- 9 Ekim 2010
- 1.259
- 18
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.141
kizlarr bugun doktordan geldim.cok sukurr meleklerim iyi amma aralarindaki fark 4gun iken 7gun olmus.yani biri 12iken biri 11haftalik bol bol su ic dedi.midem bulandi icin icemiyorum o zaman ayran icdedi.aranizda bole olan varmi bu farki nasil kapatavilirim.ayrica ikinci pruloton.seklaj sordum rahim ignemi vurundum.erken dogum riskini onleme amacli cok sukur kanama alanim yokmus.seklaj sordum rahim uzunlugu ve kisaligi ile ilgiliymis olctu iyi dedi suan gerek yok dedi..
Canım ilk zamanlar halsizlikten ayağa kalkamadim düşerim diye bende oturarak kıldım cogunu ama simdi daha iyiyim ayakta kılabiliyorum...benim içte kanama alanım vardı 7. Hafta ama cok sükür dışa geçmeden 10 gunde gecti bende hep dinlendim...
bu hazımsızlık doğuma kadar devam edecek sankim decavit kullanıyorum belki o da yapıyordur bi taraftan hala kabızlık da devam ediyo...
yağlı bi şey de yemiyorum dikkat ediyorum yaa kızlar benim canım sürekli şalgam istiyoooo ama içiyorum bi bardak sonrası mide yanması her defasında böyle baktık böyle olmuyor eşimle birlikte şalgam yaptık şimdi onu içince midem yanmıyor rahat içiyorum dışardan satın aldıklarımızın içinde artık ne varsa midemi mahvetti
Allah gönlüne gore versin ins..selam arkadaşlar.. benim de ikizim var :) ve ikizlerimin olmasını çook istiyorum Allah bana da nasip eder inşallah . 3 yaşında bir kızım var 2 3 aydır çalışmalardayızikizim olduğu için olasılık yüksek dıyorlar bakalım kımsett inşallah bize de nasip eder çok güzel bir ayrıcalık :)
Kabiz olmayı söylemedi ama agır kaldırma ve televizyonu bile oturarak degil yatarak izle demişti..zaten cok kötü bulantı dönemiydi o yüzden dinlenmek sıkıntı olmadı..sonrada gecti cok sükür :)Geçmiş olsun çok. Bende de vardı, doktor önce üçüz başlamış gelişemeden bitmiş mi yoksa kanama alanı mı anlamadım dedi ama kanama olduğuna karar verdi. En dikkat etmek gereken şey ağır kaldırmamak ve kabız olmamakmış. Allah zamanlarında sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin:)
Canım ins 10 gun sonra ötekinin de kalp sesini duyarsın bazen bi tanesi daha gec tutunmuş olabiliyor..hayırlı olsun bebeklerin..herkese iyi akşamlar 7+5 haftlık ikiz bebeklere hamileyim 6+ 3 haftada doktora gittim ve ultrasonda kalp atışlarına baktı ikikeseyi gördü ancak birinin kalp atışını duyamadıgını söyledi 10 gün sonra tekrara gel dedi ve pazartesi gidecegim ,inş. bebeklerime bir şey olur mu merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum tskrlr lütfen bu konuda bilgisi olanlar bişeyler yazın lütfen
Allah gönlüne gore versin ins..
Kabiz olmayı söylemedi ama agır kaldırma ve televizyonu bile oturarak degil yatarak izle demişti..zaten cok kötü bulantı dönemiydi o yüzden dinlenmek sıkıntı olmadı..sonrada gecti cok sükür :)
Canım ins 10 gun sonra ötekinin de kalp sesini duyarsın bazen bi tanesi daha gec tutunmuş olabiliyor..hayırlı olsun bebeklerin..
gözün aydın tatlımKızlaaaaar sanırım ilk hareketi hissettim yani gordum sag taraftaki bebisim oyle bi çırpındı ki icimde acıdı resmen orası sırt üstü yatiyodum hemen karnımı actım yarım dakika falan onun minicik çıkıntılarını gordum sonra o his bitti çıkıntısı da bitti ay cok mutluyum cok guzeldiii:)))
canım, benim 15.hafta 3.65cm di ama 22+4 te 5.15cm çıktıkızlar sizce 18.haftada rahim ağzı uzunluğunun 3.7 cm olmsı iyi mi..zaman gectikçe dahadamı inceliyor .dikiş atılmalımı
slm kızlar bugün kemiklerim çok ağrıyor...dr kontrolümüz yarın çok şükür...
Duruderyadeniz ve orkide kızlar dualarımız sizlerle rabbim bebişleri bizlere bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalıminşallah
neden ki ayşecim?benimde yemekten sonralarım kabus olmaya başladı.yarm saattir dil döküyorum oğluşlara biraz aşağı inin diye(sanki anlıcaklar beni:).tam midemin altındalar benimkiler...seninkiler nerede duruyor genelde canım?
slm kızlar bugün kemiklerim çok ağrıyor...dr kontrolümüz yarın çok şükür...
Duruderyadeniz ve orkide kızlar dualarımız sizlerle rabbim bebişleri bizlere bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalıminşallah
Benimkilerden biride bazen göbek deliğimin üstüne çıkıyo:)ama bugün karnım şekilden şekile girdi,bi ara göbek deliğim çöktü:)
Bende bugğn bebişlerimin çamaşırlarını yıkadım:)o bile yordu valla kemiklerim ağrıyo dediğin gibi.annem yarın gelip ütülüycek
güle güle giysinler inşallahh..ben daha dolabı almadım, oyüzden ykayamıycam daha...eşyalarını görmek bile mutlu ediyor beni hangi marka sabun kullandın sedef?
Canım bu aşı doğum sırasında ameliyatta kullanılan Aletlerden mikrop kapmamak için.çoğu doktor istiyo aşının yapılmasını