- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #3.741
Hadi yaa ne bileyim ilk 3 ay düşük riski fazla olduğu için bazı tek gebeliklerde de yasaklıyorlar ya :26: hihihi 3 ay olmasina bir hafta falan var sanırım değerlendirsek mi kiiiii
Heeeee ben sizden geri kalır mıyım şimdi netten ben de sipariş verdimparmer's losyon+ yoğun çatlak kremi 60 küsür. Göbişe ve göğüse lierac bacak kalça bundan süreyim şimdilik oralar kilo almadi nasilsa. Allah nasip ederse ilerleyen zamanlarda da akşam lierac gündüz mustela yaparim inşallah
Canım benim doktor göğüs üstünden dize kadar her yere sürmek lazım diyo. Ben de sürüyorum, krem de ucuz olunca açıkçası :) senin bi de üçüzdü yanlış hatırlamıyosam (Allah bağışlasın) sen sür bol bolher yerine.
Ya yazık bu adamlara yaaa
Çatlak olmasında kiloyu takmıyorum canım ya o bi şekilde verilir 2 bebekle:)
Ben istesemde kocacık istemez zaten:)bacım diyo bana adam
Ben istesemde kocacık istemez zaten:)bacım diyo bana adam
ayy bu kadar geniş bölgeye sür dediler yani, bu durumda avondan gebeler için olan bi krem seti vardı ben ondan başlıym heryere sürmeye sonrada watsondan alıym, yaa peki ben bu mustelayı sürdükten sonra karnımın bazı yerlerinde pütürlenme oluyo kendi cildimmi hafif soyuluyo acaba ?? karnımın kaşıntısı çok zorluyo beni de yaa her yeri hart hart kaşımak istiyorum
bende üzülüyorum bazen ama bazen de aksine kızıyorum, bir de onun stresini çekicek halimmi var diye kafa göz giresim geliyo
bende 3 pıtırcığımla inceldiğim yerden koparım die korkuyorum
benmki de kardeş gibi olduk dio da, karnım büyüdüğünden beri de o gözle bakamıorum artık filan dedi :26: arızaya bağlamaz umarım sonradan :18::18:[/QUOT
Yok canım bende pütürlük yapmıyo mustela.son kullanma tarihi varmıki:44:kaşıntı falanda yok valla bende catlamıycammı ne:)
Bizimki de doktora soru can değil mi diyip duruyor
Yazık ayol sorda adam rahatlasın
Benim ayarlar kaçtı anlaşılan :)Güzelim senin kuzular daha küçücük, karnın bile doğru düzgün şişmemiştir seninsenin haftandayken biz iyiydik valla bi sıkıntı da olmadı ama şimdi 3 haftadır falan bıraktık. Ayrıca sapık gibi hissetme, hamilelikte artan bi takım hormonlardan dolayı daha istekli olabilirmişiz zaten
Tamam canım burdan haberleşelim ins bebislerimiz belli olsun da:)beyazzz indirimlii olan urunlerdenn haberr ettt canimm bende ederimm seniii
Sen bi sor bakalim ne diyecek..9. Haftaya kadar kısıtlamadım ben pek ama esim tedirgin oluyodu iste 9. Hafta doktorum uzak dur dediCanım filmin orjinali hint yapımı black isminde bir film o cidden çok basarili, ben onu bildiğim için daha çok etkilendim. Buda bazı yerler de o duygu yoğunluğunu veremese de güzeldi...
