2014 ikiz anneleri

Kızlaar umarim listede yanlış yada eksik yoktur, varsa söylersiniz Allah kabul etsin...

Bu arada ben iyice gece kuşu oldum inşallah bebişler de bana çekmez

ay canım ne olcak bu halımız bilmiyorum(sen gece kuşu bende sabah kusu oldum...saat 5 deyınce ayaktayım .hıç uykum yok.öğlen oldumu da uykusuzluktan bayılıyorum.hamılelığım başından berı bu değişmedi kaldı bende:))))

anacım ben uykucu oldum çıktım yaa...dün akşam 9 da uyumuşum,sabaha kadar..
gece kuşlarıda şimdi uykuda tabii:)

beyazcım beşiği çok beğendim,kullanışlı görünüyor.
aksu cum ayrıntlı usg için radyolog değil de perinatolog tercih etsen iyi olur,çünkü işin asıl uzmanı onlar.

kızlar beni de aranıza alın :)))

dün kese muaynem vardı ve 2 tane kese gördük :)) inşallah bir sorun sıkıntı olmazsa bende ikiz annesiyim kızlar...:)))

25 haftalığız canım..benimkiler erkek...kalp atışını duydun mu?

oyy 2 paşa geliyor desene..yerim ben onları yaaa...çok canım daha duyamadım 2 hafta sonra kontrole cagardı ama ondada keseye bakıcakmışız sanırım...kese gelişimi nasıl diye bakıcaz dedi..sonrada kalp atışlarına geliceksin dedi..heyecandan kaçhaftalıklar diye bile sormayı unuttum inan :)))

saol canıım.bu sene erkek patlaması var zaten
benimkiler tüp bebek.ben 5.hafta gittiğimde tek kese gördü dr.7.haftada ikisinin de kalbini duyduk çok şükür.

saol canıım.bu sene erkek patlaması var zaten
benimkiler tüp bebek.ben 5.hafta gittiğimde tek kese gördü dr.7.haftada ikisinin de kalbini duyduk çok şükür.

benimde tüp bebek canım..dondurulmuşmuydu canım seninde?benim dondurulmuşlarda 2 tane koydular şükürler olsun 2 side tuttu..

maşallahhinşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın canım.benimkiler donmuş değildi.

aa çok güzel ..benim donmuşlarda yüzüm güldü..inşallah canım..inşallah hersey yolunda gider...bu süreçte neler yapmam lazım ne yemem lazım nelere dikkat etmem lazım hiç bilmiyorum...yavas yavas onları arastırmaya başladım şimdi..

cinsiyetleri kaçıncı haftada belli oldu canım senin?

herkese günaydın herkes iyidir inş.minıklerde iyidir inş.ben zor günler geçiriyorum.geçen akşam kanamayı ve agrıyı durduramadılar.azaldı ama kesilmedi.böyle giderse erken alacaz diyorlar.çok duygusallaştım anlatamam.Allaha emanet olun.yavruları kazasız alın kucagınıza inş.

canım dualarımız seninle inşallah bir sıkıntı olmadan sağlıklı sıhhatli alırsın evlatlarını kucagına..rabbim yar ve yardımcın olsun..

allah yardımcın olsun,rabbim sağlıkla evlatlarına kavuştursun canım benim.
durudenizderya drlar şuan doğarlarsa ne gibi risklerden bahsediyorlar?

şuan kendini yormamaya ve beslenmene dikkat etmelisin.ben protein ağırlıklı besleniyorum daha çok.klasikleri biliyoruz hepimiz;ceviz,süt,yumurta,fındık,bol su tüketiyorum.
ben 14+1 de öğrendim cinsiyetlerini.

Ah sizin bu minikler:)sabırsız kuşlar.1 hafta daha dururlar heralde canım 32 yi doldursunlar.sağlıkla kolay doğumlar olsun haberdar et bizi.risk yoktur ama moralini bozma yinede.

Sende hoşgeldin arkadaşım.inş kalp atışlarıda duycaksın heyecan hiç bitmiyo emin ol:)hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…