane canım.o kadar paraya otel gibi bi hastane olması lazım inş öyledir:)gidip görmedim hiç...tüp doktoruma devam ediyorum ben doktor değiştirmedim..yoksa benim olduğum şehirdede sezeryan 1000 lira civarı
meyve 3-4 tane yiyorum muzun tadına bakıyom sadece.ekmek 6 dilim verdi diyetisyen ben 3 dilim yiyorum.

Şekermi çıkmıştı sende ondanmı diyet yapıyosun...meyve bol yiyorum valla:)hele 2 gündürde hastayımya günde 10 mandalina yemişimdir heralde:)muzuda benim oğluşlar çok seviyo:)

geçmiş olsun canım..rabbim sağlk vesin hepimizin yavrularına inşallah.

iyi akşamlar canımcım...hastanede olmak çok zor ama emin ellerdesin en azından tatlım.bak minişlerde hala yerinden memnun.
arada yaz sen aklımızdasınız:KK16::KK16:
sağlıkla gelecek inşallah senin kuzularında.allah yardımcın olsun.öpüyorum üçünüzüde:KK54::KK54::KK54:

amin canım benim amin..inşallah bebeğim sadece diğerine göre geriden geliyordur ama gelişiminde bir problem yoktur..rabbim hepimizin yavrularını korusun..

Yaz sen canım yaz:)ne söylüyo doktorun.ne zaman tahmini geliş zamanları bebeişlerinin?

Ayy sendemi:KK43:inş iki meleğinde seni bırakmaz canım dua et.ya mübdi oku.yat dinlen kalkma yerinden

inşallah cnm inşallah annelerini bırakmazlar..bol bol okuyorum dua ediyorum hergece yalvarıyorum rabbime onları bana bağışlasın diye

Canım cok gecmis olsun sürekli dinlen ve bol su iç ilaçlarını aksatma ins geçer gider bebeklerin de seninle kalır..benimde içte kanama bölgesi vardı allahtan dışa çıkmadan kayboldu..dinlenmek cok önemli oturmayı bile tercih etme uzan demişti bana doktorum %30 fark varmış arasında..

aksatmıyorum cnm doktor zaten kullanabileceğin bütün ilaçları kullanıyorsun artık bundan sonrası allaha kalmış bol bol dua ediceksin dedi...inşallah rabbim onları bana bağışlar

Yok Canim ben her gece güncelliyorum, sen o gün okuduğunu yazarsan toplayarak yazarim ben. Allah kabul etsin..

Canim çok geçmiş olsun, inşallah ikiside sana sıkı sıkı tutunur. Bu arada coraspin falan kullaniyosan doktora söyleseydin böyle durumlarda kesiyorlar.

Hayirli olsun Canim, değerin yüksek baya inşallah sende aramıza katılırsın...

inşallah canım benim..coraspin kullanıyorum canım..bugün kendi doktorumu arıyacagım bakalım o ne önerecek

Canimm cokk gecmis olsunnn.evdemisin calisiyomusun en son ise girmistinn..cnm bu ilk uc ay cok onemli bu aylRda izin alip yatman lazim bol su ic.bide ben 9.haftamda prolut depot vurundum kanamam olmadi ama doktor bu igne seni bu riskli haftalarda korur dedi hafif kanama alanlarim vardi onlarda gitti doktoruna sorda vurun cok vurunan arkadasim.oldu saglikli dogurfularr..suann nasilsinnmm

çalışıyorum cnm dün dinlendim ama bugün işe geldim mecbur..kendi doktoruma da danışıcam bakalım o ne diycek..su an daha iyiyim cnm bir sıkıntım yok şükür kanamamda durdu..

Çok geçmiş olsun. Benimde gebeliğimin 6. haftasında kanamam olmuştu ve acile gitmiştim. Doktorlar takip için 2 gece yatış vermişlerdi. O günden bugüne kadar raporluyum ve doğuma kadar heyet raporları veya ücretsiz izin şeklinde geçireceğim. Kanama olduğu dönemde doktorlar ilave iğne verdiler, kanama alanı bitince sadece jelime devam ediyorum. Genelde yatıyorum, siteye de pek giremiyorum. Perşembe günkü kontrolde benimde bebişlerden biri 6 gün geri ve kalp atışı zayıftı. Doktorum takip edeceğiz dedi. İnşallah o da kardeşine yetişir.
Çalışıyorsan rapor al ve evde yat dinlen, kanama alanının geçmesini bekle. Bebeklerimiz içinde bol bol duat et. Kendine iyi bak.
Tüm hamile arkadaşlara sağlıklı, vakitli, hayırlı doğumlar diliyorum.

canım belkide bendekide senin gibi biraz geriden geliyor olabilir..sağlıklı ilerlesinde haftalar gectikçe digerine yetişir heralde..rabbim hepimizin meleklerini korusun inşallah..

