2014 ikiz anneleri

üzülme tatlım...sen moralini yüksek tutmaya çalıış.allahın izniyle onlar seni hiç üzmez annesi
yatarak git canım.korkma inşallah hiç birşey olmaz.benimde çok kanamam,kahve lekelenmem oldu.dr birçok sebebi olabilir demişti ama perinatolog hem sebebini buldu hemde moralimi düzeltti.
eğer bebişler sağlıkllı ve vajinal bir kanaman yoksa hiç bişey olmaz inşallah. kendini mutlu edecek şeyler yap,hayal kur,bebişin hazırlıklarını yap yavaş yavaş.dua et bolbol.ama bebekler seni hissediyor unutma.onlarda strese giriyormuş drum demişti.ağlama canım.
bak ne çok konuşutumüzülünce çeneme vuruyorsen ve bebişler için dua edicem
yaa ben niye hissetmiyorum hafifce kaşınıyo bazen doktora gittin mi beyazcım cinsiyetleri belli oldu mu
kız dur bakalım.daha çok çok erken
2 ay sonrasını görür gibiyim;uyuyamıyorum,bir sağdaki vuruyo bir soldaki hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.meraklanma gayet normal
;32586951]Ben de bugün yıkadım çamaşırlarını sdf çok garip ve güzel bir duygu artık kurutma telinde minik minik çamaşırlar var :)) Rabbim özlemini çeken herkese nasip etsin hayırlısı ile..[/QUOTE]

çok güzel anlatmışsın...
inşallah her zaman çamaşır ipinde minişlerimizinde çamaşırları olacak

Ben de bugün yıkadım çamaşırlarını sdf çok garip ve güzel bir duygu artık kurutma telinde minik minik çamaşırlar var :)) Rabbim özlemini çeken herkese nasip etsin hayırlısı ile..
Amiiiin..Ay kızlar nazar degmesin ins bizde o günleri görürüz hepimiz eşyalarını tepe tepe kullanırız mutlu huzurlu günler olur ins..ya cok guzel gercekten boyle anlatınca simdi :) minik minik eşyaların evde olması allah herkese yaşatsın..

Orkide ve deryadenizduru nasılsınız iyisiniz dimi kızlar ins bu günlerin sıkıntısını bebislerimiz gelince unutursunuz gider :)

Canımm üzülme ama ben inanıyorum çok güzel bi haftada doğcaklar.bak ciğer geliştiricide olmuşsun.korkma.yNında biri kalıyomu canım hastanede,yalnızmısın?
Ben de bugün yıkadım çamaşırlarını sdf çok garip ve güzel bir duygu artık kurutma telinde minik minik çamaşırlar var :)) Rabbim özlemini çeken herkese nasip etsin hayırlısı ile..

Ayy ewet ya:)kızlar ya miniklere habire çorap almışım:)30 çift çorapları var minik minik:)

Ilk hamile pijamamı aldım kızlar su an bel lastiğini gevşetmedim daha ama ileriki günlerde lastiği açıp açıp giyecek olmak bile cok guzel:)

Güzel ve göbekli günlerde giy:)
Amiiiin..Zaten o cok istedigim göbüs yavaş yavaş çıkmaya başladı kimse pek anlamıyor ama annem ve esim farkediyorlar:) diger insanlar da nerde iki bebek diyo hala..sanki su an 7 aylık görünmem gerekiyo:) parmak cocuk daha benim kuzularım anca bu kadar olur dimi teyzeleri:)

O çorapları yerim ben:) hepsini giyerler ins o günleri göstersin Rabbim..

çok güzel anlatmışsın...
inşallah her zaman çamaşır ipinde minişlerimizinde çamaşırları olacak [/QUOTE]

yüreğine sağlık insanın elinde değil dayanamıyorum nezaman elimi karnıma atıp dua etsem sevsem ağlıyorum Allah hepimize yardım etsin

bazen bende hissediyorum hareketlerini ama çok çıkıntılara rastlamadım henüz benim bebişlerinde 3 gün fark var aralarında.. bakalım cinsiyetleri ne olacak 2 hafta sonrada benim de kontrolüm var belli olunca burada paylaşırız:)

ewet benimde öyle tek derdim kilo almaktı bütün hayatım boyunca oğluşumda 14 kg aldım 57 ile doğuma gittim bundada öyle bi kadın toplumunda diolar ikizmi gerçekten nerene saklıyon die inş gelişimleri ii olur bide biraz kilo alabilirizde doğum sonrası hareketten hemen vercez yoksa aldıklarımızı da zaten.8

Ins:) bana bi kız bi erkek gibi geliyo bakalım ne çıkacaklar :)
Kızlar araba kullanan varmı aranızda?kullanmakta bi sakınca varmı acaba:44:
Ben kullanıyorum ama 60 km hızı gecmiyorum canım karınca gibiyim hamilelikten sonra yavaş yavaş :) ani fren yapmak teklikeli oluyomuş ama sen benden büyüksün bi doktoruna sor yin e de..
Ben senin kadar zayıf degilim normalde ama Benimde hep özendigim hamile gobusu bizde de o tam olacak ins ikiz karnı olunca:) ayy cok hoşuma gidiyo düşününce benimde hamile göbüsüm olacak:))

Son düzenleme:
yüreğine sağlık insanın elinde değil dayanamıyorum nezaman elimi karnıma atıp dua etsem sevsem ağlıyorum Allah hepimize yardım etsin
Canım bi sebebi vardır mutlaka belki rahim agzina yakın tutunmustur bi tanesi şimdiye kadar büyümüşler bundan sonra da büyürler ins. Herkesin hamileliği aynı olmuyo duymuştum ben senin gibi olanı sürekli leke veya kanama göreni sende bebislerin için bol bol dinlen ins vaktiyle zamaniyla saglıklı sıhhatli doğarlar..

30 mu
allah iyiliğini versin emi

proluton kullanıyorum 4gun de 1şimdi kahverengi geliyor sulu gibi
kahverengi leke aktif olmayan kanamanın atıkları yada enfeksiyondan kaynaklanırmış.enfeksiyon varmıydı canım sende?

Canım ben 15 gün kadar önce Zekai Tahiri gezdim, Ayhan sucak diye bir doktor duymuştum, onu görmek için gittim ama böyle bir kalabalık olamaz haliyle inanılmaz kokuyor geldi bana inan tuvalette kusmaktan afedersin doktorla görüşemeden çıktık, Zekai Tahirin tecrübesi tartışılmaz iyi doktor bulunursa ama beni kalabalığı itti açıkçası... Oradan başkente gidip odalarini vs görünce birde fiyat olarak da çok uygun geldi, bu hafta Hulusi Hocaya doğuma gireceksiniz değil mi diyicem? Bakalım ne diyecek... Sende hem Göğşen Bey'e sor bence ama öncesinde Bahçelideki Başkentten doğum için bilgi al derim...
Kızlar araba kullanan varmı aranızda?kullanmakta bi sakınca varmı acaba:44:

Ben sürekli kullanıyorum canım, ilerleyen haftalarda nasıldır bilmiyorum ama kendi kullandığım arabada daha güvenli hissediyorum... Doktoruna sor istersen sonra bizi de bilgilendirirsen sevinirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…