- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.841
gelince yaz hemeenn canım
Tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelince yaz hemeenn canım
allah yardımcın olsun,rabbim sağlıkla evlatlarına kavuştursun canım benim.
durudenizderya drlar şuan doğarlarsa ne gibi risklerden bahsediyorlar?
şuan kendini yormamaya ve beslenmene dikkat etmelisin.ben protein ağırlıklı besleniyorum daha çok.klasikleri biliyoruz hepimiz;ceviz,süt,yumurta,fındık,bol su tüketiyorum.
ben 14+1 de öğrendim cinsiyetlerini.
Sende hoşgeldin arkadaşım.inş kalp atışlarıda duycaksın heyecan hiç bitmiyo emin ol:)hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar olsun inş
canım kayınvalim kayınpederi yanımdalar malum çok takip edemiyorum eşimde şehir dışına çıktıl 1 hafta beraberiz anlayacağın nede olsa evin geliniyim ya bide uzağız misafir gibi geldiler o yüzden çok takılamıyorum iki hafta sonra kontrolüm var inş. cinsiyetleri belli olursa paylaşcam sen nasılsın?
bayıldımmmm çok güzel nerden aldın kaça aldın özellikleri ne kaç yaşa kadar kullanılıyo ayyy çok heycanlandımmm:)))))))))))))))))http://i.imgur.com/lIRR6H4.jpg
buradan görebilirsiniz belki telefondan yüklemeye çalıştım ama..gerçi cok iyi bi acıdan cekmemisim resmi ama yine de belli baya..
ben hala aynı şeyi söylüyorum en az biri kızzz:))))diğeride oğlan olursa tadından yenmez:)bu yıl erkek yılıymış yaa kız olursa benim için de sürpriz olur
Aynen:)) ya ne bileyim annem hem erken yapmayalım alışverişi diyodu simdi de onla baktık beşiklere duramiyo bi yandan iste insan ogluyuz ya o kadar aciziz ki bebeğimize bisi olursa diye aldıklarımız acı verirse diye beklemek daha kolay geliyo..ama cinsiyetleri belli olsun yavaştan başlıcam ben ins yoksa annem beni çıkarmaz inanki azıcık yorulsam kiziyo şimdiden:)Hem korkuyoruz hemde alışverişten geri kalıyoruz valla beni bıraksalar herseylerini alırım yarın
Hayırlı olsuuun:) aramıza hoşgeldin canım..allah kucağına aldırsın..hafta hesabı 9. Haftaya kadar adet tarihinden yapmak daha dogru 8-9 haftalar haftasiyla uyumlu mu dye bakacak doktorun cunku en dogru tesbit o haftalarda oluyomuş canım sonradan yine oynuyo haftasından:) ama haftasiyla uyumlu çıkarsa nazara almiyosun..benim doktor boyle demişti bilgin olsun:)kızlar beni de aranıza alın :)))
dün kese muaynem vardı ve 2 tane kese gördük :)) inşallah bir sorun sıkıntı olmazsa bende ikiz annesiyim kızlar...:)))
Canım ins bebeklerini kazasiz belasiz sıhhatli sekilde kucağına alırsın senin minikler aceleci çıktı olsun bunda da vardır bi hayır ins bi kaç hafta daha beklerler sen üzülme rahmin kasilmasin olumlu düşünmeye çalış..herkese günaydın herkes iyidir inş.minıklerde iyidir inş.ben zor günler geçiriyorum.geçen akşam kanamayı ve agrıyı durduramadılar.azaldı ama kesilmedi.böyle giderse erken alacaz diyorlar.çok duygusallaştım anlatamam.Allaha emanet olun.yavruları kazasız alın kucagınıza inş.
herkese günaydın herkes iyidir inş.minıklerde iyidir inş.ben zor günler geçiriyorum.geçen akşam kanamayı ve agrıyı durduramadılar.azaldı ama kesilmedi.böyle giderse erken alacaz diyorlar.çok duygusallaştım anlatamam.Allaha emanet olun.yavruları kazasız alın kucagınıza inş.
