2014 ikiz anneleri

Ben istesemde kocacık istemez zaten:)bacım diyo bana adam

ayy bu kadar geniş bölgeye sür dediler yani, bu durumda avondan gebeler için olan bi krem seti vardı ben ondan başlıym heryere sürmeye sonrada watsondan alıym, yaa peki ben bu mustelayı sürdükten sonra karnımın bazı yerlerinde pütürlenme oluyo kendi cildimmi hafif soyuluyo acaba ?? karnımın kaşıntısı çok zorluyo beni de yaa her yeri hart hart kaşımak istiyorum

Ya yazık bu adamlara yaaa

bende üzülüyorum bazen ama bazen de aksine kızıyorum, bir de onun stresini çekicek halimmi var diye kafa göz giresim geliyo

Çatlak olmasında kiloyu takmıyorum canım ya o bi şekilde verilir 2 bebekle:)

bende 3 pıtırcığımla inceldiğim yerden koparım die korkuyorum

Ben istesemde kocacık istemez zaten:)bacım diyo bana adam

benmki de kardeş gibi olduk dio da, karnım büyüdüğünden beri de o gözle bakamıorum artık filan dedi :26: arızaya bağlamaz umarım sonradan :18::18:

Benim ayarlar kaçtı anlaşılan :)
beyazzz indirimlii olan urunlerdenn haberr ettt canimm bende ederimm seniii
Tamam canım burdan haberleşelim ins bebislerimiz belli olsun da:)
Sen bi sor bakalim ne diyecek..9. Haftaya kadar kısıtlamadım ben pek ama esim tedirgin oluyodu iste 9. Hafta doktorum uzak dur dedi esimi artık kandiramiyorum tabi..
bu gidişimde soramadim unuttum doktorum tanıdık ama mecbur konuşuyoruz boyle seyleri..
Gerçi ona uzak dur demek zor gelmez belki de ben yasak bitti mı diye nası sorcam bilmiyorum:)
Ya hersey bebeklerimiz için tabi yasaksada uyarız ama degilse birazcık hormonlarımı dinlemek istiyorum :)
Bu arada o filme gitmek istiyorum bende zaten evde saçma sapan ağlıyorum bari gidip filmde agliyim :) esimi bulduğum ilk aksam sinemaya götürcem

Yok canım bende pütürlük yapmıyo mustela.son kullanma tarihi varmıkikaşıntı falanda yok valla bende catlamıycammı ne:)

slm kızlar eşime sinirliyim canımı sıkıyor.sorun ailesine ilgisi ve bana karsı sert tutumu.onlara cnm cicim.bana gelince anlamadığım bir şeyi sorunca bile terslemeler falan filan.bulaşık yıkıyordu yıkama ben hallederim dedim.nasıl bağırıyor evde ne diyon be sen ne istiyon diye....sadece o yorgun geldi işten ben halledeyim dedim inanın çok da inceydim söylerken ama benimki evde olay çıkardı.neyse sonra annesi aradı sen niye beni aramadın meraktan öldüm falan diye eşimi fırçaladı ona binbir kibar açıklama binbir özür anlatamam o ezikliğini.bana gelince hamile olmama rağmen bir canavar adeta.........sonra ablasını aradı onun bütün işiyle ilgili herşeyini eşim yapıyor teşekkür etmek için bile bir kere eşimi aramaz.ablasına gülüm hayatım nasılsın diye konuştu acayip kzıdım.ya ben sana ne yapıyorum canım bile demiyorsun bağırıp çağırıyorsun bunlar sana nasıl davranıyor sen neler yapıyorsun karşılığında.susuyorum ama bebeklerimin huzuru bozulmasın diye ama acayip içime atıyorum her an patlayabilirim.bu bana bir haksızlık üstelik onun yüzünden ölümden bile döndüm bu tüp bebek denemlerinde ..onun beni başında taşıması lazımken hamileliğimi eziyete dönüştürdü. ahhh saçmalamış da olabilirim sinirden içimi dökmek istedim sadece kusura bakmayın sevgilerr...

Hakkaten ayıp etmiş canım...anneside saçmalamış yani,bebekmide sanki oğlu.niye aramadın falan...hiç yüz verme bakalım ye iç keyfine bak belki hatasını anlar.gayet sakin ol ama sesini yükseltmeki anlasın hatasını.baktın sana yaklaşmaya calışıyo azıcık duygu sömürüsü yap,erkekler hakediyo bazen...ama sadece seninki değil canım coğu öyle bi akılları bi akıllarını tutmuyo

annesine karşı hep böyle annesine tapar eşim.o derece yani ve hiçbir zaman gıkı çıkmaz.ablasına ve kız kardeşine de .benim yapım bu diyor ben kızınca tamam yapınsa herkese yap kabul edeyim diyorum.ahh ahh daha neler var bir bilsen.konuşmuyorum şimdi.umrunda değil hala ablasının işlerini yapıyor evde farkında bile değil duş aldım şimdi saçımı kurutup tek başıma yürüyüşe çıkacağım hiç bşr şey demeden anlar beki.hiç olmazsa hzurlu olurum tek başıma.hamile kalana kadar canım çıktı şimdi gördüğüm muameleye bak.haketsem tamam derim ama yok yere de bu yapılmaz.bıktım vallahi.nasıl düzelecek bu adam bilemiyorum.çok sağol seteğin için uzaktada olsa birinin yanımda olduğunu bilmek mutlu ediyor çok teşekkür ederim

