-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #3.761
yaa mümkün olduğunca hak vermeye çalışıyorum annedir, evlattır severler düşkün olurlar diye, ama bu davranış farkı varya beni de delirtir yanormalde eşine karşı daha duyarlı olmalı insan zaten hadi ondan da geçtim de bi de hamileyken nedir bu kaprisler tripler ya benmki de aynı herşeyime öyle bi takmış durumdaki hiç sakin değil, herşeye kızıyo, ben üçüz bekliyorum ve başından beri yatarak geçirmek zorunda kaldım, bana hep bakan insanlar var ama olmadıkları zaman işler ona kalıyo bikaç şey rica edince üstüste de hemen sıkılıyo çok adaletsiz davranışlar ama napalım kadın olmak herşeyi her koşulda idare etmekmiş ne diyeceğimi inan bilemiorum, sadece üzülme yalnız değilsin canım, sağlık olsun bebişler sağlıklı olsun nebilym bazı suratsız hatunları da görüyorum kocaları etrafında pervane anlamıyorum ki yahu nasıl oluyo bu iş :44::44::44:
ay valla çok sağolun desteğiniz için ve beni anladığınız için.o suratsız emir veren hatunlara ben de imreniyorum ama bir de öyle olsam iyice ezer sanırım benimki.beni anlamıyor çaba da göstermiyor konuşamıyorum da çoook yöntemler denedim olmadı.allaha havele ediyorum tek sığınağım allah.o çok büyük...sen de rahat ol cnm üzdüysem seni de affet cnm.saddece kimseyle paylaşamam,size yazmak istedim.
Canım üzüldüm senin adına insan hele hamilelikte daha fazla ilgi bekliyor ki anlattığına kadarıyla sen fazlasını da beklemiyorsun. Senin yerinde olsam sinirim geçince kendimi iyi hissettiğim zaman alır karşıma konuşurum. Onun bazı davranışlarının seni kırdığını, kendisine karşı ters konuşuyor gibi hissettiğini, bu dönemde her zamankinden daha hassas olduğunu o yüzden başka zaman kaldırabileceğin şeyleri de şimdi lkaldıramayacağını, birşey söyleyeceği zaman ikinci kez düşünmesi gibi şeyler söylesen, ama sakın ailesine olan tavırları ile kıyaslayarak yapma derim... Emin ol o zaman ters tepiyor, savunmaya geçmesine sebep oluyor... Güzel sevgi dolu sözlerle kendini anlatmaya çalışırsan sonunda sende daha mutlu olursun canım.
cnm çok konuşmayı denemedim ama konuşulmuyor tarzı bu adamın hötleyip dinlememek konuşturmamak.çok ağlıyorum o zaman da o yüzden konuşmuyorum.surat asıyorum.sonra suratsız oluyorum memnuniyetsiz...çok sağol desteğin için.iyi ki siz varsınız valla hepiniz çok sağolun
Ah canımın içi ne deyim bilemedimki.bazen erkekler olmasaydı keşke diyorum sadece babam olsaydı.bebişlerin olunca o ne dedi bu nededi diye düşünmeye vaktin olmayacak sabret az kaldı kuzulara kavuşmana:)nasılsın yürüyüş iyi geldimi biraz çokta yorma kendini yürüyüşle falan.
