2014 ikiz anneleri

beyazcimm bidaa tasimaa yahuuu:--(
birak esin varken yap alisverisini..ben bisi tasimiyorum kendimi zor tasiyorum zaten 10+3bizde;-)
butik bebede cok guzell seyler vardii dun baktimda ordan da alabilirsinn..

beyazcimm bidaa tasimaa yahuuu:--(
birak esin varken yap alisverisini..ben bisi tasimiyorum kendimi zor tasiyorum zaten 10+3bizde;-)
butik bebede cok guzell seyler vardii dun baktimda ordan da alabilirsinn..

Cinsiyetleri belli olsun ins alışverişe başlıcam ins :) dün kanz da cok guzel bebek eşyaları vardı %50 indirimli montlar tulumlar :) sadece baktım baktım geri geldim:)
Valla dün ne akla hizmet ettim bilmiyorum bi daha kesinlikle yapmam kendini iyi sanıyorum galiba..nefesim kesilince anladım hata ettigimi..neyseki ciddi bisi olmadı cok sükür..
buyuyoruz ne guzel birlikte bende 13 bitirdim bugun cok sükür:)

Hakikaten o kadar zormu ya bakmakkorkuyorum wallauslu bebekler olma ihtimali yokmu

bebek oldukları için ister istmz uslu olmaları çok azdır . uslu olsalar dahi mamaydı emzirmeydi alt değiştirmekti üstünü başını değiştirmktiderken bi hayli yoruluyo insan tek doğum yapan anneler bile çok yoruldum derken ikiz anneleri doğal olarak daha da yorulurlar . ama teslliediyorum ben hp kendimi şuanda 5.5 aylıklar . herksin tk ama bnim ki ikiz şanslıyım diyerek tselli ediorum kndimi motive ediyorum öyle olunca da bakmak dha da kolay geliyor ikiz anneleri kendisi en basta kendini teselli edecek daha sonra da çevrsi .asıl önemli olan anneye moral vermektir ki sağlıklı olmasını sağlamaktır ki ann de bebeklerine moralli bi şkilde ve sağlıklı bi şekilde büyütebilsin . ama tavsiyem çocuklara bakmaya alışana kadar ebeveynlerinden biri muhakkak gelsin yanına . svgiler ..

Çok sağol Canim dün bende başladım lieraca gazamız mübarek olsun inşallah en az çatlaklar sağlikla geçer. Jel diye tereddüt etmiştim ama bir pürüzsüzlük hissi veriyor hoşuma gitti. Ben göğüs ve bacak, popoya da sürüyorum bir tüp 1 aya kalmaz biter salonda zayifim henüz bacağıma sürmesem mi:26:
Maşallah canım arkadaşına darısı bizim başımıza detayli ultrasona nereye gidiyorsun sanki 20. Haftalarda girmiş arkadaşlar erken değil mi:26: Güzel sonuçlar alırsın inşallah, hem cinsiyetleri de tam netleşir sonra alışverişeee

Canım Allah korusun birşey olmaz yeni doğan çocuk kadar 3-3.5 kilo kaldirmakta sakınca yokmuş... Benim annem ikizlere hamileyken çuvalları taşımış birşey olmamış, haa bizim öyle lüksümüz yok zor bulduk kuzucuklarimizi mümkünse hiç birşey taşımayalım. Bunlar için rahat etsin diye söyledim
Bende dün beren saatin filmine gittim ağla ağlaa kuzucuklarımı boş yere üzdüm diye kızdım kendime

Kızlar, siz bilirsiniz ya detaylı ultrason için 21. haftadan sonrası daha iyi diyolar. Çünkü 21. hafta öncesi kalp hareketleri çok detaylı şekilde gözlenemeyebiliyormuş. Benim 22. haftada oldu, kalp kapakçık, kulakçık, ıvırcık, zıvırcık herşeyine bakıldı. Hani 500 tl para döküyoruz, hiç olmazsa herşeyine bakılsın di mi ama...

