2014 ikiz anneleri

Kızlaaaaar sanırım ilk hareketi hissettim yani gordum sag taraftaki bebisim oyle bi çırpındı ki icimde acıdı resmen orası sırt üstü yatiyodum hemen karnımı actım yarım dakika falan onun minicik çıkıntılarını gordum sonra o his bitti çıkıntısı da bitti ay cok mutluyum cok guzeldiii:)))

Yaaaa canım ne güzel, ben henüz hiçbişey hissetmiyorum :KK43: Bu haftalarda hissederim artık diye bekliyorum..

Bu arada kaç kilo aldınız kızlar? Herkes moralimi bozuyor bu aralar, iştahım çok açık ve 3 ayda 5 kilo aldım:KK43: Bu gidişle doğuma kadar top gibi yuvarlanırsın diyorlar :KK43::-)14:

Yaaaa canım ne güzel, ben henüz hiçbişey hissetmiyorum :KK43: Bu haftalarda hissederim artık diye bekliyorum..

Bu arada kaç kilo aldınız kızlar? Herkes moralimi bozuyor bu aralar, iştahım çok açık ve 3 ayda 5 kilo aldım:KK43: Bu gidişle doğuma kadar top gibi yuvarlanırsın diyorlar :KK43::-)14:

Öyle diyenler iki tane can taşısınlarda onları görelim:)ben 10 kilo aldım.

Canım kuzucuklarin iyi olmasina sevindim, bende de 4 gün fark vardı şimdi nasil çıkacaklar bilmiyorum, sali filiz hanim da bu sefer randevumuz var 2li test ense kalinligi vs inşallah iyi çıkar:18:
Sen progestan fitil kullanmiyo muydun Canim? Niye pruloton iğne vuruldun? Erken değil mi:26:

cnm ikili test dogru cikmiyomus uc doktorda aynisini dedi..ben yaptirmiycam ultrosan sonuclari cok onemliymis.ozellukle 13.hafta..baskenttede 13.hafta gitcem bu batikentte bi doktordu..sen doktor isini ne yaptin baskenttemi dogum olcak.kime sorsam dewlet daha guvenli diyoo..napcamm bilmiyommmm

slm güzel annişler.iyi dilekleriniz için teşekkurler.biz hep yataktayz miniklerle teyzeleri.tekrar çiger geliştirici yaptılar.prolotona devam ediyorlar.birde agrı durdurucu haplar veriyorlar.nts cihazına baglıyorlar .bebekler 30 haftalık ama gelışimlerı 29 hafta üzüldüm.

cnm ikili test dogru cikmiyomus uc doktorda aynisini dedi..ben yaptirmiycam ultrosan sonuclari cok onemliymis.ozellukle 13.hafta..baskenttede 13.hafta gitcem bu batikentte bi doktordu..sen doktor isini ne yaptin baskenttemi dogum olcak.kime sorsam dewlet daha guvenli diyoo..napcamm bilmiyommmm

Canım bana Hulusi Hoca dedi, 2li test vs Filiz Hoca ilgileniyomuş ben test yapacak diye düşündüm, sadece ultrasona bakar ve gerek yok derse yaptirmam o ne derse artik. 12+5 de gitmiş oluyoruz inşallah...
Canım şuanda Başkent düşünüyorum sonuçta üniversite hastanesi direk diğer özel hastaneler gibi olmaz bence. İnsanlar genelde kuvez muhabbetinden devlet diyor ama yasa değişti artik özel hastaneler kuvezden para alamıyor. Ben biraz otelcilikte iyi olsun istiyorum, Allah korusun belki bebişlerimiz kuvezde olacak bari o arada biraz daha özel hizmet alıp iyice gerilmeyim diyorum... Ank üni. Bakacaktim gidemedim bir türlü sen gittin mi Cem Bey'e?

slm güzel annişler.iyi dilekleriniz için teşekkurler.biz hep yataktayz miniklerle teyzeleri.tekrar çiger geliştirici yaptılar.prolotona devam ediyorlar.birde agrı durdurucu haplar veriyorlar.nts cihazına baglıyorlar .bebekler 30 haftalık ama gelışimlerı 29 hafta üzüldüm.

canımm içini ferah tutmaya çalış onlar biraz daha sabredecekler bak görürsün sağlıkla kucağına alacaksın rabbim yardımcın olsun herşeyin hayırlısını versin inşaallahh habersiz bırakma..