Canım hiç canını sıkma. İnşallah o bebişin de gelişir, büyür, kocaman olur. Benim de ilk gittiğimde ikiz ama böyle devam etmeyebilir demişti doktor. Etti çok şükür. İçini ferah tut ama bol bol da dua et.

sıkmamaya calışıyorum cnm ama elde değil..inşallah dediğin gibi bir sıkıntı olmaz bende senin gibi görürüm 30 lu haftaları bebeklerimle birlikte canım...

25.haftadayım 14 kilo olmuşşş:18::18:
şeker çıkmazsa az yemeyi düşünmüyorum artık doğurana kadar..benim drum kiloma hala bişey demiyor:KK3:

Kızlar ben 7,5 kilo aldım. bi de şeker de çıkınca dikkat etmek zorunda kalıyorum. 2 haftadır hiç kilo almadım. bebekler geri kalmaz di mi bu şekilde? önceden 1 hafta önde görünürlerdi, şimdi 3-4 gün önde görünüyolar :KK50: sorun olmaz di mi kızlar? ya üff başlicam bu şekere ya..

Doktorumun anlaşmalı olduğu tek hastane canım.o kadar paraya otel gibi bi hastane olması lazım inş öyledir:)gidip görmedim hiç...tüp doktoruma devam ediyorum ben doktor değiştirmedim..yoksa benim olduğum şehirdede sezeryan 1000 lira civarı

Şekermi çıkmıştı sende ondanmı diyet yapıyosun...meyve bol yiyorum valla:)hele 2 gündürde hastayımya günde 10 mandalina yemişimdir heralde:)muzuda benim oğluşlar çok seviyo:)

yok cnm çok kilo alıyorum diye doktor gönderdi.fakat değişen bir şey olmadı şker yüüklemesini 24 te yapalım dedi.o zaman belli olur.ama şekerden şüpheleniyoruz biz.ya hersey yiyorum ama tadına bakıyorum.bugün ekmeği kaçırdım sabah erken kahvaltı yaptım doymadı.

yok cnm çok kilo alıyorum diye doktor gönderdi.fakat değişen bir şey olmadı şker yüüklemesini 24 te yapalım dedi.o zaman belli olur.ama şekerden şüpheleniyoruz biz.ya hersey yiyorum ama tadına bakıyorum.bugün ekmeği kaçırdım sabah erken kahvaltı yaptım doymadı.

Şekerin çıkmazsa salla gitsin boşver:)canının istediği herşeyden ye.ne fenaymış senin doktor:)aşırı yemiyorum bende,hamile kalmadan önce nasılsam öle yiyorum.hatta cips çikolata yerdim şimdi yemiyorum ama yinede alıyosun kilo elinde değilki .bebekler sömürüyo bizi:)benim doktorum bişi demiyo valla kiloma.12 aldım şimdiye kadar

Şekerin çıkmazsa salla gitsin boşver:)canının istediği herşeyden ye.ne fenaymış senin doktor:)aşırı yemiyorum bende,hamile kalmadan önce nasılsam öle yiyorum.hatta cips çikolata yerdim şimdi yemiyorum ama yinede alıyosun kilo elinde değilki .bebekler sömürüyo bizi:)benim doktorum bişi demiyo valla kiloma.12 aldım şimdiye kadar

haklısın canım ben de dün karar verdim canım ne istiyorsa yiyorum.onlar gelişsinler ben nasıl olsa kilo veririm.benimki sadece 9 kilo ile hamileliğini tamamladığında çok aldım diye üzülüyormuş ben nasıl bu kadar rahat olabilirmişim 12.haftamdan beri bunalıma soktu.6 haftadır diyet yapıyorum onun yüzünden

Öyle getirteceğimiz bi yer yokki canım ya.yazın bebeklerimle beraber yeriz artık:)

ben de domatesi çok severim geçen hafta eşim güzel domates bulmuş 8 kilo almış.annem onların yarısını pişlirp dolaba koydu canın çektikçe ye dedi.şimdilik onu ıısıtıp yiyorum ama bitmesi an meselesi:)yazın bol bol yeriz

