-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.821
Kızlaar umarim listede yanlış yada eksik yoktur, varsa söylersinizAllah kabul etsin...
Bu arada ben iyice gece kuşu oldum inşallah bebişler de bana çekmez
kızlar beni de aranıza alın :)))
dün kese muaynem vardı ve 2 tane kese gördük :)) inşallah bir sorun sıkıntı olmazsa bende ikiz annesiyim kızlar...:)))
hayırlı uğurlu olsun canım..sağlıkla gelsinler inşallah
aramıza hıogeldin
sağol canım çok teşekkür ederim..seninkiler 28 haftalık maşallah..cinsiyetleri ne canım?
25 haftalığız canım..benimkiler erkek...kalp atışını duydun mu?
25 haftalığız canım..benimkiler erkek...kalp atışını duydun mu?
oyy 2 paşa geliyor desene..yerim ben onları yaaa...çok canım daha duyamadım 2 hafta sonra kontrole cagardı ama ondada keseye bakıcakmışız sanırım...kese gelişimi nasıl diye bakıcaz dedi..sonrada kalp atışlarına geliceksin dedi..heyecandan kaçhaftalıklar diye bile sormayı unuttum inan :)))
saol canıım.bu sene erkek patlaması var zaten
benimkiler tüp bebek.ben 5.hafta gittiğimde tek kese gördü dr.7.haftada ikisinin de kalbini duyduk çok şükür.
benimde tüp bebek canım..dondurulmuşmuydu canım seninde?benim dondurulmuşlarda 2 tane koydular şükürler olsun 2 side tuttu..
maşallahhinşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsın canım.benimkiler donmuş değildi.
herkese günaydın herkes iyidir inş.minıklerde iyidir inş.ben zor günler geçiriyorum.geçen akşam kanamayı ve agrıyı durduramadılar.azaldı ama kesilmedi.böyle giderse erken alacaz diyorlar.çok duygusallaştım anlatamam.Allaha emanet olun.yavruları kazasız alın kucagınıza inş.
allah yardımcın olsun,rabbim sağlıkla evlatlarına kavuştursun canım benim.herkese günaydın herkes iyidir inş.minıklerde iyidir inş.ben zor günler geçiriyorum.geçen akşam kanamayı ve agrıyı durduramadılar.azaldı ama kesilmedi.böyle giderse erken alacaz diyorlar.çok duygusallaştım anlatamam.Allaha emanet olun.yavruları kazasız alın kucagınıza inş.
aa çok güzel ..benim donmuşlarda yüzüm güldü..inşallah canım..inşallah hersey yolunda gider...bu süreçte neler yapmam lazım ne yemem lazım nelere dikkat etmem lazım hiç bilmiyorum...yavas yavas onları arastırmaya başladım şimdi..
cinsiyetleri kaçıncı haftada belli oldu canım senin?
herkese günaydın herkes iyidir inş.minıklerde iyidir inş.ben zor günler geçiriyorum.geçen akşam kanamayı ve agrıyı durduramadılar.azaldı ama kesilmedi.böyle giderse erken alacaz diyorlar.çok duygusallaştım anlatamam.Allaha emanet olun.yavruları kazasız alın kucagınıza inş.
dra gittin mi şekerim?
Yoldayız şekerim:)12.30 da randevumuz:)