Bende aynı şeyi soracaktımilk 3 ay riskli olabiliyormuş ama 4 ve 5. Aylar girilebilir diye düşünüyorum, ben bu gidişim de doktoruma sorucam size de yazarım tabiki bebişlerimiz önemli ama sakıncası yoksa çok abartmadan yapılabilir bence kanama vs yoksa tabi... Doğumdan sonrada zaten bi süre zor yaparız, eşimle çok da kopalım istemiyorum hem mutluluk hormonu bebişler içinde iyidir
ayy bu kadar geniş bölgeye sür dediler yani, bu durumda avondan gebeler için olan bi krem seti vardı ben ondan başlıym heryere sürmeye sonrada watsondan alıym, yaa peki ben bu mustelayı sürdükten sonra karnımın bazı yerlerinde pütürlenme oluyo kendi cildimmi hafif soyuluyo acaba ?? karnımın kaşıntısı çok zorluyo beni de yaa her yeri hart hart kaşımak istiyorum
bende üzülüyorum bazen ama bazen de aksine kızıyorum, bir de onun stresini çekicek halimmi var diye kafa göz giresim geliyo
benmki de kardeş gibi olduk dio da, karnım büyüdüğünden beri de o gözle bakamıorum artık filan dedi :26: arızaya bağlamaz umarım sonradan :18::18:
slm kızlar eşime sinirliyim canımı sıkıyor.sorun ailesine ilgisi ve bana karsı sert tutumu.onlara cnm cicim.bana gelince anlamadığım bir şeyi sorunca bile terslemeler falan filan.bulaşık yıkıyordu yıkama ben hallederim dedim.nasıl bağırıyor evde ne diyon be sen ne istiyon diye....sadece o yorgun geldi işten ben halledeyim dedim inanın çok da inceydim söylerken ama benimki evde olay çıkardı.neyse sonra annesi aradı sen niye beni aramadın meraktan öldüm falan diye eşimi fırçaladı ona binbir kibar açıklama binbir özür anlatamam o ezikliğini.bana gelince hamile olmama rağmen bir canavar adeta.........sonra ablasını aradı onun bütün işiyle ilgili herşeyini eşim yapıyor teşekkür etmek için bile bir kere eşimi aramaz.ablasına gülüm hayatım nasılsın diye konuştu acayip kzıdım.ya ben sana ne yapıyorum canım bile demiyorsun bağırıp çağırıyorsun bunlar sana nasıl davranıyor sen neler yapıyorsun karşılığında.susuyorum ama bebeklerimin huzuru bozulmasın diye ama acayip içime atıyorum her an patlayabilirim.bu bana bir haksızlık üstelik onun yüzünden ölümden bile döndüm bu tüp bebek denemlerinde ..onun beni başında taşıması lazımken hamileliğimi eziyete dönüştürdü. ahhh saçmalamış da olabilirim sinirden içimi dökmek istedim sadece kusura bakmayın sevgilerr...
Hakkaten ayıp etmiş canım...anneside saçmalamış yani,bebekmide sanki oğlu.niye aramadın falan...hiç yüz verme bakalım ye iç keyfine bak belki hatasını anlar.gayet sakin ol ama sesini yükseltmeki anlasın hatasını.baktın sana yaklaşmaya calışıyo azıcık duygu sömürüsü yap,erkekler hakediyo bazen...ama sadece seninki değil canım coğu öyle bi akılları bi akıllarını tutmuyo
Kızlar tetanoz aşımın ikinci dozunu oldum,inşallah gecen seferki gibi ağrımaz[/QUOTE
Canım bende bugun 2.dozunu oldum.ilki çok ağrımıştı ama bunda hiç ağrım olmadı :)
slm kızlar eşime sinirliyim canımı sıkıyor.sorun ailesine ilgisi ve bana karsı sert tutumu.onlara cnm cicim.bana gelince anlamadığım bir şeyi sorunca bile terslemeler falan filan.bulaşık yıkıyordu yıkama ben hallederim dedim.nasıl bağırıyor evde ne diyon be sen ne istiyon diye....sadece o yorgun geldi işten ben halledeyim dedim inanın çok da inceydim söylerken ama benimki evde olay çıkardı.neyse sonra annesi aradı sen niye beni aramadın meraktan öldüm falan diye eşimi fırçaladı ona binbir kibar açıklama binbir özür anlatamam o ezikliğini.bana gelince hamile olmama rağmen bir canavar adeta.........sonra ablasını aradı onun bütün işiyle ilgili herşeyini eşim yapıyor teşekkür etmek için bile bir kere eşimi aramaz.ablasına gülüm hayatım nasılsın diye konuştu acayip kzıdım.ya ben sana ne yapıyorum canım bile demiyorsun bağırıp çağırıyorsun bunlar sana nasıl davranıyor sen neler yapıyorsun karşılığında.susuyorum ama bebeklerimin huzuru bozulmasın diye ama acayip içime atıyorum her an patlayabilirim.bu bana bir haksızlık üstelik onun yüzünden ölümden bile döndüm bu tüp bebek denemlerinde ..onun beni başında taşıması lazımken hamileliğimi eziyete dönüştürdü. ahhh saçmalamış da olabilirim sinirden içimi dökmek istedim sadece kusura bakmayın sevgilerr...
