- 11 Ocak 2011
- 511
- 0
- Konu Sahibi durudenizderya
- #3.981
Selam guzel ve özel anneler.
durudenizderya ve orkidecim Rabbim ikinizinde bebislerine biraz daha dayanmalari icin sabir versin.sizlerde moralinizi yuksek tutun Rabbimin izniyle saglikla gelicek yavrular hemde kuveze bile girmicekler insallah.
flufem bugun dr umsöyledi onumuzdeki hafta yani 24+0 olduktan sonraki 4 hafta icinde istediğin zaman seker yukleme yaptir dedi.Gec kalkmis olmuyosun yani.
bu arada full siteye bastim bende geri donemiyorum boyle yazilar buyutecle anca okunuyo kim geri nasil donduyse anlatsin banadaa.
hanimlar bugün dr dan geldik cok sukur hersey yolunda.3 gundur ciddi adet sancilarim vardi dr tlfnda kanama yoksa normal diyodu ama icim huzursuzdu.kontrolde rahim agzi plesanta sulari keseleri kordonlari hepsi normal gorununce bebeklerin buyumesi sessiz olmicak biraz agri cekersin dayan artkk dedi.23+4 gunluk bebislerim yine 6 gun fark var aralarinda.kizim 586 gr oglumda 506 gr ama boylarini olcemedi cok kipirdaklar masallah kilo olcumu bile cok zorlandi dr.butun organlarda yerinde cok sukur hic birsorun gozukmuyor Rabbime hamdolsun.insallah vakti zamaninda hayırlısıyla saglikla evimize getirmek nasib olur yavrularimizi.birde bebislerimin cicilerini aldik geriye emzik biberon benim icin gecelik atlet sutyen kaldi.bikac seyde internetten gelicek.yataklari da aralik basi gibi getirticem cok şükür eksik hic bitmez mutlaka ama simdilik gerekli olanlari aldim.
Canım durudenizderya ve orkide'ye nolmuş ki? Ben ne kaçırdım?
Sana da çok geçmiş olsun, hayırla ve sağlıkla gelsin inşallah senin, benim ve hepimizin kuzular.
Emzik/biberon demişken, İstanbul'da oturuyorsan, ebebek mağazalarında philips avent ürünlerinde 3 al iki öde kampanyası vardı. Biz bizim ikizlere 6 tane avent biberon aldık bu kolik önleyici falan filan olanlardan. Düşünürsen, aklında olsun.