5 yaşındaki yiğenim birine kızınca allahım .... kişi yok olsun karınca olsun ezeyim diye dua ediyor ben de bazı erkekler için aynı duayı ediyorum:) yürüyüş 15 dk ağır adımlarla ,yoksa hiç hareketim yok bağırsaklarım çalışmıyor yürümezsem cnm.gelirken de yoğurt bitmişti aldım geldim yorulmadım.çok incesin düşündüğün için çok teşekkürler.sen neler yaptın bugün
Kizlar ya öyle çok kıllı bi insan olmamama rağmen göbeğimde kıllanma oldu, ortadaki çizgiyi demiyorum orasi zaten kıllandı genelinde belirgin ayva tüyleri oldubenim gibi olan var mı aranızda doğumdan sonra dökülür diyorlar o yüzden hiç dokunmuycam. Bu kremler de iyice tüyleri kuvvetlendirir mi ki
:
ay valla çok sağolun desteğiniz için ve beni anladığınız için.o suratsız emir veren hatunlara ben de imreniyorum ama bir de öyle olsam iyice ezer sanırım benimki.beni anlamıyor çaba da göstermiyor konuşamıyorum da çoook yöntemler denedim olmadı.allaha havele ediyorum tek sığınağım allah.o çok büyük...sen de rahat ol cnm üzdüysem seni de affet cnm.saddece kimseyle paylaşamam,size yazmak istedim.
EweeetKizlar ya öyle çok kıllı bi insan olmamama rağmen göbeğimde kıllanma oldu, ortadaki çizgiyi demiyorum orasi zaten kıllandı genelinde belirgin ayva tüyleri oldubenim gibi olan var mı aranızda doğumdan sonra dökülür diyorlar o yüzden hiç dokunmuycam. Bu kremler de iyice tüyleri kuvvetlendirir mi ki
annemdeydim ben dün canım tetanoz aşısı oldum bide.başkada bi havadis yok benden:)inş bugün biraz daha iyisindir,bak yeni bi gün başladı şükret yawrularınla olduğun için.yaa mümkün olduğunca hak vermeye çalışıyorum annedir, evlattır severler düşkün olurlar diye, ama bu davranış farkı varya beni de delirtir yanormalde eşine karşı daha duyarlı olmalı insan zaten hadi ondan da geçtim de bi de hamileyken nedir bu kaprisler tripler ya benmki de aynı herşeyime öyle bi takmış durumdaki hiç sakin değil, herşeye kızıyo, ben üçüz bekliyorum ve başından beri yatarak geçirmek zorunda kaldım, bana hep bakan insanlar var ama olmadıkları zaman işler ona kalıyo bikaç şey rica edince üstüste de hemen sıkılıyo çok adaletsiz davranışlar ama napalım kadın olmak herşeyi her koşulda idare etmekmiş ne diyeceğimi inan bilemiorum, sadece üzülme yalnız değilsin canım, sağlık olsun bebişler sağlıklı olsun nebilym bazı suratsız hatunları da görüyorum kocaları etrafında pervane anlamıyorum ki yahu nasıl oluyo bu iş :44::44::44:
cnm çok konuşmayı denemedim ama konuşulmuyor tarzı bu adamın hötleyip dinlememek konuşturmamak.çok ağlıyorum o zaman da o yüzden konuşmuyorum.surat asıyorum.sonra suratsız oluyorum memnuniyetsiz...çok sağol desteğin için.iyi ki siz varsınız valla hepiniz çok sağolun
5 yaşındaki yiğenim birine kızınca allahım .... kişi yok olsun karınca olsun ezeyim diye dua ediyor ben de bazı erkekler için aynı duayı ediyorum:) yürüyüş 15 dk ağır adımlarla ,yoksa hiç hareketim yok bağırsaklarım çalışmıyor yürümezsem cnm.gelirken de yoğurt bitmişti aldım geldim yorulmadım.çok incesin düşündüğün için çok teşekkürler.sen neler yaptın bugün
Hoşgeldin canım.öğretmensin sende demek allah kolaylık versin calışan anne adaylarına özellikle ikiz anne adaylarına:)ben ew hanımıyım ama bazen kendimi öyle eringeç yılgın hissediyorumki,allah size yardım etsin...göbüş pozu çoktu canım:)bende zayıf hamile kaldım,galiba zayıf kişilerde göbek daha cabuk belli oluyo:)inş hepimize hayırlı sağlıklı en az 33. haftalarda doğum nasip eder allah:)Herkese günaydın arkadaşlar,
Rabbim nasip ederse ben de ikiz anne adayıyım(erkek-erkek)
hamileliğimi öğrendiğim günden beri burayı ve mart annelerini takip etmeye çalıştım,ama hep ''ya birşey olursa'' korkusuyla yazmaya çekindim,Rabbim büyük,inşaallah hepimizin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip eder,ama artık sessiz kalmak,sadece okumak istemedim,benim de soracaklarım veya söylemek istediklerim oluyor,herkesle de konuşamıyoruum çünkü hakikaten insan başına gelmeyince anlayamıyor,birbirimizi en iyi biz anlarız diye düşünüyorum ve inşaallah doğumlarımızdan sonra da arkadaşlıklarımızın devam etmesini diliyorum.