tatlımm biz bu dönemlerde biliyosun hasas oluyoruz duygularımız sınırda biri bi şey dese alınıyoruz eşin tabiki de sana karşı daha duyarlı olmalı sen söylediklerinde sonuna kadar haklısın bi de bebişlerin var ama erkekler düz mantık canım onlardan fazla bi şey beklemek hata olur cünkü olan sana olur keyfine bak yürüyüş yap sevdiklerinle vakit geçir bebeklerin için mutlu olmaya calış eşini de karşına al neler hissettiğini anlat...
....bir arkadaşım var 6 aylık hamile kocasıyla tartişti ya da yemek yapmadı diyelim kocası da eve geldiğinde yemek yoktu diyelim kocası napıyo biliyo musun o akşam annesine gidiyo orda yemeğini yiyor gece de onda kalıyo benim arkadaşım tek başına evde kalıyor ağlıyor kızcağızz kaç defa bana anlattı işte böyle adama ne diceksinn üstelik 6 aylık hamile beterin beteri var canım allah korusun bizleri

Son düzenleme:

amin cnm amin tabiiki beterin beteri var ama yok yere olunca kabul edemiyorum.tüm iyi duygularımı yok ediyor.dahası da var benim de anlatamam burada da olsa kendimle paylaşamıyorum.tüketiyor bazen beni de bakma.allah ona merhamet versin de hzurlu olalım meleklerimle.dua edin siz de olur mu?ben de arkadaşın için dua edeceğim çok sağol seteğin için:)

biz de aylardan beri bacı kardeş yaşıyoruz 2 hafta önce doktora sorduk doktorum da seyrek birlikte olacaksınız dedi 15 günde bir yapabilirsiniz dedi anacımm 15 gün de bir ne ki ayda iki defa yaptığına bile değmez
biz yine de tedbir için biraz daha zamanın geçmesini bekliyoruz eşim rüyasında beni sansürsüz görür oldu allah yardımcımız olsun kızlar

yaa mümkün olduğunca hak vermeye çalışıyorum annedir, evlattır severler düşkün olurlar diye, ama bu davranış farkı varya beni de delirtir ya normalde eşine karşı daha duyarlı olmalı insan zaten hadi ondan da geçtim de bi de hamileyken nedir bu kaprisler tripler ya benmki de aynı herşeyime öyle bi takmış durumdaki hiç sakin değil, herşeye kızıyo, ben üçüz bekliyorum ve başından beri yatarak geçirmek zorunda kaldım, bana hep bakan insanlar var ama olmadıkları zaman işler ona kalıyo bikaç şey rica edince üstüste de hemen sıkılıyo çok adaletsiz davranışlar ama napalım kadın olmak herşeyi her koşulda idare etmekmiş ne diyeceğimi inan bilemiorum, sadece üzülme yalnız değilsin canım, sağlık olsun bebişler sağlıklı olsun nebilym bazı suratsız hatunları da görüyorum kocaları etrafında pervane anlamıyorum ki yahu nasıl oluyo bu iş :44::44::44:

12 haftayı geçmişsin sanırım, daha fazla zaman geçince karnın filan çıkınca herşey daha da zor olucak belki de bu dönemleri değerlendirmeniz daha uygun olabilir gibi,tabi dr teyit almanda fayda var mutlaka ...

Canım üzüldüm senin adına insan hele hamilelikte daha fazla ilgi bekliyor ki anlattığına kadarıyla sen fazlasını da beklemiyorsun. Senin yerinde olsam sinirim geçince kendimi iyi hissettiğim zaman alır karşıma konuşurum. Onun bazı davranışlarının seni kırdığını, kendisine karşı ters konuşuyor gibi hissettiğini, bu dönemde her zamankinden daha hassas olduğunu o yüzden başka zaman kaldırabileceğin şeyleri de şimdi lkaldıramayacağını, birşey söyleyeceği zaman ikinci kez düşünmesi gibi şeyler söylesen, ama sakın ailesine olan tavırları ile kıyaslayarak yapma derim... Emin ol o zaman ters tepiyor, savunmaya geçmesine sebep oluyor... Güzel sevgi dolu sözlerle kendini anlatmaya çalışırsan sonunda sende daha mutlu olursun canım.

15 gün de bir mi bende sık yapamayız haftada bir yaparız diyodum canım ağırlaşmadan bence fırsatı kaçırma derim zaten şunun şurasında 15 günde bir olunca kaç kere oluyo ki

Ah canımın içi ne deyim bilemedimki.bazen erkekler olmasaydı keşke diyorum sadece babam olsaydı.bebişlerin olunca o ne dedi bu nededi diye düşünmeye vaktin olmayacak sabret az kaldı kuzulara kavuşmana:)nasılsın yürüyüş iyi geldimi biraz çokta yorma kendini yürüyüşle falan.

Kizlar ya öyle çok kıllı bi insan olmamama rağmen göbeğimde kıllanma oldu, ortadaki çizgiyi demiyorum orasi zaten kıllandı genelinde belirgin ayva tüyleri oldu benim gibi olan var mı aranızda doğumdan sonra dökülür diyorlar o yüzden hiç dokunmuycam. Bu kremler de iyice tüyleri kuvvetlendirir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…