Anladım canım. Kesin otel kıvamındadır. Oooh mis gibi rahat edersin. Ya ne güzel muz filan yiyebiliyosun bol bol. benim günde yarım muza iznim var :KK43:

haklısın canım ben de dün karar verdim canım ne istiyorsa yiyorum.onlar gelişsinler ben nasıl olsa kilo veririm.benimki sadece 9 kilo ile hamileliğini tamamladığında çok aldım diye üzülüyormuş ben nasıl bu kadar rahat olabilirmişim 12.haftamdan beri bunalıma soktu.6 haftadır diyet yapıyorum onun yüzünden
Gecen gün tv de ünlü bi kadın doğumcu söylemişti hamileyken diyet yapılmaz diye.bid aha hamile kalcazmı bakalım,gönlünün istediği gibi davran.

ben de domatesi çok severim geçen hafta eşim güzel domates bulmuş 8 kilo almış.annem onların yarısını pişlirp dolaba koydu canın çektikçe ye dedi.şimdilik onu ıısıtıp yiyorum ama bitmesi an meselesi:)yazın bol bol yeriz

Kızlar, pişmiş domateste lökopen diye bi madde varmış. çiğ domateste de varmış ama pişmiş olunca bu madde 100 katına filan çıkıyomuş. o yüzden bol bol yiyin.

Kızlar, pişmiş domateste lökopen diye bi madde varmış. çiğ domateste de varmış ama pişmiş olunca bu madde 100 katına filan çıkıyomuş. o yüzden bol bol yiyin.

ne işe yarıyormuş bu madde canım faydalı mıymış minnoşlarımıza ben bu sene hiç domates yapamadım ama siz pişmiş domates deyince canım menemen çekti yaaa

doktorum gidebildiğin kadar git dio..ewde olursam çok yemek yermişim kilo alırmışım :) hareket etmen daha iyi olur senin için dio ama bakalım şimdilik iim sıkıntım yok ama bir ay sonra nolurum bilemem :)

ben de geliyorum işe ama hiç mi hiç gelesim yok yaaaa evde oturmak daha çok işime geliyor sıkılıyorum işyerinde zaten bu ara hiç bir yere sığamıyorum:KK50:

kızlar bir günde neleri ne kadar yediğinizi yazar mısınız.
Valla canım ne isterse onu yiyorum meyve ile aram yoktur ama canım meyve çok istiyor bol bol yiyorum sabahlarıda yumurta yiyorum gerisi Allah ne verdiyse şuana kadar 6 kilo aldım bebeklerinde şuna için kiloları iyi çok şükür

Son düzenleme:
ne işe yarıyormuş bu madde canım faydalı mıymış minnoşlarımıza ben bu sene hiç domates yapamadım ama siz pişmiş domates deyince canım menemen çekti yaaa
benimdeeee:KK1:
ay seninde kilo problemi başlamış.dr un ne güzel sıkmamış seni.benimki 4 kilo almalııydıbn bu haftaya kadar dedi.ama hareketsizlikten sanırım bizimkisi :)artık şuna karar verdim sağlıklı olsunlar kilo problem değil.bugün diyetsiyene gidecektim vazgeçtim kendi kendimi kontrol ederek sağlıklı şeylerden bolca yiyeceğim.meyve tatlı ve hamur işine dikkat edeceğim.zaten ediyordum daha çok dikkat edeceğim bakalım artk .senin bebişlein kiloları iyiyse sadece abur cubur hamur işne dikkat etmeliyiz.
iyiler şükür en son 600-630gr dı kiloları.şekerim çıkmazsa yemeye devammmm:KK1:
Kızlar ben 7,5 kilo aldım. bi de şeker de çıkınca dikkat etmek zorunda kalıyorum. 2 haftadır hiç kilo almadım. bebekler geri kalmaz di mi bu şekilde? önceden 1 hafta önde görünürlerdi, şimdi 3-4 gün önde görünüyolar :KK50: sorun olmaz di mi kızlar? ya üff başlicam bu şekere ya..

en son nasıldı gelişimleri?
sanmam geri kalacaklarını canım yaa.sana kötü bir örnek vereyim üçüz hamile arkadaşımda da şeker çıktı 23.haftada. 27 ye kadar diet listesine uydu ama ondan sonra resmen saldı,benim 2 katım yerdi.:):)

X