gözün aydın tatlım:nazar::nazar:ben 16. haftada başladım hissetmeye,sende erken başlamıışsın:KK1:

canım, benim 15.hafta 3.65cm di ama 22+4 te 5.15cm çıktı:nazar::nazar:öyle düşünme dikişe falan gerek yoktur bence 2,5cmin altı tehlikeli

sağolun .inanırmısınız hiç hayal kuramıyorum korkuyorum hala kahverengi geliyor öncekine göre azaldı ama bitmiyo.doktor bitmeliydi diyor haftaya ayrıntılı ultrason için perinatologa darıcadan-kocaeliye 60 km yol gdecem arabada yatarak gtsem olur mu?sürekli ağlıyorum ilaçlara devam wdiyorum varmı benle aynı soryn yasayanlar

sağolun .inanırmısınız hiç hayal kuramıyorum korkuyorum hala kahverengi geliyor öncekine göre azaldı ama bitmiyo.doktor bitmeliydi diyor haftaya ayrıntılı ultrason için perinatologa darıcadan-kocaeliye 60 km yol gdecem arabada yatarak gtsem olur mu?sürekli ağlıyorum ilaçlara devam wdiyorum varmı benle aynı soryn yasayanlar

geçmiş olsun kocaelinde nerde gireceksin ve özellikle neden orası?

seybill seninkilerin cinsiyeti belli mi bende acayip limon yemek istiyorm :)

aynen canım ben de öyle cinsiyetlerini bu hafta bebekler gösterirlerse doktorum söylicek çarşamba için çok heyecanlıyım :KK16:

Cok sagol siyah havuç ne hiç bilmiyorum ama anneme bi sorayım bakalım o biliyo mu? Yapıcam ins..

Bi ara bende salatalık 3-4 tane soyup uzunlamasina dograyıp tuzlayip cerez gibi yedim.. Bide yeşillikten bahsetmişsiniz..ben her aksam marul tere cok az 1-2 dal maydonoz domates salatalık ve sadece elma sirkeli yagsiz salata yapıp ekmekle yiyorum aksam öğünü olarak soguk soguk cok hoşuma gidiyo hatta sirkeye doyamiyirum yarım çay bardağı koyup tuzlayip yudum yudum iciyorum midem hafif yanıyo ama cok canım istiyo:) tuvalet sıkıntımı da gideriyo zannımca bu öğün :)

buralarda siyah havucu turşunun içine de eklerler turşuya renk verir kırmızı olur :KK16:

neden ki ayşecim?benimde yemekten sonralarım kabus olmaya başladı.yarm saattir dil döküyorum oğluşlara biraz aşağı inin diye(sanki anlıcaklar beni:).tam midemin altındalar benimkiler...seninkiler nerede duruyor genelde canım?

Canım çatı denilen kemiklerim ağrıyor.benimkiler bi yukarı tırmanıyo bi aşağı iniyorlar.rabbim yardımcımız olsun.karışma paşalara yukarıda olmaları daha iyi...

biz de 3 bucuk aylığız 4 kilo almışım çok gibi ama napalım aldık iştee bebişlerimiz için feda olsun :KK16:

inş.gercekten ikinci bebegimizin kalp atışını duymayı o kadar çok istiyoruz ki anlatamam inş. rabbim bize bunu nasip etsin boyları kalbi atan bebek için 6+3 te 6.3 mm ve kalp atışı duyulmayan için ise 6.2 mm olarak ölçüldü boyutları 6. hafta için normal seyrinde inş. p.tesi günü kalp atışını duyarız

inşallah 10 gün sonra duyarsın canım ben ikisini de 6+4 te duymuştum

Evet evet bebişler inşaallah dünya tatlısı olur,ayva yiyince bebişler gamzeli olur diyorlar,ben de bayılırım gamzeli insanlara,bebeklere,inşaallah öyle bir etkisi vardır:)
Eşim malesef bitter sevmez,onun nutellası var,kaşık kaşık yer:)
Amin Allah razı olsun,bırakmak istemiyorum,gidebildiği yere kadar kılmak istiyorum,gerekirse oturarak ya da ima ile..

sedef benim evde hep tozlu ya..sağolsun eşim yardım ediyor,tek başıma yapamam,maddi olarak da şu an birini alacak gibi değilim,doğumdan sonra anca..Ev kirliyken habersiz şekilde biri gelecek diye korkarım hep,malesef herkes de anlamaz,ben hamile değilken bazı insanların çok nazlandığını,abarttığını düşünürdüm,benim hakkımda da öyle düşünebilirler diyorum eşime:) Ama sağolsun o umursamaz,boşver rahat ol der..