flufem ve asbelove sizi mart annelerinden de okuyordum,merhaba!flufem meslektaşız ve ben birazdan işe gidiyorum,idarem şimdiye kadar nöbet yazmadı sağolsun ama ne oldu bil,geldim 23. haftaya ve bana nöbet yazmışlar,ne harika ne tutarlılık demi :) İnşaallah bugün bir sıkıntı yaşamam..
Göbüş pozu veren kimdi unuttum afedersiniz,benim de göbüşüm bayağı çıkttı,48le hamile kaldım,önce kilo verdim,kendimi bildim bileli göbek ve sırtım yapışık gibi zayıftım,ee bebikler şimdi dışarı fırlıyor20lerde olup da göbeği hala olmayanları anlamıyorum ben mi fazla şiştim ki acaba???
Bu arada Anadolu yakasında yenidoğan yoğun bakımı iyi,doktorları iyi hastane araştırmalarım devam ediyor,önerisi olan varsa yazarsa çok mutlu olurum..Şu an gittiğim doktorumdan memnunum ama hastanenin yoğun bakımı yetersizmiş,çok erken doğarlarsa burda bakamayız dedi doktorum..kafam karışık..:26:
aksu senin haftalarındayken bende de göbekte aşırı kıllanma oldu(erkek bebek bekliyorsundur muhtemelen,çünkü testesterondan oluyor diye biliyorum),bir süre sonra aynı seviyede kalıyor,ama dikkat ettim artık kaş-bıyıklarım daha geç uzuyor,en azından bu güzel birşey:)
Kremler artırır mı hiç bilemiyorum..
Kendini üzmemeye çalış,bebeklerinin sağlığı için,Allah yardımcın olsun..
günaydın kızlar.hava çok güzel izmirde bugün.meleklerimi alıp gezmeye gideceğim öğlen(evin altında park var güneşleneceğim sadece):)
ben biraz sakinleştim.umarım bugün hepimiz için çok güzel ,umut dolu ,neşe içinde bir gün olur.
Kizlar ya öyle çok kıllı bi insan olmamama rağmen göbeğimde kıllanma oldu, ortadaki çizgiyi demiyorum orasi zaten kıllandı genelinde belirgin ayva tüyleri oldubenim gibi olan var mı aranızda doğumdan sonra dökülür diyorlar o yüzden hiç dokunmuycam. Bu kremler de iyice tüyleri kuvvetlendirir mi ki
günaydın şekerler...pazargecesi tam foruma yazarken birden kan boşaldı.resmen boşaldı yani....Kızlar nasılsınız orkide hastanedesin sen inş iyisindir canım.flufem sen dün gelmedin hiç yada ben gözden kaçırdım ne var ne yok canım
günaydın şekerler...pazargecesi tam foruma yazarken birden kan boşaldı.resmen boşaldı yani....
ödüm koptu yaa.hemen acile gittim bebişler sağlıklı şükür,kanama alanıda yok..dr rahim büyürken damarlar çatlayabilir dedi,korkma git dinlen dedi ama ömrümden ömür gitti kızlar...allah hepimizi korusun...çok şükür oğullarm iyi kendi druma da gittim,dinlen bol bol dedi oda ve çok kan kaybettim,uzanıyorum hep.
yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiniz,hepinizi öpüyorum şekerler:)
kendimi iyi hissettiğimde tüm sayfaları okuycam
günaydın şekerler...pazargecesi tam foruma yazarken birden kan boşaldı.resmen boşaldı yani....
