2014 ikiz anneleri

Herkese günaydın arkadaşlar,
Rabbim nasip ederse ben de ikiz anne adayıyım(erkek-erkek)
hamileliğimi öğrendiğim günden beri burayı ve mart annelerini takip etmeye çalıştım,ama hep ''ya birşey olursa'' korkusuyla yazmaya çekindim,Rabbim büyük,inşaallah hepimizin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip eder,ama artık sessiz kalmak,sadece okumak istemedim,benim de soracaklarım veya söylemek istediklerim oluyor,herkesle de konuşamıyoruum çünkü hakikaten insan başına gelmeyince anlayamıyor,birbirimizi en iyi biz anlarız diye düşünüyorum ve inşaallah doğumlarımızdan sonra da arkadaşlıklarımızın devam etmesini diliyorum.

flufem ve asbelove sizi mart annelerinden de okuyordum,merhaba! flufem meslektaşız ve ben birazdan işe gidiyorum,idarem şimdiye kadar nöbet yazmadı sağolsun ama ne oldu bil,geldim 23. haftaya ve bana nöbet yazmışlar,ne harika ne tutarlılık demi :) İnşaallah bugün bir sıkıntı yaşamam..

Göbüş pozu veren kimdi unuttum afedersiniz,benim de göbüşüm bayağı çıkttı,48le hamile kaldım,önce kilo verdim,kendimi bildim bileli göbek ve sırtım yapışık gibi zayıftım,ee bebikler şimdi dışarı fırlıyor 20lerde olup da göbeği hala olmayanları anlamıyorumben mi fazla şiştim ki acaba???

Bu arada Anadolu yakasında yenidoğan yoğun bakımı iyi,doktorları iyi hastane araştırmalarım devam ediyor,önerisi olan varsa yazarsa çok mutlu olurum..Şu an gittiğim doktorumdan memnunum ama hastanenin yoğun bakımı yetersizmiş,çok erken doğarlarsa burda bakamayız dedi doktorum..kafam karışık..:26:

aksu senin haftalarındayken bende de göbekte aşırı kıllanma oldu(erkek bebek bekliyorsundur muhtemelen,çünkü testesterondan oluyor diye biliyorum),bir süre sonra aynı seviyede kalıyor,ama dikkat ettim artık kaş-bıyıklarım daha geç uzuyor,en azından bu güzel birşey:)
Kremler artırır mı hiç bilemiyorum..

Kendini üzmemeye çalış,bebeklerinin sağlığı için,Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
Bunvp, dün yazdıklarını simdi okudum..arkadasım eger mutlu olmak istiyosan biraz bosvermeyi dene..yaşadığın cok zor bise..ama eger kocan sadece sana boyle davranıyorsa birşeye tepki olarak yapıyo demektir..annesine ablasına oyle degil diyosun..hele hamileyken cok zor durumlar bunlar allah kolaylık versin..ama sen bir hafta boyunca alttan alıp herseye rağmen suratını asmamaya çalış bakalım bi degisiklik olacak mı? Erkekler suratını asan kadın için asık suratli diye düşünür ben bunu kırmışım diye düşünemez maalesef biraz sabret ins sonu guzel olsun canım..allah bebeklerimizle huzuru çoğaltsın..

Eweeetbende bi ben kıllandım heralde diyodum...tedavide kıllanma yapar canım benim birazda ondan oldu heraldeçünkü yüzümdede var.herkes dökülür diyo ama dökülmezse doğumdan sonra lazer yaptırcam ben

Kızlar nasılsınız orkide hastanedesin sen inş iyisindir canım.flufem sen dün gelmedin hiç yada ben gözden kaçırdım ne var ne yok canım

günaydın kızlar.hava çok güzel izmirde bugün.meleklerimi alıp gezmeye gideceğim öğlen(evin altında park var güneşleneceğim sadece):)
ben biraz sakinleştim.umarım bugün hepimiz için çok güzel ,umut dolu ,neşe içinde bir gün olur.