Çatlaklar için hem çok ucuz hem de çok etkili bi krem söyliyim, kızlar ben bu çatlak kremlerini araştırırken lierac için içinde paraben içerdiğini okudum ve hemen vazgeçtim. Ne gerek var? mustelada yok mesela. Ama ben watsons da gezerken palmer's anti stretch marks massage diye bi krem gördüm. İnternete girdim baktım, amazonda süper yorumlar almış. Fiyatı da 25 tl. 13. haftadan beri kullanıyorum. Şu an 23. haftadayız, hiç bişr yerimde çatlak yok doktorlar da görünce diyorlar, maşallah çatlamamışsın diye. Yani seçenek, ucuz, uygun ve etkili. deneyin isterseniz

Kızlar,

Size özel bişey sormak istiyorum. Bunu doktoruma soramıyorum çünkü adam babam yaşında, bana kızım filan diye hitap ediyo ve erkek olduğu için eşim de ben de utanıyoruz. Ya biz kurban bayramından bu yana (yani 20. hafta falandı herhalde) cinsel ilişkiyi bıraktık. Eşim çok tedirgin oluyo, ben de oluyorum tabi de o daha tedirgin oluyo. Siz ne alemdesiniz? Aslında bi zararı yok mu? Zararı var mı? Erken doğum falan riskini arttırır mı? Fikirler ve durumlar neler?:26:

Guzel soru aynı cevaptan ben de istiyorum..esim razı olmuyo korkusundan..
iste size utanarak bi soru? Bu is benim rüyalarıma girmeye başladı kızlar :) kendimi sapık gibi hissediyorum :) boyle olan var mı aranızda?

Guzel soru aynı cevaptan ben de istiyorum..esim razı olmuyo korkusundan..
iste size utanarak bi soru? Bu is benim rüyalarıma girmeye başladı kızlar :) kendimi sapık gibi hissediyorum :) boyle olan var mı aranızda?

Güzelim senin kuzular daha küçücük, karnın bile doğru düzgün şişmemiştir senin senin haftandayken biz iyiydik valla bi sıkıntı da olmadı ama şimdi 3 haftadır falan bıraktık. Ayrıca sapık gibi hissetme, hamilelikte artan bi takım hormonlardan dolayı daha istekli olabilirmişiz zaten

beyazzz indirimlii olan urunlerdenn haberr ettt canimm bende ederimm seniii

Bizde perşembe gitcez filme.güzelmi gerçekten:)
Anladım canım rabbim sabrını sevgisini verir inşallah:)sende çatlak oluştumu?çok merak ediyorum ikiz annelerini:)
Tatlım 23. Haftalarda çatlak olmaması normal gibiben 26 dayım mustela ve lierC kullanıyorum henüz bişi yok inş olmaz yada en az olur:)

Kızlar ne ilişkisi yahu transferden beri tık yok:)iyi cesaretlisiniz valla tek bebek olsa sonuna kadar gidin derim ama ikiz çok riskli.benim doktorum 4 aydan sonra yasak erken doğum riskini tetikler demişti ama bizz öncesinde bırakmıştık zaten.bebekleriden önemli değilya sonra ömür boyu istediğiniz kadar yapın

Ben ayrıca palmersin kreminide kullanıyom:))bende catlak olursa kızlar herkeste olur:)3 krem kullanıyom.çikolata kokulu bi krem demi dediğin

Canım gittinmi doktora sonucu yaz gelince

Canım bizde cinsellik kalmadı bize öğrendiğimiz andan itibaren yasak...zaten eşimle ayrı şehirlerseyiz.birde kasılma sebebiyle erken doğum a sebep olduğunu okumuştum...

23 de çatlak olmaması normal mi? yaaa ben de heveslenmiştim galiba çatlamicam diye ya senin doktor 4. aydan sonra yasak dediyse benim koca da doğru yapıyomuş yazık adam tamam tamam ben de düşünmicem artık aynen bebişlerden önemli değil ya... sonrasında telafi ederiz artık

Ben ayrıca palmersin kreminide kullanıyom:))bende catlak olursa kızlar herkeste olur:)3 krem kullanıyom.çikolata kokulu bi krem demi dediğin

aynen aynen canım hem güzel kokuyo, hem hissi güzel hem de dediğim gibi hiç çatlak belirtisi yok. bi de ucuz olunca bayıldım yani! maşallah sana ya baya iyi bakıyosun kendine :)

Erkeklr daha dikkatli bu konuda gerçekten:)

canım çok geçmiş olsun inşallah iyisinizdir hepiniz.ben diğer topiklerde böle bi problem görmüştüm ama tam emin değilim 2012 annelerde m, yoksa 2013 mü hatırlamıyorum hatta onun daha tetikleyen birsürü problem olmuş erken doğum yapmış ikizleri sağlıklıydı küvezde çok kaldıklarını zor günler geçirdiklerini ama herşeyin geçtiğini yazmış rabbim evlatlarını sana bağışlasın duacınım

aynen aynen canım hem güzel kokuyo, hem hissi güzel hem de dediğim gibi hiç çatlak belirtisi yok. bi de ucuz olunca bayıldım yani! maşallah sana ya baya iyi bakıyosun kendine :)

Canım benim ergenlikten kalma kalça ve göğüslerimde var zaten o yüzden korkuyorum çoğalmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…