Kızlar eve temizlik için birilerini alıyor musunuz?
2 haftada bir alıyorum canım kadın işinin hakkını veriyor ev temiz olunca kendimi daha huzurlu hissediyorum beni sakinleştiriyor bulaşıklar eşime ait ben de rahat rahat yemek yapıyorum yemek yapmayı çok seviyorum ondan vazgecmem

Kızlaaaaar sanırım ilk hareketi hissettim yani gordum sag taraftaki bebisim oyle bi çırpındı ki icimde acıdı resmen orası sırt üstü yatiyodum hemen karnımı actım yarım dakika falan onun minicik çıkıntılarını gordum sonra o his bitti çıkıntısı da bitti ay cok mutluyum cok guzeldiii:)))

yaa ben niye hissetmiyorum hafifce kaşınıyo bazen :KK50: doktora gittin mi beyaz:KK16:cım cinsiyetleri belli oldu mu

gözün aydın tatlım:nazar::nazar:ben 16. haftada başladım hissetmeye,sende erken başlamıışsın:KK1:

canım, benim 15.hafta 3.65cm di ama 22+4 te 5.15cm çıktı:nazar::nazar:öyle düşünme dikişe falan gerek yoktur bence 2,5cmin altı tehlikeli
Resmen havalara uçtum ama denk geldi resmen tam yatarken oyle hareket edince ayakta olsam göremezsin belki..

yaa ben niye hissetmiyorum hafifce kaşınıyo bazen :KK50: doktora gittin mi beyaz:KK16:cım cinsiyetleri belli oldu mu
Kızlar sanırım denk geldi bugun oyle cok hareket ettiler ki icimde hep hissediyorum ama bir kere dışarıdan görebildim o da yatiyorken cok belli bi titreme seklinde hareket etti hemen karnımı actım ve o anda gordum yarım dakika falan sürdü sonra gecti..bi sure sonra yine hareket hissettim actım baktım bu sefer göremedim dışardan ayakta falan olsaydım zaten goremezdim sanırım ins sizde görürsünüz yakında..gozumuz seyrir ya bazen. aynı onun gibi 3lu 5li minicik çıkıntı oldu anlık cok tatliydi
seybil takvimini degistirmissin benimde biri 3 gun biri de 1 gun onden gidiyo aslında ama değiştirmedim iki hafta sonra gidicem ins doktora bakalım hala onden giderlerse bende değiştireyim o zaman cinsiyetleri de belli olur ins:)

Bende bugğn bebişlerimin çamaşırlarını yıkadım:)o bile yordu valla kemiklerim ağrıyo dediğin gibi.annem yarın gelip ütülüycek

Ben de bugün yıkadım çamaşırlarını sdf çok garip ve güzel bir duygu artık kurutma telinde minik minik çamaşırlar var :)) Rabbim özlemini çeken herkese nasip etsin hayırlısı ile..

Resmen havalara uçtum ama denk geldi resmen tam yatarken oyle hareket edince ayakta olsam göremezsin belki..

Kızlar sanırım denk geldi bugun oyle cok hareket ettiler ki icimde hep hissediyorum ama bir kere dışarıdan görebildim o da yatiyorken cok belli bi titreme seklinde hareket etti hemen karnımı actım ve o anda gordum yarım dakika falan sürdü sonra gecti..bi sure sonra yine hareket hissettim actım baktım bu sefer göremedim dışardan ayakta falan olsaydım zaten goremezdim sanırım ins sizde görürsünüz yakında..gozumuz seyrir ya bazen. aynı onun gibi 3lu 5li minicik çıkıntı oldu anlık cok tatliydi
seybil takvimini degistirmissin benimde biri 3 gun biri de 1 gun onden gidiyo aslında ama değiştirmedim iki hafta sonra gidicem ins doktora bakalım hala onden giderlerse bende değiştireyim o zaman cinsiyetleri de belli olur ins:)

evet canım ilerdeki bebeği takip etmek lazım benimkinin biri 6 gün ileride doktor da onu takip ediyor

Canım bana Hulusi Hoca dedi, 2li test vs Filiz Hoca ilgileniyomuş ben test yapacak diye düşündüm, sadece ultrasona bakar ve gerek yok derse yaptirmam o ne derse artik. 12+5 de gitmiş oluyoruz inşallah...
Canım şuanda Başkent düşünüyorum sonuçta üniversite hastanesi direk diğer özel hastaneler gibi olmaz bence. İnsanlar genelde kuvez muhabbetinden devlet diyor ama yasa değişti artik özel hastaneler kuvezden para alamıyor. Ben biraz otelcilikte iyi olsun istiyorum, Allah korusun belki bebişlerimiz kuvezde olacak bari o arada biraz daha özel hizmet alıp iyice gerilmeyim diyorum... Ank üni. Bakacaktim gidemedim bir türlü sen gittin mi Cem Bey'e?

bu
bu gittim doktor bulent berker diye bi prof onerdi kendi dogumunuda o yaptirmis.baktim cukurambarda muayehanesi cokk uzak ya esim isteyken nasil gidicem taksi ile gittsrm en az150 tutar :-(
ee bide doguma girse 5binden asagi istemez.. baskentle goruscem ne ne tutuyo doguma kim gircek ona gore karar vermemlaxim..kimide ztb cok iyi niye ora gitmedin diyi valla kafayi yiycem..zaten yeni tipta dosya actirdim .

X