2014 ikiz anneleri

Senin doktor fenaymış kız:)benim doktorum çok rahat valla:)sen kendini iyi hissettiğin herşeyi yap diyo.cay kısıtlaması falan gerksiz ya:KK17:

benim doktor çok katı yaa...
Bir sürü şeyi yasakladı.. 10 dakikadan fazla yürüyüş ve ayakta durmak bile yasak.
şerbetli tatlılar yasak. Çok pimpirikli bir adam.
Siz et ne kadar yiyorsunuz haftada ?[/QUOTE]

Etten bende tiksindim desem:KK43:yumurta zaten tadını bilmiyorum hiç sevmem:KK43:

benim doktor çok katı yaa...
Bir sürü şeyi yasakladı.. 10 dakikadan fazla yürüyüş ve ayakta durmak bile yasak.
şerbetli tatlılar yasak. Çok pimpirikli bir adam.
Siz et ne kadar yiyorsunuz haftada ?

Etten bende tiksindim desem:KK43:yumurta zaten tadını bilmiyorum hiç sevmem:KK43:[/QUOTE]

o zaman nerden alcaz biz bu proteini yahuu

Mandalina tüketiyorum canım ama turşu suyunu ilk defa duydum
çayla aram yok ama bende sabah kahvaltısında içiyorum ama açık içiyorum
Aaaa sen bi bak turşu suyunu:)ben turşu hergün mutlaka yiyorum grip olmayım diye:)[/QUOTE]
bende bilmiyodum bunu:KK53::KK53: ama fazla turşu tüketmemeye çalışıyorum,ödem için:KK43: yoksa bayılırım:KK33:
Aaaa sen bi bak turşu suyunu:)ben turşu hergün mutlaka yiyorum grip olmayım diye:)
bana doktorum turşu ve tursu suyunu yasakladı... Tuz içierdiği için ödem yapar dedi.
çay - kahvede yasak. kahve kaferinden dolayı, çay da demir emilimini engelliyormuş. Haftada 1-2 bardak en fazla içtiğim..
İkiz oldukları için demir ihtiyacı çok çok artıyormuş.

Benim en büyük sorunum et... Et yiyemiyorum, tiksindim resmen.. İğrenç geliyor.
Doktor da kesin yemen gerek dedi, nasıl ocak hiç bilmiyorum :KK43: Protein işini çözmem gerek...[/QUOTE]

evet demir ihtiyacı fazla ,üstelik benm hemogram hep düşük demirde...ama dr günde bir fincan içebilirsin dedi türk kahvesine-rafine kahveler zararlı daha çok..her kontrolden sonra ; bak hava ne güzel yürüyün biraz,çok evde oturma diyor:KK30::KK30:
benim dr çok mu rahat acaba????

protein çok çok önemli arkadaşım.birşekilde yemeye çalış,en kaliteli protein yumurta ve kırmız ette var malesef:KK34:
ben haftada en az 3-4 kere et yerim,hergün mutlaka bir yumurta,kaşar peynir ve 1 kase yağurtla protein kalciyum tamamdır...:KK34:

Aaaa sen bi bak turşu suyunu:)ben turşu hergün mutlaka yiyorum grip olmayım diye:)
bende bilmiyodum bunu:KK53::KK53: ama fazla turşu tüketmemeye çalışıyorum,ödem için:KK43: yoksa bayılırım:KK33:

bana doktorum turşu ve tursu suyunu yasakladı... Tuz içierdiği için ödem yapar dedi.
çay - kahvede yasak. kahve kaferinden dolayı, çay da demir emilimini engelliyormuş. Haftada 1-2 bardak en fazla içtiğim..
İkiz oldukları için demir ihtiyacı çok çok artıyormuş.

Benim en büyük sorunum et... Et yiyemiyorum, tiksindim resmen.. İğrenç geliyor.
Doktor da kesin yemen gerek dedi, nasıl ocak hiç bilmiyorum :KK43: Protein işini çözmem gerek...[/QUOTE]

evet demir ihtiyacı fazla ,üstelik benm hemogram hep düşük demirde...ama dr günde bir fincan içebilirsin dedi türk kahvesine-rafine kahveler zararlı daha çok..her kontrolden sonra ; bak hava ne güzel yürüyün biraz,çok evde oturma diyor:KK30::KK30:
benim dr çok mu rahat acaba????

protein çok çok önemli arkadaşım.birşekilde yemeye çalış,en kaliteli protein yumurta ve kırmız ette var malesef:KK34:
ben haftada en az 3-4 kere et yerim,hergün mutlaka bir yumurta,kaşar peynir ve 1 kase yağurtla protein kalciyum tamamdır...:KK34:[/QUOTE]
Yok kız doktorun normal senin:)çokta kısıtlamamk lazım bencede,kendimizi hasta gibi hissederiz sonra:)hamileyiz.senin beslenmen çok gzlmiş ya imrendim valla.yoğurt bende yiyorum bide yumurta yiyebilsem

