- 25 Eylül 2013
- 77
- 0
- 34
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.021
kızlar ben hast.yatıyorum kanamaların tekrar başladı birazda suyun gelmiş dediler.dualarınızı bekliyorz
Rabbim kolaylık versin, bebeklere ve sana sağlık ve şifalar dilerim ..
çok şükür ben ve oğlanlar iyiyiz,inanın iyiyiz demeye korkar oldum.
detaylı usg ye de girdim bu arada..oğluşlar şükür sağlıklılar.birinin plaseentası rahim ağzına yakın olduğu için kanamalar oluyomuşbebişler 23+1 çıktılar.570-600 gramlar.hamdolsun
kıızlar bide kötü haber vericem,özge55 vardıı hatırlarsanız,oda haziranda tüp yaptırmıştı sanırım...geçen hafta erken doğum yapmışbebeklerden biri canlı doğmuş ama maalesef ciğerleri yetmemiş..allah sabır versin.
dikkatli olalm bacılar,rabbim evlatlarımızı ve bizi korusun
Maşallah size daha da iyi olursunuz inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
Özge arkadaş kaçıncı haftada doğum yapmış oldu yani? Rabbim sabırlar ihsan etsin (
şükür gördük bu günleri aralık başında nasipse, ağırlaştım baya ama bebişler için katlanıcaz artık:)Allah ım hepimize vaktinde doğum nasip etsin inşallah
ayy canım sen 30 lu haftalarda ağırlaşmışsın ben şimdiden zorlanıyr-orum biraz, bi bebiş daha var die mi etkilendim acaba ?
Kızlar şekeri çıkan vb hastalıkları çıkan lara acil şifalar diliyorum.rabbim hepimize güç kuvvet versin
işte o dua bekleyenlerden biri de benim, şekerim de çıktı diyet dedi dr ( tam olarak neleri kesmem lazım bilemiyorum beyaz ekmek, pilav, patates, havuç, hamurişi ve tatlılar bildiğim kadarı fazlası varsa bilemiyorum ( ayrıca burnumda bi damar açıldı sanırım kanama oluyor geceleri felaket tıkanıyo nefes alamıyorum hep ağzım açık uyumak zorunda kalıyorum( Allah beterinden korusun bugünüme hamdolsun, hepimize kolaylıklar taşıma gücü versin, Amin ...