- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.221
teşekkür ederim cnm .burun tıkanıklığım var,oda baş ağrısı yapıyor.sen nasıl oldun toparlandın mı?onun dışında moralim bozuk yazamadım kusura bakmayın.dün detaylı usg vardı.iç organları falan iyiymiş.kilolarını az buldu kızla erkek arasında çok fark var deddi.oğlum bayağı aşağı inmiş tehlikeli dedi dr.haftaya görelim bir daha dedi.kızımı zayıf buldu ama organ gelişimlerini falan iyi buldu..pazartesi öğlen tekrar detaylı bakacak.vajinal de bakalım dedi.o zaman ne yapacağımızı konuşuruz dedi.içim huzursuz oldu böyle söyleyince...bakalım allah büyük belki de yanılmıştır dr.pazartesi muayehanesine gittiğim dr a gideceğim bakalım.ne söyleyek.bundan sonra da tek dr a gideceğim.
eğer organ gelişimleri haftalarıyla uyumluysa çok da endişelenme canım yaa ne biliyim kızla erkek arasında kilo farkı zaten olmaz mı? benim de oğlan altta. hatta direk kafası çıkış tarafında sakın gelme diye tembihliyorum inşallah senin için de riskli durum ortadan kalkar. böyle şeyleri doktorlardan duyunca huzursuzluk başlıyor tabi haklısın. ama sen olumlu düşün ve bol bol dua et. inşallah haftaya daha güzel şeyler duyarsın