tatlımm biz bu dönemlerde biliyosun hasas oluyoruz duygularımız sınırda biri bi şey dese alınıyoruz eşin tabiki de sana karşı daha duyarlı olmalı sen söylediklerinde sonuna kadar haklısın bi de bebişlerin var ama erkekler düz mantık canım onlardan fazla bi şey beklemek hata olur cünkü olan sana olur keyfine bak yürüyüş yap sevdiklerinle vakit geçir bebeklerin için mutlu olmaya calış eşini de karşına al neler hissettiğini anlat...
....bir arkadaşım var 6 aylık hamile kocasıyla tartişti ya da yemek yapmadı diyelim kocası da eve geldiğinde yemek yoktu diyelim kocası napıyo biliyo musun o akşam annesine gidiyo orda yemeğini yiyor gece de onda kalıyo benim arkadaşım tek başına evde kalıyor ağlıyor kızcağızz kaç defa bana anlattı işte böyle adama ne diceksinn üstelik 6 aylık hamile beterin beteri var canım allah korusun bizleri
benmki de kardeş gibi olduk dio da, karnım büyüdüğünden beri de o gözle bakamıorum artık filan dedi :26: arızaya bağlamaz umarım sonradan :18::18:
biz de aylardan beri bacı kardeş yaşıyoruz2 hafta önce doktora sorduk doktorum da seyrek birlikte olacaksınız dedi 15 günde bir yapabilirsiniz dedi anacımm 15 gün de bir ne ki ayda iki defa yaptığına bile değmez
biz yine de tedbir için biraz daha zamanın geçmesini bekliyoruzeşim rüyasında beni sansürsüz görür oldu allah yardımcımız olsun kızlar
biz de aylardan beri bacı kardeş yaşıyoruz2 hafta önce doktora sorduk doktorum da seyrek birlikte olacaksınız dedi 15 günde bir yapabilirsiniz dedi anacımm 15 gün de bir ne ki ayda iki defa yaptığına bile değmez
biz yine de tedbir için biraz daha zamanın geçmesini bekliyoruzeşim rüyasında beni sansürsüz görür oldu allah yardımcımız olsun kızlar
annesine karşı hep böyle annesine tapar eşim.o derece yani ve hiçbir zaman gıkı çıkmaz.ablasına ve kız kardeşine de .benim yapım bu diyor ben kızınca tamam yapınsa herkese yap kabul edeyim diyorum.ahh ahh daha neler var bir bilsen.konuşmuyorum şimdi.umrunda değil hala ablasının işlerini yapıyor evde farkında bile değil duş aldım şimdi saçımı kurutup tek başıma yürüyüşe çıkacağım hiç bşr şey demeden anlar beki.hiç olmazsa hzurlu olurum tek başıma.hamile kalana kadar canım çıktı şimdi gördüğüm muameleye bak.haketsem tamam derim ama yok yere de bu yapılmaz.bıktım vallahi.nasıl düzelecek bu adam bilemiyorum.çok sağol seteğin için uzaktada olsa birinin yanımda olduğunu bilmek mutlu ediyor çok teşekkür ederim
Kızlar tetanoz aşımın ikinci dozunu oldum,inşallah gecen seferki gibi ağrımaz[/QUOTE
Canım bende bugun 2.dozunu oldum.ilki çok ağrımıştı ama bunda hiç ağrım olmadı :)
Şimdilik benimkide pek ağrımıyo canım.çok az:)gece coğalmaz. İnş
15 gün de bir mibende sık yapamayız haftada bir yaparız diyodum canım ağırlaşmadan bence fırsatı kaçırma derim zaten şunun şurasında 15 günde bir olunca kaç kere oluyo ki