Kırıkkale çok soğuk.kombiyi yakıcam bugün üşüdüm.ohh gez bakalım:)

Bende sabah erken kalktım kahvaltımı yaptım lavaboları temizledim banyo yaptım bebe yağımı sürdüm tatlı bi öğle uykusuna yatıyorum bebislerimle:)

özellikle badem yağı tüylendirir. Benim 3.gebeliğim gebeliğim diğer ikisinde hiç çatlak olmadı. 3. hamileliğim ikiz 22.haftayım henüz çatlamadı, doktorum krem falan kullanma diğerlerinde çatlamamış bu kez de çatlamaz dedi. Annem ve kız kardeşim dünya haritası gibi bu arada. Cildin kolojen yapısıyla ilgili ne yaparsak yapalım olacağı varsa oluyor. Üzülmek çok yersiz. En iyisi bol su, su cildi nemlendiriyor ve esnekliğini arttırıyor.

Kızlar nasılsınız orkide hastanedesin sen inş iyisindir canım.flufem sen dün gelmedin hiç yada ben gözden kaçırdım ne var ne yok canım
günaydın şekerler...pazargecesi tam foruma yazarken birden kan boşaldı.resmen boşaldı yani....
ödüm koptu yaa.hemen acile gittim bebişler sağlıklı şükür,kanama alanıda yok..dr rahim büyürken damarlar çatlayabilir dedi,korkma git dinlen dedi ama ömrümden ömür gitti kızlar...allah hepimizi korusun...çok şükür oğullarm iyi kendi druma da gittim,dinlen bol bol dedi oda ve çok kan kaybettim,uzanıyorum hep.
yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiniz,hepinizi öpüyorum şekerler:)
kendimi iyi hissettiğimde tüm sayfaları okuycam

Çok üzgünüm canım ya bende diyorum bu kız miye yok 2 gündür.bebeklerin iyiymiş ama allaha şükür yat dinlen canım dikkat et.çoo korkuyorum kızlar sizleri okudukçayarın bizim ne yaşıycağımız hiç belli değil bugün çok iyiyken yarın bambaşka olabiliyosun.rabbim sağlıkla bebeklerimize kavuştursun

çok geçmiş olsun cnm allahtan bebeklerini ve seni tehdit eden bir şey değilmiş.dikkat et kendine hiç kalkma.biz de seni öpüyoruz

flufemm cokk gecmis olsunn ama sanirim normal surecin bi parcasi sanirimm bu yasadin dokdorunda demis yaa..cnmm bidee kac haftaliksinn kan derken adet kanamasi gibimiydii

Hoşgeldin arkadaşım :)
Ben de sen gibi hep çok korktum bişey olursa diye, ben de sonradan yazmaya başladım. Aynı haftadayız, ne güzel. Valla ben de öyle pek kilolu falan değilim ama benim göbüş de bildiğin 7 aylık tek hamile görüntüsünde. Takmıyorum, hatta insanlar şirin olduğunu söylüyor.

Anadolu yakasında Bölge Hastanesi var, ben oraya gidiyorum. Erken doğum için de tedarikli bi hastane. Yeni doğan yoğun bakımı da var. Temiz, güzel, memnun kalırsın yani.

Geçmiş olsun canım ya... Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Çok dua et, yat dinlen, huzurlu, sakin günler geçir. Ben çalışıyorum, çok imreniyorum böyle sakin gün geçirebilenlere...Çok geçmiş olsun ya...

canım çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin 20 li haftalar daha riskli biraz da kendine dikkat et,şükür oğluşlar iyimiş .bende hep kanama oldu seni çok iyi anlıyorum.Allah bebeişlerimizi bize bağışlasın hepimize kolaylıklar versin.

kızlar siz çok yaşayın emi yazdıklarını okudum bacı kardeş hagülmekten öldün valla uzun zamandır böyle gülmemiştim .tabiki yasak bize, aylardır tüp bebeğe başladık başlayalı yasak ,miniklerimiz için herşeye razıyız.

canım bende de oldu, böbeğim dediğin gibi kıllandı resmen henüz almıyorum ama böyle gitmez alırım diyorum kendi kendime... artık artmıyor ya da uzamıyor. ama görüntüsü bayağa itici

geçmiş olsun canım yaa, nasıl korktun kim bilir haklı olarak. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bol bol dinlen bakalım

Arkadaşım geçmiş olsun rabbim bebişleri bizlere bağışlasın...bolbol dinlen sanki sen clexan kullanıyordun dr kes v.s dedimi?çok şükür bebişlerde sende iyisiniz.

Takma kız kafana boşver gitsin üzüldüğünü görünce dahasını yapar...ye iç gez toz eğlenmene bak aklı başına gelir inşallah...Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımızaalalıminşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…