Canım dün baktım burada buyuk bi bebek mağazası var oradan baktım fiyatı 490 tl ama iki tane alacak olursak ve peşin alırsak indirimi olur dedi yardımcı olan kız..cok uygun degil tabi ama ahşap oldugu için olabilir diyorum..ben annemle baktım esim yurt dışında pazar gunü donecek ins cinsiyetlerimiz belli olsun esime de gösterip almayı düşünüyorum..özellikleri söyle : 100x55 boyutlarında diger beşiklere gore biraz derin ama bebegi alması cok da zor olacak kadar degil 2 yasa kadar kullanılabilir üstteki beşik olan parça salıncak gibi sallanabiliyor yada sabit de olabiliyor..bana boyutları uygun geldi yatakodasi için cunku benim yatakodasi mobilyaları sabit odaya gire yapıldı yerlerinden kaldıramıyorum oynayamiyorum parcalanip sokulmesi lazım ama allahtan bi halı serecek kadar boşluk var o yüzden mevcut var olan yere iki tane sigdirmam lazım..bide hep boyle ahşap beyaz beşik almak istemisimdir:)bayıldımmmm çok güzel nerden aldın kaça aldın özellikleri ne kaç yaşa kadar kullanılıyo ayyy çok heycanlandımmm:)))))))))))))))))
canım içinin tekstili de dahil mi onlarda çok pahalı ben bitane sordum 150 dedi uyku setineCanım dün baktım burada buyuk bi bebek mağazası var oradan baktım fiyatı 490 tl ama iki tane alacak olursak ve peşin alırsak indirimi olur dedi yardımcı olan kız..cok uygun degil tabi ama ahşap oldugu için olabilir diyorum..ben annemle baktım esim yurt dışında pazar gunü donecek ins cinsiyetlerimiz belli olsun esime de gösterip almayı düşünüyorum..özellikleri söyle : 100x55 boyutlarında diger beşiklere gore biraz derin ama bebegi alması cok da zor olacak kadar degil 2 yasa kadar kullanılabilir üstteki beşik olan parça salıncak gibi sallanabiliyor yada sabit de olabiliyor..bana boyutları uygun geldi yatakodasi için cunku benim yatakodasi mobilyaları sabit odaya gire yapıldı yerlerinden kaldıramıyorum oynayamiyorum o yüzden mevcut var olan yere iki tane sigdirmam lazım..bide hep boyle ahşap beyaz beşik almak istemisimdir:)
Evet yatağı tülü örtüsü ve yastığı kenarliklari hepsi dahil canım..canım içinin tekstili de dahil mi onlarda çok pahalı ben bitane sordum 150 dedi uyku setine
ozaman ii bence çunkü ben baktım bitane netten ama o büyüyenlerden di 350 ama tek beşik yatak yorgan koruyucu tül falan yoktuEvet yatağı tülü örtüsü ve yastığı kenarliklari hepsi dahil canım..
Dualarımız seninle canım inşallah biraz daha sabır ederler ranübbim güç kuvvet versinherkese günaydın herkes iyidir inş.minıklerde iyidir inş.ben zor günler geçiriyorum.geçen akşam kanamayı ve agrıyı durduramadılar.azaldı ama kesilmedi.böyle giderse erken alacaz diyorlar.çok duygusallaştım anlatamam.Allaha emanet olun.yavruları kazasız alın kucagınıza inş.
Aynen:)) ya ne bileyim annem hem erken yapmayalım alışverişi diyodu simdi de onla baktık beşiklere duramiyo bi yandan iste insan ogluyuz ya o kadar aciziz ki bebeğimize bisi olursa diye aldıklarımız acı verirse diye beklemek daha kolay geliyo..ama cinsiyetleri belli olsun yavaştan başlıcam ben ins yoksa annem beni çıkarmaz inanki azıcık yorulsam kiziyo şimdiden:)
Hayırlı olsuuun:) aramıza hoşgeldin canım..allah kucağına aldırsın..hafta hesabı 9. Haftaya kadar adet tarihinden yapmak daha dogru 8-9 haftalar haftasiyla uyumlu mu dye bakacak doktorun cunku en dogru tesbit o haftalarda oluyomuş canım sonradan yine oynuyo haftasından:) ama haftasiyla uyumlu çıkarsa nazara almiyosun..benim doktor boyle demişti bilgin olsun:)
Canım ins bebeklerini kazasiz belasiz sıhhatli sekilde kucağına alırsın senin minikler aceleci çıktı olsun bunda da vardır bi hayır ins bi kaç hafta daha beklerler sen üzülme rahmin kasilmasin olumlu düşünmeye çalış..
Aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
sedefciğim senden de iyi haberler bekliyoruz inşallah
Kızçeler aranızda diyet yapan varmı?
Bende hissetmek isti¥orum bebislerimi.pazartesi doktor randevum var ins bi sorun ¥oktur.cok korku¥orum cok mrk edi¥or insan.hala bi kipirti hissetmi¥orum.