ödüm koptu yaa.hemen acile gittim bebişler sağlıklı şükür,kanama alanıda yok..dr rahim büyürken damarlar çatlayabilir dedi,korkma git dinlen dedi ama ömrümden ömür gitti kızlar...allah hepimizi korusun...çok şükür oğullarm iyi kendi druma da gittim,dinlen bol bol dedi oda ve çok kan kaybettim,uzanıyorum hep.
Herkese günaydın arkadaşlar,
Rabbim nasip ederse ben de ikiz anne adayıyım(erkek-erkek)
hamileliğimi öğrendiğim günden beri burayı ve mart annelerini takip etmeye çalıştım,ama hep ''ya birşey olursa'' korkusuyla yazmaya çekindim,Rabbim büyük,inşaallah hepimizin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip eder,ama artık sessiz kalmak,sadece okumak istemedim,benim de soracaklarım veya söylemek istediklerim oluyor,herkesle de konuşamıyoruum çünkü hakikaten insan başına gelmeyince anlayamıyor,birbirimizi en iyi biz anlarız diye düşünüyorum ve inşaallah doğumlarımızdan sonra da arkadaşlıklarımızın devam etmesini diliyorum.
flufem ve asbelove sizi mart annelerinden de okuyordum,merhaba!flufem meslektaşız ve ben birazdan işe gidiyorum,idarem şimdiye kadar nöbet yazmadı sağolsun ama ne oldu bil,geldim 23. haftaya ve bana nöbet yazmışlar,ne harika ne tutarlılık demi :) İnşaallah bugün bir sıkıntı yaşamam..
Göbüş pozu veren kimdi unuttum afedersiniz,benim de göbüşüm bayağı çıkttı,48le hamile kaldım,önce kilo verdim,kendimi bildim bileli göbek ve sırtım yapışık gibi zayıftım,ee bebikler şimdi dışarı fırlıyor20lerde olup da göbeği hala olmayanları anlamıyorum ben mi fazla şiştim ki acaba???
Bu arada Anadolu yakasında yenidoğan yoğun bakımı iyi,doktorları iyi hastane araştırmalarım devam ediyor,önerisi olan varsa yazarsa çok mutlu olurum..Şu an gittiğim doktorumdan memnunum ama hastanenin yoğun bakımı yetersizmiş,çok erken doğarlarsa burda bakamayız dedi doktorum..kafam karışık..:26:
aksu senin haftalarındayken bende de göbekte aşırı kıllanma oldu(erkek bebek bekliyorsundur muhtemelen,çünkü testesterondan oluyor diye biliyorum),bir süre sonra aynı seviyede kalıyor,ama dikkat ettim artık kaş-bıyıklarım daha geç uzuyor,en azından bu güzel birşey:)
Kremler artırır mı hiç bilemiyorum..
Kendini üzmemeye çalış,bebeklerinin sağlığı için,Allah yardımcın olsun..
canım çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin 20 li haftalar daha riskli biraz da kendine dikkat et,şükür oğluşlar iyimiş .bende hep kanama oldu seni çok iyi anlıyorum.Allah bebeişlerimizi bize bağışlasın hepimize kolaylıklar versin.günaydın şekerler...pazargecesi tam foruma yazarken birden kan boşaldı.resmen boşaldı yani....
amin cnm amin tabiiki beterin beteri var ama yok yere olunca kabul edemiyorum.tüm iyi duygularımı yok ediyor.dahası da var benim de anlatamam burada da olsa kendimle paylaşamıyorum.tüketiyor bazen beni de bakma.allah ona merhamet versin de hzurlu olalım meleklerimle.dua edin siz de olur mu?ben de arkadaşın için dua edeceğim çok sağol seteğin için:)