çözüm üretemedin mi yumurta işine?
baharat yada yeşillik falan.eşim köyden getirtiyor zaten kokusuz bAYA:KK33:.ama ben çok dikkat ediyorum beslenmeme...inşallah sağlkla gelir minişler.
canım bol bol kaşar ve fındık ye sende.bebeği çok beslediğini söylemişti arkadaşım.onada doktoru demiş üçüz olunca,ama bebişlerin maşallahı var şimdi:nazar::nazar:

baharat yada yeşillik falan.eşim köyden getirtiyor zaten kokusuz bAYA:KK33:.ama ben çok dikkat ediyorum beslenmeme...inşallah sağlkla gelir minişler.
canım bol bol kaşar ve fındık ye sende.bebeği çok beslediğini söylemişti arkadaşım.onada doktoru demiş üçüz olunca,ama bebişlerin maşallahı var şimdi:nazar::nazar:

Şuan fındık yiyorum:)inşallah 2şer kiloyu gwcer bebişlerimiz:)

herkese hayırlı akşamlar,haber vermek istedm dualarınz için hepınize teşekkürler.biz hala hast.doguma kadar çıkmak yokmuş.doktorla uzun uzun konuştuk bugün kritik dönemdesin heran dogumun başlayabilir dedi.ORKİDELE BEN NE KADAR ACELECİ ÇIKTIK BÖYLE AYNI GÜN GOGURACAZ GALİBA.ama biz böyle oldu diye sizde endişelenmeyin.herkesin vücudu farklı.yine haber vermeye çalışacam.

Allah yardımcınız olsun. Sağlıklı bir şekilde bebişler gelecek inş. Evrene pozitif düşünceler gönderelim ki öyle olsun:KK9:

kaşarı da ilk defa duydum yaa hiç yemiodum ben bi deneyim bakalım :) yumurta yemek için ben bildiğin yeşilliğe boğuluorum :) eşim çocuklar ot kafalı olcak bu kadar yeme dio :)

kaşarı da ilk defa duydum yaa hiç yemiodum ben bi deneyim bakalım :) yumurta yemek için ben bildiğin yeşilliğe boğuluorum :) eşim çocuklar ot kafalı olcak bu kadar yeme dio :)

Yeşillikten faydalı şeymi var:)ye sen bakma eşine:KK1:bende yiyorum tere roka:)ekmek arası yapıp:)

bende sürekli tıkınıyorum valla :)
elimin altında her daim mandalina, çikolata falan var...

Mandalina aşkı başladı bende hamile kalınca:)ayva bide:)çikolata canım istemiyo hiç nedense eskiden çok yerdim.bide ben acaip salatalık yiyorum:)salatalığın %90 ı su zaten kızlar sizde yeyin bol bol

Kızlar artık herşeyden pimpiriklenir oldum:)günde ne kadar çay içiyosunuz,3 fincan içiyorum ben fazlamı acaba?

günde iki bardak açık çay içebilirmişiz. çay içersek türk kahvesi içmeyecekmişiz. ama benim şeker yüksek çıktığı için zaten diyet yapıyorum:18: birde çay ve kahveyi kaldırırsam, ben napacağım:KK47: o zaman çok mutsuz oluyorum, basıyolar bana :KK52:

Canım benim bebeklerimin birindede beyninde kist görülmüştü senin haftalarındayken...ama doktorum aynen senin doktorunla aynı şeyi söledi.tek başına bu hiç bişey ifade etmez dedi.zamanla kaybolcaktır büyük ihtimal dedi.bende çok korkmuştum buraya yazdım hatta...içimiz rahat etsin diye ayrıntılı ult gönderdi 2 hafta sonra doktorum...ama o kist kaybolup gitmişti 2 haftada:)sende rahat ol doktorlar gecer diyosa var bi bildikleri.strese sokma kendini.

Vallahi aceleci çıktı sizinkiler:)ama ciğerleri geliştiyse miniklerin sorun olcağını sanmıyorum canım..bak güzel yanını düşün hastanede yatmanın:)ewe tekrar döndüğünde bebeklerle dönceksin:)hayali ne güzel

Aman dikkat et canım havalar bozdu...ğortakal mandalina ye bol bol c vitamini al,ama en iyisi turşu suyu,doldur bi su bardağı iç.inşallah toparlarsın hemen

Canım çok teşekkür ederim gönlüme su serptin Allah hepimizi sag salim yavrularımıza kavuştursun inşallah.

bende sürekli tıkınıyorum valla :)
elimin altında her daim mandalina, çikolata falan var...

çok tatlı yiyince şeker problemi olabiliyor.
ben ayrıntılı ultrasona gittiğimde 21. haftada bana doktor meyva ve tatlıyı pek tüketme bu sana sonra sorun olabilir demişti. Ve 5 hafta sonra şeker yüklemesinde aynen dedikleri çıktı. :26: nasıl biliyorlar yaaaa, anlamıyorum. tuzlu demedi, şeker konusunun altını çizdi...adam resmen medyum gibi konuştu. boşuna Prof demiyorlar demek ki :KK1:

herkese hayırlı akşamlar,haber vermek istedm dualarınz için hepınize teşekkürler.biz hala hast.doguma kadar çıkmak yokmuş.doktorla uzun uzun konuştuk bugün kritik dönemdesin heran dogumun başlayabilir dedi.ORKİDELE BEN NE KADAR ACELECİ ÇIKTIK BÖYLE AYNI GÜN GOGURACAZ GALİBA.ama biz böyle oldu diye sizde endişelenmeyin.herkesin vücudu farklı.yine haber vermeye çalışacam.

canım bebişlerin hayırlısıyla gelir inşaallah iyi tarafından düşün ilk kavuşanlar siz olacaksınız..

X